cee Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 Przeczytaj jeszcze raz. Ja już wszystko wiem, uważam, że już jest narazie koniec tematu Odniosłem się do postu@ilon która w ironiczny sposób próbowała podsumować ten temat.
ilon Napisano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2018 6 godzin temu, kiciamore napisał: O boziu tylko Polacy ubliżają swoim rodaka i śmieją się z nich. Typowo. Żegnam Panstwa Ale ja nikomu nie staram sie ublizac ani smiac. Napisalam Ci prawde, tak jak reszta uzytkownikow forum.
kiciamore Napisano 8 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2018 Skonsultowałam się już z prawnikiem imigracyjnym i już wszystko jasne Dziękuję Wam wszystkim i pozdrawiam
kiciamore Napisano 8 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2018 Najpierw przylecieć na wizie turystycznej. Zlecić komuś otwarcie firmy na sygnał z PL (nie musi być to zainwestowanie 500k$), zainwestować tyle ile trzeba w sprzęt ludzi itp. Mąż w tedy musi się starać o wizę E1 - przedsiębiorczą i droga wolna. Ewentualnie już zostać i otworzyć firmę, zmienić status wizy na E1, a najlepiej, żeby obeznać się, żeby ktoś stamtąd już wprowadził nas w dalsze działania. Dopóki nie uzyskamy dalszych statusów do tego czasu nie podróżować, gdy jest zaakceptowane w ciągu wizy turystycznej, a zazwyczaj jest to o wiele krócej droga wolna.
kiciamore Napisano 8 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2018 Może komuś się przyda. Pozdrawiam
kiciamore Napisano 8 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2018 Aha i później oczywiście zmieniać statusy. Jest potrzebny dobry prawnik i kasa. Oczywiście loteria wizowa. Najlepiej wszystko załatwiać w środku i zostać, żeby nie było latania po sądach i dodatkowych kosztów związanych z lataniem.
kzielu Napisano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2018 18 minut temu, kiciamore napisał: Aha i później oczywiście zmieniać statusy. Jest potrzebny dobry prawnik i kasa. Oczywiście loteria wizowa. Najlepiej wszystko załatwiać w środku i zostać, żeby nie było latania po sądach i dodatkowych kosztów związanych z lataniem. Jezeli zaplacilas cokolwiek temu prawnikowi to wyrzucilas pieniadze w bloto.... Lepiej juz byla dac na Wielka Orkiestre czy cos...
cee Napisano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2018 Myślę że mu się $ pokazały w oczach jak sknerusowi
Joanna30 Napisano 8 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2018 Myślę, że @karina mogłaby tu cały elaborat napisać
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.