pelasia Napisano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, wodnik napisał: Ja też nie. Ale wygląda na to ,że wyborcy HC są innego zdania w przeciwieństwie do drugiej grupy wyborców, która nie paliła swojej ojczyzny w ramach protestu za czasów administracji Obamy. Hmmmm. Wlasnie, zastanawia mnie dlaczego teraz nikt nie pamięta. Poza tym to co sie działo na Trump rallies to dosłownie oaza spokoju była Edytowane 2 Lutego 2017 przez pelasia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodnik Napisano 2 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 2017 (edytowane) http://www.nytimes.com/2012/11/08/us/anti-obama-protest-at-university-of-mississippi-turns-unruly.html http://www.revelist.com/politics/america-responds-obama/5855/yes-this-is-the-ultimate-acceptance-of-a-presidentelect/1 Nie mogę znaleźć nic poważniejszego niż to. To mówisz ze też podpalali sklepy niszczyli witryny etc? I bili ludzi którzy mieli odmienne zdanie? Chętnie poznam historię o tym bo szczerze nie interesowałam się tym w 2008. Edytowane 3 Lutego 2017 przez wodnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodnik Napisano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Nie interesowalam się aż tak by dziś pamiętać te krwawe protesty powinnam napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dejmos Napisano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 3 godziny temu, pelasia napisał: Poza tym to co sie działo na Trump rallies to dosłownie oaza spokoju była Moglabys to rozwinac? Szczerze powiedziawszy slyszalem tylko o przypadkach gdy ktos kto nie lubi Trumpa wpadal na jego wystapienia i robil balagan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 8 godzin temu, pelasia napisał: Poza tym to co sie działo na Trump rallies to dosłownie oaza spokoju była Niedawno widziałem to u kogoś na twitterze ale zapomniałem zabookmarkować. Jakoś nie przyszło mi do głowy że kiedykolwiek będzie potrzeba przytoczyć to w dyskusji, która odbywa się w języku polskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Strajk generalny - 17 lutegohttp://sfist.com/2017/02/02/nationwide_general_strike_gains_tra.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 A ja zmieniłem zdanie na temat emigracji pod wpływem masakry w Bowling Green. Do tego doprowadziły rządy Obamy. Po tych wydarzeniach muslim ban to jedyne co Trump mógł zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 (edytowane) 43 minuty temu, KaeR napisał: masakry w Bowling Green In a puzzling interview with MSNBC’s Chris Matthews, Kellyanne Conway, President Trump’s top counselor, said that two Iraqi refugees were the masterminds behind the Bowling Green massacre, without citing any evidence of her findings because the fictional terror attack doesn’t exist. http://www.independent.co.uk/news/world/americas/kellyanne-conway-creates-fake-bowling-green-massacre-story-a7560526.html Biały Dom będzie teraz masowo produkował fałszywe tropy. Z jednej strony nie jest to nic dziwnego skoro faktycznym prezydentem jest bannon, zapity kawaler, ekstremistyczny nazista z breitbart. Z drugiej strony dezorientacja i fałszywa propaganda jest typową taktyką tego typy rzadów, które w ten sposób zdobywają posłuszność mas. Historia po raz kolejny się powtarza. Przykre, że dałeś się na to nabrać, KaeR. Edytowane 3 Lutego 2017 przez motorolnik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Jestem przekonany że KaeR na pewno dał się nabrać... C'mon... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
motorolnik Napisano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 36 minut temu, kzielu napisał: Jestem przekonany że KaeR na pewno dał się nabrać... Jeśli to miała być próba sarkazmu, to mocno zakamuflowana, nawet jak na moje standardy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi