magdziurek Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 10 godzin temu, karolamo napisał: Pamiętam jak ja odliczałam dni do wyników w 2013 roku. Pamiętam jak zobaczyłam, że mój mąż wygrał. Niesamowite uczucie. Nagle wiadomo, że niedługo życie się zmieni. Trzymam kciuki za wszystkich tych, którzy marzą o zamieszkaniu w USA, nam się udało. Naprawdę warto. Super, gratulacje !! Gdzie teraz mieszkacie w USA ? My niedlugo wyjezdzamy turystycznie na 2 tygodnie do USA. W sumie to bedzie nasz pierwszy wyjazd. Poki co wszystko zalatwione hotele, plan atrakcji itp. Hej przygoda !
karolamo Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 7 godzin temu, karol0219 napisał: A ile razy braliście udział w loterii? Za którym razem Wam się udało? Za pierwszym. 7 godzin temu, magdziurek napisał: Super, gratulacje !! Gdzie teraz mieszkacie w USA ? My niedlugo wyjezdzamy turystycznie na 2 tygodnie do USA. W sumie to bedzie nasz pierwszy wyjazd. Poki co wszystko zalatwione hotele, plan atrakcji itp. Hej przygoda ! Na Florydzie, a dokładniej w Sarasocie. Gdzie jedziecie na te 2 tygodnie?
oss Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 50 minut temu, karolamo napisał: Za pierwszym. W czepku urodzeni
karolamo Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 1 minutę temu, oss napisał: W czepku urodzeni Znamy tez inne osoby, ktore wygraly za pierwszym razem, takze wszystko jest mozliwe!
magdziurek Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 Godzinę temu, karolamo napisał: Za pierwszym. Na Florydzie, a dokładniej w Sarasocie. Gdzie jedziecie na te 2 tygodnie? Uuu troche nie po drodze. Zaczynamy w Las Vegas, a konczymy w San Francisco. To sie nazywa szczescie !
karolamo Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 39 minut temu, magdziurek napisał: Uuu troche nie po drodze. Zaczynamy w Las Vegas, a konczymy w San Francisco. To sie nazywa szczescie ! No to będziecie mieli piękną wycieczkę. My jeszcze tam nie byliśmy, ale na pewno też się kiedyś wybierzemy.
Radosny Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 W roku 2009 był statystycznie 1% szans na wygraną: https://www.thoughtco.com/winning-the-green-card-lottery-1951544 Tak więc wydaje mi się, że całkiem nieźle... Tylko pytanie, jak to w tym roku będzie, kiedy w USA takie zawirowania w polityce i takie masakryczne napięcia na świecie, czy nie okaże się że zamiast 9,1mln chętnych w 2009, w 2016 było tych milionów 90+... jeszcze 6 dni
Łukasz90 Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 Moim zdaniem ludzie nie wierzyli w wybór Trumpa i olewali temat /przeciągali na później. Jeżeli by się odbyła następna loteria to moim zdaniem chętnych będzie minimum trzy razy więcej niz w poprzednich latach.
prem Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 22 godziny temu, karolamo napisał: Pamiętam jak ja odliczałam dni do wyników w 2013 roku. Pamiętam jak zobaczyłam, że mój mąż wygrał. Niesamowite uczucie. Nagle wiadomo, że niedługo życie się zmieni. Trzymam kciuki za wszystkich tych, którzy marzą o zamieszkaniu w USA, nam się udało. Naprawdę warto. Ja tez odliczalem w 2013 roku po raz pierwszy Gratuluje i zycze dalszej pomyslnosci w USA
prem Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Napisano 25 Kwietnia 2017 13 godzin temu, karol0219 napisał: A ile razy braliście udział w loterii? Za którym razem Wam się udało? To moja 5 loteria
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.