Kwiatkowski Napisano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2015 Paszport potrzeba ( i jego numer) tylko wtedy jeśli mamy rozmowę? Wcześniej nigdzie go nie wpisujemy ? Po wylosowaniu w loterii, paszportu potrzebujesz do wysłania formularza ds-260...
sanovia Napisano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2015 Dla wszystkich, którzy zgubili swój numer potwierdzenia instrukcja jak go odzyskać (będzie to możliwe po opublikowaniu wyników) http://loteria-wizowa.pl/jak-odzyskac-numer-potwierdzenia/
Sweet Napisano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2015 Wyniki loterii juz lada dzien, trzymam za nas wszystkich kciuki! W watku DV2015 zostal wrzucony bardzo fajny dokument, mysle, ze warto go rowniez tutaj dolaczyc http://www.uscis.gov/sites/default/files/files/nativedocuments/M-618_pl.pdf jest to informator dla nowych imigrantow
Zip Napisano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2015 Napięcie rośnie życzę wszystkim powodzenia! Oby tym razem się poszczęściło! @sweet Fajny ten pdf, nie wiem jak mogłem go wcześniej przeoczyć...
jaco0403 Napisano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2015 W zeszłej edycji szansa na wylosowanie dla Polaków wynosiła około 2,5%. Ciekawe jak to wygląda w tym roku Powodzenia dla wszystkich
kasiaasia Napisano 1 Maja 2015 Zgłoś Napisano 1 Maja 2015 witam mam pytanko rejestrowalam sie na loterie dv 2016 co po 5 maja przyjdzie jakies info na email czy jak z jakims numerem?
Patipitts Napisano 1 Maja 2015 Zgłoś Napisano 1 Maja 2015 Nic nie przyjdzie. Wchodzisz na strone loterii, logujesz sie i sprawdzasz status. Musisz wpisać taki długi kod, ale mi np mimo ze miałam kod nie chciało załączyć rok temu a i tak sie zalogowałam (trzeba wpisać swoje dane i odpowiedzieć na jakies tam pytanie). Ważne! Nie loguj sie teraz bo i tak sie nie zalogujesz! Czekamy do 5 maja a najlepiej do 6 bo 5 sie tylko zdenerwujesz ze nie możesz sie zalogować (jest masakra od 18 wszyscy wbijają na raz)
kasiaasia Napisano 1 Maja 2015 Zgłoś Napisano 1 Maja 2015 aha a jak sie zaloguje to skad bede wiedziala ze jestem wylosowana jakis kod dostaje czy numer
Sweet Napisano 1 Maja 2015 Zgłoś Napisano 1 Maja 2015 aha a jak sie zaloguje to skad bede wiedziala ze jestem wylosowana jakis kod dostaje czy numer po zalogowaniu sie zobaczysz informacje czy jestes wylosowana czy nie jesli nie, to wiadomo, bedzie tylko informacja ze sie nie udalo jesli wylosowana, wtedy zobaczysz wiecej informacji wlacznie z info co dalej i bedziesz tez widziec jaki masz numer
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.