rzecze1 Napisano 4 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2020 7 minutes ago, mcpear said: Na froncie CNNowym prowadzący wyszkują coraz bardziej wyuzdanych scenariuszy, kiedy to się skończy 270-268 lub 271-267 dla Joe Bidena. No to niestety dla Demokratów zły znak i kolejne deja vu... Patrzę na wyniki z Associated Press i jestem pewny, że w 2016 miałem lepsze źródło gdzie było widać wyniki jak przychodzą z County by County... zatem mogę się mylić bo nie widzę skąd jeszcze głosy przyjdą.. ale plany, ze Georgia czy Texas będą niebieskie to na tą chwilę można włożyć między liberalne bajki. Wyglada na to, że się wszystko znów rozstrzygnie w Blue Wall. Cytuj
rzecze1 Napisano 4 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2020 FOX oficjalnie called Florida. Ich komentarze o Latynosach (ponoć 40 procent na Trumpa...) są na tyle zbieżne z moimi wpisami sprzed paru dni, ze rozważam zmianę kariery... Cytuj
rzecze1 Napisano 4 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2020 CNN jest w tym roku naprawdę w plecy. FOX właśnie called Arizona dla Bidena, a ci jeszcze się zastanawiają nad Florydą i Wirginią... Wszystko w rękach Rust Belt. 1 Cytuj
katlia Napisano 4 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2020 Arizona dla Bidena -- to bardzo wazne. Cytuj
rzecze1 Napisano 4 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2020 Ohio i Texas dla Trumpa. Georgia i NC in waiting, duże prawdopodobieństwo, że także Michigan.... Jeśli Pensylwania okazałaby sie, w pozytywnym scenariuszu, dla Demokratów... wybory rozstrzygnie... moje Wisconsin. Patrząc na dotychczasowe wyniki, to myśle, że gdyby nie było wirusa, to już dawno byśmy spali... Cytuj
mcpear Napisano 4 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2020 7 minutes ago, rzecze1 said: Patrząc na dotychczasowe wyniki, to myśle, że gdyby nie było wirusa, to już dawno byśmy spali... I to landslidem jakimś typu 400 Cytuj
rzecze1 Napisano 4 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2020 Just now, mcpear said: I to landslidem jakimś typu 400 Yup. Jeśli Demokraci nie potrafią przekonująco wygrać nawet w tak okropnych dla urzędującego prezydenta okolicznościach... to równie dobrze mogą sobie wziąć za motto ten cytat z Dantego... który był u wejścia do piekła... abandon all hope, ye who enter here... Wygląda na to, ze 2016 nie był przypadkiem. Ani w U.S., ani w UK, ani gdzie indziej. I nawet jeśli Joe jakoś się jeszcze dziś poszczęści, pozostanie faktem, że na Zachodzie mamy do czynienia z potężną społeczną zmianą, której jeszcze nie ogarnęliśmy. I której powstanie naprawdę trudno będzie w nieskończoność zwalać na ruskich. Cytuj
rzecze1 Napisano 4 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2020 P.S. A jeśli wcześniej pisałem, że nie było dla Demokratów powodów do paniki... to jeśli by ktoś nie zauważył... to od jakiejś godziny...półtorej... już są Cytuj
mcpear Napisano 4 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2020 Fox News zadeklarował NE-2 jako blue. Cytuj
rzecze1 Napisano 4 Listopada 2020 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2020 Z Foxa w ogóle jestem dziś zadowolony. Zacząłem akurat ich oglądać bo mi się pierwsi w necie załadowali... ale muszę przyznać, że zaprezentowali bardzo balanced view... i od jakichś dwóch godzin kłócą się z ekipą Trumpa o Arizona call... A i Wallace też świetny reporter, na pewno im punktów dodaje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi