Tirowiec1312 Napisano 31 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 32 minutes ago, andyopole said: Masz prawo podać go do sądu. Jeszcze musiałby znaleźć pragraf. Chociaż jeden. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zuza007 Napisano 3 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca Zaskakuje mnie ta bałwochwalcza miłość części amerykańskiego społeczeństwa amerykańskiego do Trumpa. Prymitywny, chamski, kłamliwy (i mogłabym tak mnożyć epitety). W tym momencie skazany za przestępstwo (i w perspektywie jeszcze kilka wyroków). Szczególnie zastanawia mnie jak jakakolwiek kobieta mogłaby na niego głosować. Ale biorąc pod uwagę, że kobiety są również wśród elektoratu Konfederacji (tej w Polsce ) to w zasadzie nie powinnam się dziwić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 3 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 3 hours ago, Zuza007 said: Zaskakuje mnie ta bałwochwalcza miłość części amerykańskiego społeczeństwa amerykańskiego do Trumpa. Polowa Amerykanow tez jest zaskoczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tubajfor Napisano 5 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca W dniu 31.05.2024 o 18:04, Tirowiec1312 napisał: Jeszcze musiałby znaleźć pragraf. Chociaż jeden. Uważasz, że wąchanie młodych dziewczyn bez ich zgody jest legalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 5 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 1 hour ago, tubajfor said: Uważasz, że wąchanie młodych dziewczyn bez ich zgody jest legalne? Jaki to ma zwiazek z tematem? Juz nawet nie mowie o "wachaniu", tylko o tym obronnym mechanizmie "a bo Biden to...". Obecna administracja jest beznadziejna z wielu calkiem merytorycznych powodow (przykladowo imigracyjnie jest gorzej niz za trumpa). Nie potrzebuje wymyslac zadnych konspiracyjnych teorii zeby Bidena nie lubic I gdybym mogl nigdy bym na Bidena nie zaglosowal. Wszystko to nie zmienia faktu, ze Trump to gwalciciel, oszust, a teraz jeszcze felon... To nie jest 0 sum game. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tubajfor Napisano 6 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 8 godzin temu, Xarthisius napisał: Jaki to ma zwiazek z tematem? Juz nawet nie mowie o "wachaniu", tylko o tym obronnym mechanizmie "a bo Biden to...". Obecna administracja jest beznadziejna z wielu calkiem merytorycznych powodow (przykladowo imigracyjnie jest gorzej niz za trumpa). Nie potrzebuje wymyslac zadnych konspiracyjnych teorii zeby Bidena nie lubic I gdybym mogl nigdy bym na Bidena nie zaglosowal. Wszystko to nie zmienia faktu, ze Trump to gwalciciel, oszust, a teraz jeszcze felon... To nie jest 0 sum game. Jak to jaki to ma związek z tematem? Cała twoja odpowiedź nie ma dla mnie najmniejszego sensu ponieważ nigdzie nie bronię trumpa. A jeżeli ktoś piszę, że musiałbym znaleźć paragraf to chyba normlane, że mu odpowiadam co moim zdaniem podpada pod paragraf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tirowiec1312 Napisano 6 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 40 minutes ago, tubajfor said: co moim zdaniem podpada pod paragraf. Facts don't care about your feelings. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezechiel123456789 Napisano 15 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Czerwca W dniu 3.06.2024 o 12:28, Zuza007 napisał: Zaskakuje mnie ta bałwochwalcza miłość części amerykańskiego społeczeństwa amerykańskiego do Trumpa. Prymitywny, chamski, kłamliwy (i mogłabym tak mnożyć epitety). W tym momencie skazany za przestępstwo (i w perspektywie jeszcze kilka wyroków). Szczególnie zastanawia mnie jak jakakolwiek kobieta mogłaby na niego głosować. Ale biorąc pod uwagę, że kobiety są również wśród elektoratu Konfederacji (tej w Polsce ) to w zasadzie nie powinnam się dziwić... Co w tym dziwnego,że w elektoracie konfederacji są kobiety? Nie wszystkie Kobiety sądzą,że ich największym życiowym problemem jest ograniczenie w dostępie do aborcji i nie wszystkie mają na tyle pieniędzy,żeby kupować auta elektryczne czy robić remont mieszkania z kuciem ścian bo unia zamierza zakazać aut spalinowych i kotłów gazowych do ogrzewania domostw. No i nie wszystkie kobiety chcą,żeby ich podatki szły na utrzymanie sąsiadki,która ma np.trzecie dziecko z czwartym konkubentem i dostaje 2400 zł za nic. Proszę mi powiedzieć jaka REALNIE powtarzam REALNIE kara grozi Hunterowi za kupienie tej broni,kiedy ćpał.Bo 25 lat na pewno nie dostanie.Wyrok w zawieszeniu i grzywna? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenadams Napisano 16 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca On 6/15/2024 at 7:53 PM, ezechiel123456789 said: Co w tym dziwnego,że w elektoracie konfederacji są kobiety? Nie wszystkie Kobiety sądzą,że ich największym życiowym problemem jest ograniczenie w dostępie do aborcji i nie wszystkie mają na tyle pieniędzy,żeby kupować auta elektryczne czy robić remont mieszkania z kuciem ścian bo unia zamierza zakazać aut spalinowych i kotłów gazowych do ogrzewania domostw. No i nie wszystkie kobiety chcą,żeby ich podatki szły na utrzymanie sąsiadki,która ma np.trzecie dziecko z czwartym konkubentem i dostaje 2400 zł za nic. Proszę mi powiedzieć jaka REALNIE powtarzam REALNIE kara grozi Hunterowi za kupienie tej broni,kiedy ćpał.Bo 25 lat na pewno nie dostanie.Wyrok w zawieszeniu i grzywna? Nic dziwnego - być może wśród kobiet jest mniej szurów, ale wciąż są. A co do Huntera Bidena, to takich szpagatów jak w tej sprawie na amerykańskiej prawicy dawno nigdzie nie widziałem xD jak choćby oświadczenie NRA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 16 Czerwca Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Czerwca 1 hour ago, kenadams said: A co do Huntera Bidena, to takich szpagatów jak w tej sprawie na amerykańskiej prawicy dawno nigdzie nie widziałem xD jak choćby oświadczenie NRA Bo sie lekki problemik zrobil - niby "shall not be infringed" ale jednak jakby ktos z przeciwnego obozu do paki poszedl to jakby przyjemnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi