katlia Napisano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2018 Teraz, andyopole napisał: No nieee! Dopisz że dwa zera. First lady is not so cheap ... Faktycznie kosztowalo ja to sporo, tylko akurat nie w dolarach Cytuj
andyopole Napisano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2018 19 godzin temu, haneczka019 napisał: Widzisz ilon! Już masz ekipę swoich własnych, osobistych projektantów AndyWuiton i HannaSzanel . Machniemy Ci taką kurteczkę, że mucha nie siada . I nawet drogo się nie weźmie... Cytuj
haneczka019 Napisano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2018 7 godzin temu, andyopole napisał: I nawet drogo się nie weźmie... Od ilonki oczywiście nie, ale jak się zaczną sypać zamówienia, to się cenę podniesie . Cytuj
andyopole Napisano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2018 2 godziny temu, haneczka019 napisał: Od ilonki oczywiście nie, ale jak się zaczną sypać zamówienia, to się cenę podniesie . Że niby to będzie taka, nasza, Melanija? Cytuj
haneczka019 Napisano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2018 3 godziny temu, andyopole napisał: Że niby to będzie taka, nasza, Melanija? Hahaha, no dokładnie, tylko musimy jej jeszcze jakiegoś Trampka załatwić ... chociaż może nieeee, wydaje się fajną osobą, szkoda by jej było . 2 Cytuj
andyopole Napisano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 24 Czerwca 2018 18 minut temu, haneczka019 napisał: Hahaha, no dokładnie, tylko musimy jej jeszcze jakiegoś Trampka załatwić ... chociaż może nieeee, wydaje się fajną osobą, szkoda by jej było . Coś mi się widzi że nasza Melanija jest tak zaangażowana w poszukiwanie jakiegoś "trampka" że nawet nie ma czasu odpowiedzieć na posty przyjaciół... 1 1 Cytuj
ilon Napisano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2018 Ojjj jestescie kochani! HannaSzanel i AndyWuiton prosze podeslijcie probki waszych mozliwosci. Zrobie wam znacznik plus hasztag na instagramie. Agatka, wiem ze z Zary za $39, ale przeszukalam caly dzial kurtek i w ogole cala strone w US i PL i nie znalazlam. Moze z jakiejs starej kolekcji. Albo juz wszystkie instagramowe modelki wykupily i dla mnie zabraklo. Cytuj
Xarthisius Napisano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2018 12 minutes ago, ilon said: Ojjj jestescie kochani! HannaSzanel i AndyWuiton prosze podeslijcie probki waszych mozliwosci. Zrobie wam znacznik plus hasztag na instagramie. Agatka, wiem ze z Zary za $39, ale przeszukalam caly dzial kurtek i w ogole cala strone w US i PL i nie znalazlam. Moze z jakiejs starej kolekcji. Albo juz wszystkie instagramowe modelki wykupily i dla mnie zabraklo. Pisali w newsach ze to zeszloroczna kolekcja. Ale nie martw sie w USA nie przepuszcza okazji zeby zarobic $$$ i juz sprzedaja wersje z pozytywnym przekazem: https://www.wildfang.com/i-really-care-hoodie.html @andyopole nie to zebym cos sugerowal, ale firma jest z OR Cytuj
ilon Napisano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2018 1 minutę temu, Xarthisius napisał: Pisali w newsach ze to zeszloroczna kolekcja. Ale nie martw sie w USA nie przepuszcza okazji zeby zarobic $$$ i juz sprzedaja wersje z pozytywnym przekazem: https://www.wildfang.com/i-really-care-hoodie.html Dzieki! Do mojego zycia bardziej jednak pasuje "I really dont care" Cytuj
andyopole Napisano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Napisano 26 Czerwca 2018 2 godziny temu, Xarthisius napisał: Pisali w newsach ze to zeszloroczna kolekcja. Ale nie martw sie w USA nie przepuszcza okazji zeby zarobic $$$ i juz sprzedaja wersje z pozytywnym przekazem: https://www.wildfang.com/i-really-care-hoodie.html @andyopole nie to zebym cos sugerowal, ale firma jest z OR Sprzedaliśmy juz ponad 25k kurtek w tym wzorze. Było o tym wczoraj w powiatowych wiadomościach na Fox12 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi