Maxis Napisano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 (edytowane) Dzieki za Wasze odpowiedzi. Temat jest juz jasny. Mam jeszcze jedno pytanie. Jak chce podpisac formularz musze wpisac KCC case number. Wpisuje wiec 2019EU000xxxxx, jednak pojawia sie czerwona strzalka obok tego pola bez zadnego komentarza o bledzie. Czy ktos Wie co moze byc nie tak? [EDIT] Juz jasne, powinno byc bez zer. Edytowane 17 Lipca 2018 przez Maxis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 17 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lipca 2018 23 minuty temu, Maxis napisał: Dzieki za Wasze odpowiedzi. Temat jest juz jasny. Mam jeszcze jedno pytanie. Jak chce podpisac formularz musze wpisac KCC case number. Wpisuje wiec 2019EU000xxxxx, jednak pojawia sie czerwona strzalka obok tego pola bez zadnego komentarza o bledzie. Czy ktos Wie co moze byc nie tak? [EDIT] Juz jasne, powinno byc bez zer. Forum jest skarbnica wiedzy i poczytaj trochę i sam dojdziesz dlaczego masz błąd. Wpisz ten numer bez 0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johns87 Napisano 30 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Lipca 2018 Witajcie znalazłem chwilę żeby wypełnić ds260 ale od jakiegoś tygodnia jest taki komunikat na stronie. Wie ktoś czy to będzie długo trwało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2018 Pewnie do momentu aż odzyskają to co im się wysypalo https://diplopundit.net/2018/07/30/statedepts-immigrant-visa-processing-portal-ceac-down-for-10-days-now/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxis Napisano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Witam, Widziałem informacje ze serwis ponownie działa. Niestety aktualnie nie mam dostępu do swojego wniosku, a komunikat który dostaje jest jak niżej. Czy ktoś wie gdzie jest problem? Dodam, że DS260 już wypełniłem i wysłałem, chciałem się zalogować aby sprawdzić status. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 40 minutes ago, Maxis said: Witam, Widziałem informacje ze serwis ponownie działa. Niestety aktualnie nie mam dostępu do swojego wniosku, a komunikat który dostaje jest jak niżej. Czy ktoś wie gdzie jest problem? Dodam, że DS260 już wypełniłem i wysłałem, chciałem się zalogować aby sprawdzić status. Pisze, ze dziala, ale nie dziala. Wielu ludzi ma dokladnie ten sam problem co Ty. Pozostaje czekac i miec nadziej ze sie ogarna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chargingbull Napisano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2018 Ta... Czekajcie dłużej z wypełnianiem wniosku, odkładajcie, przekładajcie a jak trzeba wypełnić to z tego co widzę to mają prace konserwacyjne serwisu i teraz wielki popłoch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebo1982 Napisano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2018 Hej mam pytanie co dalej po wysłaniu ds-260 ? czy zostanie powiadomiony o terminie interview w ambasadzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
srk Napisano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2018 (edytowane) Jaki masz nr? Czekasz az w visa bulletin twoj numer zrobi sie current - visa bulletin pojawiaja sie do 15 dnia kazdego miesiaca https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html. Wtedy w ciagu 14 dni dostaniesz na e mail 2nl, czyli formalne zaproszenie na rozmowe. Na stronie www sprawdzisz takze liste wymaganych dokumentow. Edytowane 5 Października 2018 przez srk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebo1982 Napisano 5 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2018 12 minut temu, srk napisał: Jaki masz nr? Czekasz az w visa bulletin twoj numer zrobi sie current - visa bulletin pojawiaja sie do 15 dnia kazdego miesiaca https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html. Wtedy w ciagu 14 dni dostaniesz na e mail 2nl, czyli formalne zaproszenie na rozmowe. Na stronie www sprawdzisz takze liste wymaganych dokumentow. 2019eu00003xx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi