katlia Napisano 4 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2020 10 minutes ago, Xarthisius said: Ktorykolwiek z Michigan albo Wisconsin. Nie mowie, ze juz jest, ale gdyby sie tak zdarzylo. Wiesz, ja wiem ze wszystko jest mozliwe, i na nic nie licze. Ale jezeli Biden wygra Arizone, Michigan, Wisconsin i Pennsylvania to chyba bedzie OK dla demokratow. Cytuj
katlia Napisano 4 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2020 10 minutes ago, rzecze1 said: And as a side note - Amerykanie naprawdę wiedzą jak zrobić show... i dotyczy to także wyborów. Wszędzie na świecie są exit polls, parę sekund, i po zabawie... A tu się ciągnie i ciągnie godzinami Zeby tylko godzinami... w 2000 to bylo 3 tygodnie! 2 Cytuj
mcpear Napisano 4 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2020 6 minutes ago, katlia said: Zeby tylko godzinami... w 2000 to bylo 3 tygodnie! Tam skończyło się w SCOTUS na 5:4. Teraz przynajmniej wiemy, że będzie 6:3 jakby się miało przez tygodnie ciągnąć 1 Cytuj
rzecze1 Napisano 4 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2020 Z frontu prawicowego raportuje, ze FOX-istom humor się zdecydowanie poprawił! Cytuj
mcpear Napisano 4 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2020 Ciekawe jest że fox news szybciej deklaruje niż CNN. Dużo szybciej. Cytuj
rzecze1 Napisano 4 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2020 1 minute ago, mcpear said: Ciekawe jest że fox news szybciej deklaruje niż CNN. Dużo szybciej. Też to zauważyłem. I bez względu na afiliacje. CNN wyjątkowo ostrożne w tym roku. Cytuj
mcpear Napisano 4 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2020 1 minute ago, rzecze1 said: Z frontu prawicowego raportuje, ze FOX-istom humor się zdecydowanie poprawił! Bo chyba pomimo jakiś pierwszych złych wyników częściowych to PDT obroni raczej OH i NC - to mógłby być game over dla Niego. Co więcej FL wygląda bardzo bezpiecznie Cytuj
rzecze1 Napisano 4 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2020 Just now, mcpear said: Bo chyba pomimo jakiś pierwszych złych wyników częściowych to PDT obroni raczej OH i NC - to mógłby być game over dla Niego. Co więcej FL wygląda bardzo bezpiecznie No... Jako żyjący wśród Brytyjczyków dawno nie widziałem tylu pięknych, białych zębów co teraz w FOX News. 1 1 Cytuj
katlia Napisano 4 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2020 3 minutes ago, rzecze1 said: No... Jako żyjący wśród Brytyjczyków dawno nie widziałem tylu pięknych, białych zębów co teraz w FOX News. LOL! Cytuj
mcpear Napisano 4 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2020 23 minutes ago, rzecze1 said: Z frontu prawicowego raportuje, ze FOX-istom humor się zdecydowanie poprawił! Na froncie CNNowym prowadzący wyszkują coraz bardziej wyuzdanych scenariuszy, kiedy to się skończy 270-268 lub 271-267 dla Joe Bidena. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi