pelasia Napisano 2 Marca 2018 Zgłoś Napisano 2 Marca 2018 A może powinniśmy założyć temat w luźnych rozmowach pt" dupa boli, muszę się wyżalic..". Czasem takie tam ponarzekanie, sprawia że się lepiej czujemy.
michalmall Napisano 2 Marca 2018 Zgłoś Napisano 2 Marca 2018 A ja myślę, że powinniście być bardziej wyrozumiali, szczególnie Ci, którzy jak widać napisali kilkaset postów. Zaczyna śmierdzieć hipokryzją jeśli widzę gdy ktoś pisze "ile można" w wątku, który sam krytykuje. Żenujące gdy brakuje chęci pomocy, natomiast chętnych do krytykowania człowieka nie brakuje. Słabe to. Chyba po to jest ten wątek i temat jak najbardziej mieści się w wątku. Po to jest to forum aby można było poruszyć temat bez obawy przed hejtem, a traktując ludzi w ten sposób zniechęcacie kolejnych do poruszania być może istotnych kwestii.
andyopole Napisano 2 Marca 2018 Zgłoś Napisano 2 Marca 2018 35 minut temu, michalmall napisał: A ja myślę, że powinniście być bardziej wyrozumiali, szczególnie Ci, którzy jak widać napisali kilkaset postów. Zaczyna śmierdzieć hipokryzją jeśli widzę gdy ktoś pisze "ile można" w wątku, który sam krytykuje. Żenujące gdy brakuje chęci pomocy, natomiast chętnych do krytykowania człowieka nie brakuje. Słabe to. Chyba po to jest ten wątek i temat jak najbardziej mieści się w wątku. Po to jest to forum aby można było poruszyć temat bez obawy przed hejtem, a traktując ludzi w ten sposób zniechęcacie kolejnych do poruszania być może istotnych kwestii. Pomoc otrzymal tu niejeden potrzebujacy. W tym przypadku pomocy zadnej, poza dobrym slowem i chusteczka na otarcie lez dac nie bylo mozna. A zale jak po smierci ostatniego grabarza we wsi...
kzielu Napisano 2 Marca 2018 Zgłoś Napisano 2 Marca 2018 4 godziny temu, michalmall napisał: Żenujące gdy brakuje chęci pomocy, natomiast chętnych do krytykowania człowieka nie brakuje. Słabe to. Wiec go ahead - pomoz mu. Daj znac jak Ci poszlo.
mareknoda Napisano 15 Marca 2018 Zgłoś Napisano 15 Marca 2018 Witam, Wszedłem z ciekawości zobaczysz co tam słychać z DV-2019. Widzę że były jakieś problemy, jeżeli wysłałem zgłoszenie 6.10.2018r to jest wszystko ok?.
Rafcio28 Napisano 15 Marca 2018 Zgłoś Napisano 15 Marca 2018 10 minut temu, mareknoda napisał: Witam, Wszedłem z ciekawości zobaczysz co tam słychać z DV-2019. Widzę że były jakieś problemy, jeżeli wysłałem zgłoszenie 6.10.2018r to jest wszystko ok?. Rejestracja do tej edycji Loterii Wizowej rozpoczęła się na początku października 2017 roku, jednak z powodu awarii została anulowana, wszystkie zgłoszenia zostały usunięte. Ponowna rejestracja rozpoczęła się 18 października 2017 roku o godzinie 18:00 czasu polskiego i trwała do 22 listopada 2017 do godziny 18:00 czasu polskiego.
mareknoda Napisano 15 Marca 2018 Zgłoś Napisano 15 Marca 2018 No to fajnie :(, znowu straciłem szanse.
sly6 Napisano 15 Marca 2018 Autor Zgłoś Napisano 15 Marca 2018 1 minutę temu, mareknoda napisał: No to fajnie :(, znowu straciłem szanse. A dostałeś email że masz znowu się zarejestrować? Bo informowali osoby o tym fakcie.
mareknoda Napisano 15 Marca 2018 Zgłoś Napisano 15 Marca 2018 Wątpię, mam pocztę na gmailu, sprawdzam nawet spam, chyba że była to wiadomość po angielsku i może automatycznie ją skojarzyłem z oszustami co wyłudzają kasę na loterii i olałem. Jaki był adres email nadawcy tej wiadomości?, jeszcze sprawdzę. Tak się starałem żeby wszystko wpisać dobrze, a tu pech. Czy los DV-2020 jest już przesądzony?, nie będzie już podobnej możliwości zamieszkania i pracy w USA?
Robson! Napisano 15 Marca 2018 Zgłoś Napisano 15 Marca 2018 42 minuty temu, mareknoda napisał: Wątpię, mam pocztę na gmailu, sprawdzam nawet spam, chyba że była to wiadomość po angielsku i może automatycznie ją skojarzyłem z oszustami co wyłudzają kasę na loterii i olałem. Jaki był adres email nadawcy tej wiadomości?, jeszcze sprawdzę. Tak się starałem żeby wszystko wpisać dobrze, a tu pech. Czy los DV-2020 jest już przesądzony?, nie będzie już podobnej możliwości zamieszkania i pracy w USA? Nastawienie Trumpa jest takie aby zlikwidować i wszystko ku temu zmierza.. ale cały czas nie jest to zatwierdzone. Ja po cichu liczę, że w tym roku jeszcze będzie można spróbować aplikować na loterię, a jeśli ją zlikwidują to mam nadzieję, że pojawi się jakaś nowa wiza pozwalająca aplikować na podstawie jakiegoś scoringu (wiek, wykształcenie, doświadczenie zawodowe, język etc).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.