zielonywkarty Napisano 27 Września 2016 Zgłoś Napisano 27 Września 2016 Przeczytaj uwaznie w wiekszej czesci zycia codziennego standard jest wyzszy. To co Ciebie tak jara w stanach skoro ten swiat materialny jest funta klakow wart. Jackie Ci to mysla powaznie o emigracji odrobili dawno lekcje i za i przeciw. A i tak przeciez jesli nie sprobujesz to nie bedziesz wiedzial.
Jackie Napisano 27 Września 2016 Zgłoś Napisano 27 Września 2016 bo się wszyscy napinają jakby z ciuchow skladal się swiat...
KaeR Napisano 27 Września 2016 Zgłoś Napisano 27 Września 2016 Zielony, nie dogadamy się. Nie przekonasz mnie. Za dlugo tu siedzę, za często jeżdżę do Polski. P.S. Ubrań nie susze w suszarce. O samochodach w USA pewnie nie wiesz, bo dopiero tu przyjechales. Pogadamy za kilka lat.
Jackie Napisano 27 Września 2016 Zgłoś Napisano 27 Września 2016 To co Ciebie tak jara w stanach skoro ten swiat materialny jest funta klakow wart. Wiele rzeczy Brak PiSu na przykład A tak na serio, mam upośledzonego fizycznie syna który po prostu tutaj ma większe możliwości, w tym leczenie które mamy za darmo, choć trzeba przyznać że mamy wyjątkową sytuację pod tym względem, nie jest to reguła. Mieszkam sobie w miasteczku z przepiękną architekturą i ciekawymi mieszkańcami. Lubię tzw. diversity, to że pracuję z ludźmi z każdej części globu którzy są bardzo otwarci i przyjaźni. Lubię to że wiecznie coś się dzieje: festiwale, koncerty, restauracje z kuchniami z całego świata itp. Po 10 latach już się przyzwyczaiłam do amerykańskich wypieków
zielonywkarty Napisano 27 Września 2016 Zgłoś Napisano 27 Września 2016 Zielony, nie dogadamy się. Nie przekonasz mnie. Za dlugo tu siedzę, za często jeżdżę do Polski. P.S. Ubrań nie susze w suszarce. O samochodach w USA pewnie nie wiesz, bo dopiero tu przyjechales. Pogadamy za kilka lat. spoko za kilka lat na pewno bede godzien zrozumiec glebi waszego przeslania jakie tu zycie ciezkie i pod gorke. peace ide spac bo po nocce jestem.
ilon Napisano 28 Września 2016 Zgłoś Napisano 28 Września 2016 Niech ta NIKE, której HQ jest nota bene w moim miescie będzie swiatowa czy lokalna ale oni produkują chyba tylko sportowa odziez, jak w tym isc "do kościoła"? Czy na randke? http://img6.demotywatoryfb.pl//uploads/201512/1449328900_xrxmh6_600.jpg Co prawda ADIDAS, ale na randeczke jak znalazl
pelasia Napisano 28 Września 2016 Zgłoś Napisano 28 Września 2016 http://img6.demotywatoryfb.pl//uploads/201512/1449328900_xrxmh6_600.jpg Co prawda ADIDAS, ale na randeczke jak znalazl Ha ha ha sorry ale nie mogłam sie powstrzymać. Jak ja widze ludzi obwieszonych wielkimi logami firm to aż mi ich żal.
haneczka019 Napisano 28 Września 2016 Zgłoś Napisano 28 Września 2016 http://img6.demotywatoryfb.pl//uploads/201512/1449328900_xrxmh6_600.jpg Co prawda ADIDAS, ale na randeczke jak znalazl No co, piękne połączenie kolorystyczne, obłędny pruski błękit i klasyczne białe akcenty
KaeR Napisano 28 Września 2016 Zgłoś Napisano 28 Września 2016 No co, piękne połączenie kolorystyczne, obłędny pruski błękit i klasyczne białe akcenty Przynajmniej bedzie widoczny i go nie przegapi.
Łukasz90 Napisano 28 Września 2016 Zgłoś Napisano 28 Września 2016 Tak zaczęliście o tych ubraniach i widocznych dużych napisach marek (choć sam mam bluzę Nike ale używam jej tylko roboczo ) to przypomnieliście opowiadania taty o Polakach idących do kościoła w niedziele... Nikt nie urywał metek co by widzieli ,że ich stać i w nowych ciuchach do kościoła przyszli.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.