Tirowiec1312 Napisano 31 Maja Zgłoś Napisano 31 Maja 32 minutes ago, andyopole said: Masz prawo podać go do sądu. Jeszcze musiałby znaleźć pragraf. Chociaż jeden. 1 Cytuj
Zuza007 Napisano 3 Czerwca Zgłoś Napisano 3 Czerwca Zaskakuje mnie ta bałwochwalcza miłość części amerykańskiego społeczeństwa amerykańskiego do Trumpa. Prymitywny, chamski, kłamliwy (i mogłabym tak mnożyć epitety). W tym momencie skazany za przestępstwo (i w perspektywie jeszcze kilka wyroków). Szczególnie zastanawia mnie jak jakakolwiek kobieta mogłaby na niego głosować. Ale biorąc pod uwagę, że kobiety są również wśród elektoratu Konfederacji (tej w Polsce ) to w zasadzie nie powinnam się dziwić... Cytuj
katlia Napisano 3 Czerwca Zgłoś Napisano 3 Czerwca 3 hours ago, Zuza007 said: Zaskakuje mnie ta bałwochwalcza miłość części amerykańskiego społeczeństwa amerykańskiego do Trumpa. Polowa Amerykanow tez jest zaskoczona. Cytuj
tubajfor Napisano 5 Czerwca Zgłoś Napisano 5 Czerwca W dniu 31.05.2024 o 18:04, Tirowiec1312 napisał: Jeszcze musiałby znaleźć pragraf. Chociaż jeden. Uważasz, że wąchanie młodych dziewczyn bez ich zgody jest legalne? Cytuj
Xarthisius Napisano 5 Czerwca Zgłoś Napisano 5 Czerwca 1 hour ago, tubajfor said: Uważasz, że wąchanie młodych dziewczyn bez ich zgody jest legalne? Jaki to ma zwiazek z tematem? Juz nawet nie mowie o "wachaniu", tylko o tym obronnym mechanizmie "a bo Biden to...". Obecna administracja jest beznadziejna z wielu calkiem merytorycznych powodow (przykladowo imigracyjnie jest gorzej niz za trumpa). Nie potrzebuje wymyslac zadnych konspiracyjnych teorii zeby Bidena nie lubic I gdybym mogl nigdy bym na Bidena nie zaglosowal. Wszystko to nie zmienia faktu, ze Trump to gwalciciel, oszust, a teraz jeszcze felon... To nie jest 0 sum game. 2 Cytuj
tubajfor Napisano 6 Czerwca Zgłoś Napisano 6 Czerwca 8 godzin temu, Xarthisius napisał: Jaki to ma zwiazek z tematem? Juz nawet nie mowie o "wachaniu", tylko o tym obronnym mechanizmie "a bo Biden to...". Obecna administracja jest beznadziejna z wielu calkiem merytorycznych powodow (przykladowo imigracyjnie jest gorzej niz za trumpa). Nie potrzebuje wymyslac zadnych konspiracyjnych teorii zeby Bidena nie lubic I gdybym mogl nigdy bym na Bidena nie zaglosowal. Wszystko to nie zmienia faktu, ze Trump to gwalciciel, oszust, a teraz jeszcze felon... To nie jest 0 sum game. Jak to jaki to ma związek z tematem? Cała twoja odpowiedź nie ma dla mnie najmniejszego sensu ponieważ nigdzie nie bronię trumpa. A jeżeli ktoś piszę, że musiałbym znaleźć paragraf to chyba normlane, że mu odpowiadam co moim zdaniem podpada pod paragraf. Cytuj
Tirowiec1312 Napisano 6 Czerwca Zgłoś Napisano 6 Czerwca 40 minutes ago, tubajfor said: co moim zdaniem podpada pod paragraf. Facts don't care about your feelings. 1 Cytuj
ezechiel123456789 Napisano 15 Czerwca Zgłoś Napisano 15 Czerwca W dniu 3.06.2024 o 12:28, Zuza007 napisał: Zaskakuje mnie ta bałwochwalcza miłość części amerykańskiego społeczeństwa amerykańskiego do Trumpa. Prymitywny, chamski, kłamliwy (i mogłabym tak mnożyć epitety). W tym momencie skazany za przestępstwo (i w perspektywie jeszcze kilka wyroków). Szczególnie zastanawia mnie jak jakakolwiek kobieta mogłaby na niego głosować. Ale biorąc pod uwagę, że kobiety są również wśród elektoratu Konfederacji (tej w Polsce ) to w zasadzie nie powinnam się dziwić... Co w tym dziwnego,że w elektoracie konfederacji są kobiety? Nie wszystkie Kobiety sądzą,że ich największym życiowym problemem jest ograniczenie w dostępie do aborcji i nie wszystkie mają na tyle pieniędzy,żeby kupować auta elektryczne czy robić remont mieszkania z kuciem ścian bo unia zamierza zakazać aut spalinowych i kotłów gazowych do ogrzewania domostw. No i nie wszystkie kobiety chcą,żeby ich podatki szły na utrzymanie sąsiadki,która ma np.trzecie dziecko z czwartym konkubentem i dostaje 2400 zł za nic. Proszę mi powiedzieć jaka REALNIE powtarzam REALNIE kara grozi Hunterowi za kupienie tej broni,kiedy ćpał.Bo 25 lat na pewno nie dostanie.Wyrok w zawieszeniu i grzywna? 2 Cytuj
kenadams Napisano 16 Czerwca Zgłoś Napisano 16 Czerwca On 6/15/2024 at 7:53 PM, ezechiel123456789 said: Co w tym dziwnego,że w elektoracie konfederacji są kobiety? Nie wszystkie Kobiety sądzą,że ich największym życiowym problemem jest ograniczenie w dostępie do aborcji i nie wszystkie mają na tyle pieniędzy,żeby kupować auta elektryczne czy robić remont mieszkania z kuciem ścian bo unia zamierza zakazać aut spalinowych i kotłów gazowych do ogrzewania domostw. No i nie wszystkie kobiety chcą,żeby ich podatki szły na utrzymanie sąsiadki,która ma np.trzecie dziecko z czwartym konkubentem i dostaje 2400 zł za nic. Proszę mi powiedzieć jaka REALNIE powtarzam REALNIE kara grozi Hunterowi za kupienie tej broni,kiedy ćpał.Bo 25 lat na pewno nie dostanie.Wyrok w zawieszeniu i grzywna? Nic dziwnego - być może wśród kobiet jest mniej szurów, ale wciąż są. A co do Huntera Bidena, to takich szpagatów jak w tej sprawie na amerykańskiej prawicy dawno nigdzie nie widziałem xD jak choćby oświadczenie NRA Cytuj
kzielu Napisano 16 Czerwca Zgłoś Napisano 16 Czerwca 1 hour ago, kenadams said: A co do Huntera Bidena, to takich szpagatów jak w tej sprawie na amerykańskiej prawicy dawno nigdzie nie widziałem xD jak choćby oświadczenie NRA Bo sie lekki problemik zrobil - niby "shall not be infringed" ale jednak jakby ktos z przeciwnego obozu do paki poszedl to jakby przyjemnie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi