Skocz do zawartości

Dv-2017 Wygrana,pytania I Odpowiedzi,ds260,badania,rozmowa,pierwsze Dni W Usa :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
40 minut temu, chosen napisał:

2 wizy mniej, już po rozmowie.

Mam rozumieć że przyznane?:)

Jak rozmowa?!:) Miło i przyjemnie?:)

Napisano

tak, sama rozmowa trwała 5 minut łącznie z skanowaniem odcisków palców. Miły Pan przy okienku pożartował I po sprawie. NIemniej jest sporo czekania. My mieliśmy na 8:00 a rozmowa dopiero po 10.

Napisano

Czy jeżeli mam tytuł inż. to do ambasady biorę tylko kopię i oryginał dyplomu ukończenia studiów czy też mature/szkole średnia? I czy kopie mam zrobić tylko aktu urodzenia czy czegoś jeszcze?

Napisano
48 minut temu, Labs92 napisał:

Czy jeżeli mam tytuł inż. to do ambasady biorę tylko kopię i oryginał dyplomu ukończenia studiów czy też mature/szkole średnia? I czy kopie mam zrobić tylko aktu urodzenia czy czegoś jeszcze?

jesteś kawaler,nie rozwodnik czy wdowiec to bierzesz akt urodzenia i kopię. Co do studiów to ten dyplom bierzesz bez świadectwa maturalnego.

Napisano

Nasunęła mi się myśl po rozmowie ze znajomym który zadał mi takie oto pytanie.. Co sądz(ę)icie o bezpieczeństwie szczepionek które przyjmujemy (Ja wczoraj dostałem w dwóch dawkach 5 szczepionek) i czy w momencie przyjmowania szczepionki, czy nie dostajemy też w prezencie nano technologii np. Firmy Hitachi itp. Bo jakby nie było szczepionki możemy dostać tylko w wybranym miejscu gdzie dość łatwo można wiele rzeczy kontrolować. Oczywiście niczego tutaj nikomu nie zarzucam że być może, może tak być, ale kolega który jest biegły w wielu technologicznych sprawach zasugerował mi te dwie ewentualności.

Napisano
1 minutę temu, andyopole napisał:

Przecież nie na przymusu brania GC. 

Przecież nie chodziło mi o to czy jest przymus czy też nie. Wczoraj z rodziną mieliśmy te badania. Pytanie raczej było inne.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...