czarex Napisano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 10 minut temu, KaeR napisał: To jeszcze się nie zmienia? Jak za bardzo mu teraz nie idzie to po ch*j mu druga kadencja? Przynajmniej cos robi w tym kierunku, po co Obamie byla druga kadencja skoro tylko grzal stolek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 22 minuty temu, czarex napisał: Przynajmniej cos robi w tym kierunku, po co Obamie byla druga kadencja skoro tylko grzal stolek? Czyli? Wy to lubicie tak generalnie... Dużo obiecał. Co zrobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarex Napisano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 1 minutę temu, KaeR napisał: Czyli? Wy to lubicie tak generalnie... Dużo obiecał. Co zrobił? Wy za to lubicie szczegoly. Wiec prosze wpierw co takiego dobrego Obama zrobil przez te 8 wiekopomnych lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 6 godzin temu, czarex napisał: Wy za to lubicie szczegoly. Wiec prosze wpierw co takiego dobrego Obama zrobil przez te 8 wiekopomnych lat? Takie odpowiedzi to tylko od ludzi bez argumentów. "jestem lepszym mężem, bo żonę bije trzy razy dziennie a mój sąsiad cztery razy". Obama to przeszłość. Poza tym jak dobrze pamiętam do niedawna w USA nie mieszkałeś, więc zastanawia mnie, kiedy byłeś taki poszkodowany za Obamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Trolluja biedacy -- trumpek samego siebie wykastrowal i to przez Twitter... kto by myslal ze to jest mozliwe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert7 Napisano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Dnia 6/10/2017 o 05:31, ilya_ napisał: mnie np rozwala ta charakteryytczna logika niektorych fighterow / myslicielow czy nie wiem jak ich tam nazwac: " nie mozmey walczyc z granicami, ale mozemy walczyc z globalnym ociepleniem " Dokladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert7 Napisano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Dnia 6/18/2017 o 19:27, krakus28 napisał: Miejmy nadzieję, że pan Trump zostanie wybrany na drugą kadencję, cała nadzieja w tym człowieku, że coś w tym wspaniałym kraju zmieni się dzięki niemu na lepsze. Do tego ma w dalszym ciągu sporo bałagany do posprzątania po poprxzednim "prezydencie" ... Cale szczescie wybrala go wiekszosc amerykanow a nie polakow z gc bez prawa to glosowania. Byc moze ten brak prawa do glosowania niektore jednostki odreagowywuja wypisujac brednie na temat Trumpa, na szczescie jedyne co moga zrobic to potupac nuzkami i pomachac plasitkowa szabelka. Ja tez mam taka nadzieje Pan Trump zostanie na druga, a po nim bedzie M Pence ktory bedzie kontynuowal dalej jego polityke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 (edytowane) 12 minut temu, Robert7 napisał: Cale szczescie wybrala go wiekszosc amerykanow a nie polakow z gc bez prawa to glosowania. Byc moze ten brak prawa do glosowania niektore jednostki odreagowywuja wypisujac brednie na temat Trumpa, na szczescie jedyne co moga zrobic to potupac nuzkami i pomachac plasitkowa szabelka. Ja tez mam taka nadzieje Pan Trump zostanie na druga, a po nim bedzie M Pence ktory bedzie kontynuowal dalej jego polityke Ja bym sie bardzo cieszyl, jesli Trump bedzie rzadzil wiecznie. Jestem fanem od dawien dawna. Kiedy odwiedzaja nas demokratyczni politycy, zawsze zakladam krawat z linii odziezowej Trumpa (nie, to nie jest zart). Jestem za pozabieraniem klasie sredniej i biednym, i ulatwieniem zycia ludziom majetnym. Dzieci nie mam, wiec mam gdzies czy podniesie sie poziom oceanow i czy w rzekach bedzie plynac czysty olow. Niestety, tacy ludzie jak powyzej psuja Trumpowi opinie. Beda sie wyklocac, ze on ma jakis plan, zeby polepszyc zwyklym ludziom zycie. Ktos kto sledzi Trumpa od dluzszego czasu, powinien wiedziec, ze Trump nie kierowal sie niczym innym niz wlasnym interesem. Nie ma co dorabiac ideologii. A ci z GC beda za kilka lat mogli glosowac, wiec nie ma co sie tak cieszyc. Jedyna nadzieja w tym, ze z uwagi na brak ubezpieczenia, wygina. Edytowane 20 Czerwca 2017 przez KaeR 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 30 minut temu, Robert7 napisał: Cale szczescie wybrala go wiekszosc amerykanow Wrong ! Slyszal kiedys o systemie elektorskim i kto konkretnie mial wieszkosc glosow ? Sad ! Poza tym - jak KaeR juz napisal. Ja bede mial lepiej. Wiekszosc - nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert7 Napisano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2017 Wrong! masz racje kzielu nozkami moj blad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi