RobertNYc Napisano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2018 Funny story just happened. Cesarz D. Trump zażyczył se wypożyczyć z Muzeum Guggenheima na Manhattanie,obraz Van Gogha. Niestety spotkał się z kategoryczną odmową, a w zamian zaproponowano mu inny exponat z tegoż muzeum a mianowicie...sracz ze złota. Tak se pomyślałem że to bardziej odpowiedni dla samego DT eksponat i będzie sie dużo lepiej komponował z tym jego kapiącym od złota penthousie.http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,22944944,trump-chcial-wypozyczyc-z-muzeum-obraz-van-gogha-w-zamian-zaproponowano.html?pelna=tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 29 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Dnia 1/26/2018 o 21:46, andyopole napisał: Oczywiście fakt, że zawdzięczaaż swojemu idolowi podwyżkę podatków z których sfinansuje się mur na granicy zupełnie Ci nie przeszkadza. Hmm, w piatek mialam piewszy payday wg tych nowych podatkow i dostalam $30 wiecej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jannapa Napisano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Dnia 1/29/2018 o 15:49, ilon napisał: Hmm, w piatek mialam piewszy payday wg tych nowych podatkow i dostalam $30 wiecej.. jeszcze nie widziałam paycheck, ale boję się bardzo o medical premia. co za przykry facet z tego trumpa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 (edytowane) Ja dostałem prawie $50 więcej ale dopiero w rozliczeniu rocznym wyjdzie pełna prawda. Zobaczymy jak z odliczeniami będzie. BTW @jannapa, rewitaj na forum. Dawno Cię nie było. Edytowane 31 Stycznia 2018 przez andyopole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 Ja juz sobie jakis czas temu wyliczylem paycheck na podstawie publikacji IRS z 11 stycznia. $130 dwa razy w miesiacu wiecej w kieszeni zostaje Z drugiej strony, gdyby nie zmiany w podatkach, to 2018 bylby dla mnie pierwszym rokiem, w ktorym widzialbym spora roznice ze wzgledu na itemizing mortgage interest / property tax, wiec pewnie po dokladnych wyliczeniach i odpowiednim update mojego W-4, wyszloby mi mniej wiecej na zero. Nie zmienia to postaci rzeczy, ze jezeli sytuacja sie utrzyma taka, jaka jest obecnie, wypelnianie zeznania podatkowego bedzie zdecydowanie latwiejsze dla znacznej czesci podatnikow niz w ubieglych latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 10 godzin temu, andyopole napisał: Ja dostałem prawie $50 więcej ale dopiero w rozliczeniu rocznym wyjdzie pełna prawda. Zobaczymy jak z odliczeniami będzie. BTW @jannapa, rewitaj na forum. Dawno Cię nie było. Andy, dla mnie chyba nie bedzie gorzej za 2018 niz za 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 1 minutę temu, ilon napisał: Andy, dla mnie chyba nie bedzie gorzej za 2018 niz za 2017 Będzie tylko lepiej, czego Ci z całego serca życzę, pozdrawiajac spod pierzyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 2 godziny temu, andyopole napisał: Będzie tylko lepiej, czego Ci z całego serca życzę, pozdrawiajac spod pierzyny. Dziekuje Andy! A co, 5 dych podwyzki dostales i teraz bedziesz lezal caly dzien? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2018 53 minuty temu, ilon napisał: Dziekuje Andy! A co, 5 dych podwyzki dostales i teraz bedziesz lezal caly dzien? Podwyżki to ja dostałem od stycznia znacznie więcej. Te pięć dych to od govermentu. Juz tam oni knuja dobrze żeby teraz odebrać to co mi dopiero dali. Ten kraj jakiś taki rozległy ze Ty pracujesz a ja jeszcze w pierzynach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2018 https://www.vox.com/2018/2/8/16993172/trump-regulation-immigrants-benefits-public-charge Rece opadaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi