sly6 Napisano 23 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2015 ta kwota kiedys taka byla-pare lat temu a pozniej 2 razy ja obnizali az do 330 dol.
jaco0403 Napisano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2015 Ja uwazam, ze udzial w losowaniu powinien jednak kosztowac jakas symboliczna kwote, gdyz to wyeliminowaloby osoby, ktore biora udzial w loterii po prostu dla zabawy lub dla sportu i mimo wszystko przynajmniej posrednio zabieraja szanse na wygrana osobom, ktorym zalezy na wyjezdzie do Stanow. Pozdrawiam
Morav Napisano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2015 Trzymamy kciuki. My rok temu nawet nie spodziewalismy się ze wygramy, a jednak się udało za pierwszym razem. Namówiliśmy w tym roku parę osób z rodziny. W sumie wylosowani będą dopiero w połowie drogi, ale trzeba być dobrej myśli. Pozdrawiamy Miło usłyszeć, że komuś udało się za pierwszym razem
Kosa_PL Napisano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2015 Ups... Trzeba sobie paszport wyrobić xD ( ale mam zapłon...)A i tak byłby mi potrzebny.. więc trzeba lecieć do fotografa itp.
przemo84 Napisano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2015 Moja pierwsza loteria (20lat w styczniu minęło) chęć mieszkania w USA odziedziczyłem chyba po Świętej Pamięci Dziadku, który w latach 70/80 wyjechał zarobić do Bostonu na trochę. Oglądając jedyne zdjęcie które przetrwało gdzie stoi na jakimś mega dużym parkingu, wokoło niego same amerykańskie stare auta, trzymając kożuchy do handlu, aż przechodzą ciarki, miejsca niestety nie udało mi się odnaleźć, już pewnie jest zmienione. To coś siedzi we mnie, na forum zarejestrowałem się gdy jeszcze "marzyłem" o tym aby móc złożyć wniosek na loterię, dokładnie w lipcu 2011, i do dziś ten promyk nadziei jest we mnie, a może akurat. Powodzenia dla wszystkich, i oby się udało dla tych wszystkich którzy tak mocno w to wierzą jak ja, Pozdrawiam Karol wierze Ci mam, to samo
Liberty_Mike Napisano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2015 a jak ktos teraz wylosuje to ile czasu ma do rozmowy w konsulacie >>
Joanna30 Napisano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2015 Rozmowy zaczynają się 1 października. A kończą 31 września, bądź wtedy, kiedy skończą się wizy.
sly6 Napisano 27 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2015 zalezy tez od numeru jaki masz,,bo mozesz miec w pazdzierniku rozmowe a mozesz np w sierpniu
glimi Napisano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2015 albo wcale bo zanim dojdzie do Ciebie to się wizy skończą.
Kosa_PL Napisano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2015 Paszport potrzeba ( i jego numer) tylko wtedy jeśli mamy rozmowę?Wcześniej nigdzie go nie wpisujemy ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.