Dawid_PL89 Napisano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 Wysłałem po raz pierwszy zgłoszenie. Mam rodzinę, która mieszka tam od 15 lat, żyją na bardzo wysokim poziomie i sobie chwalą. Mam zagwarantowaną pomoc. Dużą wiedzę, prowadziłem w PL swój biznes, ale moim marzeniem jest wyjazd i sprawdzenie siebie w tamtych realiach. Wiadomo nigdzie nie jest kolorowo ale spróbować można. Ciekawi mnie wynik losowania. Życzę wszystkim powodzenia !
prem Napisano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 Ciekawe ile zgłoszeń z PL w tym roku bylo
illinois Napisano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 Wysłałem po raz pierwszy zgłoszenie. Mam rodzinę, która mieszka tam od 15 lat, żyją na bardzo wysokim poziomie i sobie chwalą. Mam zagwarantowaną pomoc. Dużą wiedzę, prowadziłem w PL swój biznes, ale moim marzeniem jest wyjazd i sprawdzenie siebie w tamtych realiach. Wiadomo nigdzie nie jest kolorowo ale spróbować można. Ciekawi mnie wynik losowania. Życzę wszystkim powodzenia ! To prawda, wszędzie trzeba pracować i nie ma lekko. Żeby coś mieć trzeba działać, za darmo nikt nam nic nie da .
sly6 Napisano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 Bez pomocy daj sobie radę..wtedy pogadamy Bo lecę i mam wsparcie,pomoc to jednak to nie to samo
Dawid_PL89 Napisano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 Bez pomocy daj sobie radę..wtedy pogadamy Bo lecę i mam wsparcie,pomoc to jednak to nie to samo Chyba byłbym idiotą gdybym pojechał i nie skorzystał z pomocy osób, które już tam są. Nikt nie da mi nic za darmo, ale mogą pomóc, doradzić itd. To tak jakbyś pisał komuś, kto czyta wskazówek z tego forum, że jest leniem - przekonaj się sam, a nie czytaj forum.
novsky Napisano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 Ciekawi mnie system selekcji, który przecież oficjalnie nie jest w żaden sposób ujawniony. Nie chce mi się wierzyć, że jest to zasada ''loterii'', ten kraj od momentu jego powstania pokazuje jak wygląda "szczera polityka" na każdej płaszczyźnie życia społeczno-ekonomicznego. Czy zna ktoś przypadek osoby która wylosowała GC z wykształceniem np. średnim bez kwalifikacji?
kzielu Napisano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2016 Ciekawi mnie system selekcji, który przecież oficjalnie nie jest w żaden sposób ujawniony. Nie chce mi się wierzyć, że jest to zasada ''loterii'', ten kraj od momentu jego powstania pokazuje jak wygląda "szczera polityka" na każdej płaszczyźnie życia społeczno-ekonomicznego. Czy zna ktoś przypadek osoby która wylosowała GC z wykształceniem np. średnim bez kwalifikacji? A zauwazyles może posty osób na tym forum które zostały wysłane na drzewo w ambasadzie bo w ogóle nie miały wykształcenia a wzięły udział i zostały wylosowane ? Kolejna teoria spiskowa z dupy...
szaman Napisano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2016 z tego co tu przedmówcy na całym forum mówili to jeżeli bedziesz udział w loterii na podstawie wykształcenia to się ciebie nawet o kwalifikacje nie pytaja. Inaczej jest jezeli nie masz wyksztalcenia minimum sredniego i starasz sie po wylosowani w DV na " zawód-kwalifikacje" - tak jak Kzielu powiedział-były przypadki ze ludzi odsyłali z kwitkami do domu aha .... 4 dni !!!! LEFT
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.