vlade Napisano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 26 minut temu, krakus28 napisał: Niestety muszę Cię zmartwić, ci wszyscy doradcy finansoni, dyrektorzy, sąsiad, partner biznesowy oraz ludzie spotkani w różnych miejscach gówno wiedzą i się nie znają. Wiem to, bo Jackie powyżej napisał, że Trump to idiota, no niestety. Tak dla ustalenia uwagi - nie jestem zwolennikiem Trumpa, to tylko sucha obserwacja. Komentarz o tym, ze wykonczy branze w ktorej pracuje (mimo ze przedstawia sie jako jej zbawiciel) powinien byl to dosyc wyraznie wskazac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krakus28 Napisano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 12 minut temu, KaeR napisał: Stary nie pomagasz sobie. Staram sie nie pisac wprost, ze jestes kretynem, zeby nie zarobic bana. No to tym samym określiłeś jaki poziom reprezentujesz i tym samym kończę z Tobą dyskusję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krakus28 Napisano 2 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2017 33 minuty temu, pelasia napisał: Widze, ze trzeba tlumaczyc, ze ci z GC po ilus tam latach zdobywaja obywatelstwo i moga glosowac. Trzeba rozgraniczyc dwie rzeczy, czy posiadacze gc za kilka lat będą mogli głosować czy też posiadacze cg dzisiaj za kilka lat naturalizowani będą głosować tak, jak ma to miejsce dzisiaj, a są dwie różne rzeczy. Nigdzie nie jest powiedziane, że dzisiejsi posiadacze gc będą obywatelami. Mogą nimi zostać, natomiast nie muszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 3 godziny temu, krakus28 napisał: No to tym samym określiłeś jaki poziom reprezentujesz i tym samym kończę z Tobą dyskusję. Dopiero teraz? Wow, you're slow. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert7 Napisano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Dnia 7/1/2017 o 10:41, katlia napisał: Swoja droga, mnie smieszy ze Robert7 mieszka w najbardziej anty-Trumpowym stanie w USA. Kiepsko sie tam zyje bedac trumpsterem... wysokie podatki, realne szanse na signle payer health care, system publicznego 401k, progresywna polityka opieki srodowiska... California to taka Szwecja USA ktora reprezentuje wszystko czego trumpsterzy nie lubia Nie wiem kochanie nic o anty -Trumpowym miescie stanie itd. Wsrod ludzi ktorych zyje i pracuje 90% glosowala za Trumpem, cala moja rodzina tez a jest tego ponad 50 osob i dalej stoimy wszyscy za nim murem i bedziemy stac to sie nazywa lojalonosc.. Wszedzie sie zyje dobrze jak masz dobra prace, ja taka mam i zyje mi sie swietnie. Kaer i twoja klika pluje jadem dookola jak stara wiedzma towarzystwo wzajemnej adoracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 1 godzinę temu, Robert7 napisał: Kaer i twoja klika pluje jadem dookola jak stara wiedzma towarzystwo wzajemnej adoracji Dokładnie ! Widziałem ich wczoraj jak napieprzali CNN jak jakieś przedszkolaki ! Nienormalni !!! ( Albo jak moja Babcia mawiała - anormalni ! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 1 godzinę temu, Robert7 napisał: stoimy wszyscy za nim murem i bedziemy stac to sie nazywa lojalonosc. Zajebiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 2 godziny temu, Robert7 napisał: Kaer i twoja klika pluje jadem dookola jak stara wiedzma towarzystwo wzajemnej adoracji Kochanienki, ja stałem za Trumpem już wtedy, kiedy ty się uczyłeś wymawiać "white thrash." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 A co wy Robert i krakus28 tacy wrażliwi jesteście? Nasze Słońce Narodu używa inwektyw w stosunku do wszystkich a wy się tak krygujecie. Gdzie ta lojalność? I wy się zwolennikami Trumpa nazywacie? Trochę mi wstyd stać z wami w szeregu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2017 Snowflakes. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi