katlia Napisano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 Teraz, andyopole napisał: No nieee! Dopisz że dwa zera. First lady is not so cheap ... Faktycznie kosztowalo ja to sporo, tylko akurat nie w dolarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 19 godzin temu, haneczka019 napisał: Widzisz ilon! Już masz ekipę swoich własnych, osobistych projektantów AndyWuiton i HannaSzanel . Machniemy Ci taką kurteczkę, że mucha nie siada . I nawet drogo się nie weźmie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 7 godzin temu, andyopole napisał: I nawet drogo się nie weźmie... Od ilonki oczywiście nie, ale jak się zaczną sypać zamówienia, to się cenę podniesie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 2 godziny temu, haneczka019 napisał: Od ilonki oczywiście nie, ale jak się zaczną sypać zamówienia, to się cenę podniesie . Że niby to będzie taka, nasza, Melanija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 3 godziny temu, andyopole napisał: Że niby to będzie taka, nasza, Melanija? Hahaha, no dokładnie, tylko musimy jej jeszcze jakiegoś Trampka załatwić ... chociaż może nieeee, wydaje się fajną osobą, szkoda by jej było . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2018 18 minut temu, haneczka019 napisał: Hahaha, no dokładnie, tylko musimy jej jeszcze jakiegoś Trampka załatwić ... chociaż może nieeee, wydaje się fajną osobą, szkoda by jej było . Coś mi się widzi że nasza Melanija jest tak zaangażowana w poszukiwanie jakiegoś "trampka" że nawet nie ma czasu odpowiedzieć na posty przyjaciół... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 Ojjj jestescie kochani! HannaSzanel i AndyWuiton prosze podeslijcie probki waszych mozliwosci. Zrobie wam znacznik plus hasztag na instagramie. Agatka, wiem ze z Zary za $39, ale przeszukalam caly dzial kurtek i w ogole cala strone w US i PL i nie znalazlam. Moze z jakiejs starej kolekcji. Albo juz wszystkie instagramowe modelki wykupily i dla mnie zabraklo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 12 minutes ago, ilon said: Ojjj jestescie kochani! HannaSzanel i AndyWuiton prosze podeslijcie probki waszych mozliwosci. Zrobie wam znacznik plus hasztag na instagramie. Agatka, wiem ze z Zary za $39, ale przeszukalam caly dzial kurtek i w ogole cala strone w US i PL i nie znalazlam. Moze z jakiejs starej kolekcji. Albo juz wszystkie instagramowe modelki wykupily i dla mnie zabraklo. Pisali w newsach ze to zeszloroczna kolekcja. Ale nie martw sie w USA nie przepuszcza okazji zeby zarobic $$$ i juz sprzedaja wersje z pozytywnym przekazem: https://www.wildfang.com/i-really-care-hoodie.html @andyopole nie to zebym cos sugerowal, ale firma jest z OR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 1 minutę temu, Xarthisius napisał: Pisali w newsach ze to zeszloroczna kolekcja. Ale nie martw sie w USA nie przepuszcza okazji zeby zarobic $$$ i juz sprzedaja wersje z pozytywnym przekazem: https://www.wildfang.com/i-really-care-hoodie.html Dzieki! Do mojego zycia bardziej jednak pasuje "I really dont care" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2018 2 godziny temu, Xarthisius napisał: Pisali w newsach ze to zeszloroczna kolekcja. Ale nie martw sie w USA nie przepuszcza okazji zeby zarobic $$$ i juz sprzedaja wersje z pozytywnym przekazem: https://www.wildfang.com/i-really-care-hoodie.html @andyopole nie to zebym cos sugerowal, ale firma jest z OR Sprzedaliśmy juz ponad 25k kurtek w tym wzorze. Było o tym wczoraj w powiatowych wiadomościach na Fox12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi