TomiCSW Napisano 4 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2018 Jasne, aplikacja to Passport Photo. Wybierasz po prostu kraj, i ustawia Ci wygodną ramkę, w której musisz się zmieścić. Fotki się w końcu załączyły, zgłoszenie wysłane, potwierdzenie jest. Czekamy do maja!
Pan Kopter Napisano 5 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2018 Witam wszystkich serdecznie! Ja również w tym roku po raz pierwszy spróbowałem swoich sił myślę, że jak większość z Państwa bez większej nadziei na wylosowanie mojej skromnej osoby. Mam do Państwa pytanie odnośnie wymaganego zdjęcia. Osobiście skorzystałem z oficjalnej apki US Embassy za pomocą której, można zrobić wymagane zdjęcie. Czy ktoś z Państwa korzystał z tej aplikacji w tym celu?. W załączeniu zapodaje swoje zdjęcie, jeżeli możecie to wyraźcie swoją opinię czy jest w porządku według was.
AdamZ Napisano 5 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2018 Bedziesz nam ufac jesli napiszemy, ze nie? Albo jesli napiszemy, ze tak? Sprawdz wg wymagan loterii i tyle Masz tam appke wg ktorej mozesz sprawdzic wymiarym a co do background to tez jest bardzo jasno okreslone w wymaganiach.
Agniechaa55 Napisano 5 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2018 Witam Mam takie pytanie. Czy udział w loterii wizowej może mieć wpływ na wpuszczenie do USA?Czy urzędnicy imigracyjni maja wgląd w to czy ktoś brał udział w loterii wizowej?Niedlugo wylatuje i zastanawiam się czy nie spróbować szczęścia w loterii, często latam do USA i za każdym razem te wyjazdy mnie mega stresuja. Jeśli mój udział w loterii mógłby przyczynić sie to tego ze mnie nie wpuszcza to wolałabym se darować. Z góry dzieki za odp.
sly6 Napisano 5 Listopada 2018 Autor Zgłoś Napisano 5 Listopada 2018 2 minuty temu, Agniechaa55 napisał: Witam Mam takie pytanie. Czy udział w loterii wizowej może mieć wpływ na wpuszczenie do USA?Czy urzędnicy imigracyjni maja wgląd w to czy ktoś brał udział w loterii wizowej?Niedlugo wylatuje i zastanawiam się czy nie spróbować szczęścia w loterii, często latam do USA i za każdym razem te wyjazdy mnie mega stresuja. Jeśli mój udział w loterii mógłby przyczynić sie to tego ze mnie nie wpuszcza to wolałabym se darować. Z góry dzieki za odp. Liczy się zawsze po co lecisz i ile będziesz czasu w USA , ludzie nie biorą udziału w loterii i mają problemy na granicy.
mola Napisano 5 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2018 Loteria nie ma żadnego wpływu na Twoje podróże do USA. Możesz spokojnie wysłać swój los (ostani właściwie dzień jest żeby to zrobić!) i latać normalnie jak zawsze. Jeśli masz dobrą historię powrotów i latasz "po coś", to nie powinnaś mieć żadnych problemów na granicy z uwagi na sam udział w loterii.
koko_dżambo Napisano 5 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2018 hej mam pytanie,wyszłam za mąż 20 października nie mam jeszcze aktu ślubu, nie zmieniłam dowodu itp., to jak mam się zajerestrować do loterii?z nowym nazwiskiem i stan cywilny mężatka? a co z danymi małżonka ? muszę go wpisywać? on posiada GC
mcpear Napisano 5 Listopada 2018 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2018 Wypełniasz zgłoszenie zgodnie ze stanem faktycznym. Jeśli jest pytanie o stan cywilny to odpowiadasz zgodnie z prawdą "ZAMĘŻNA". Jak by było pytanie "Czy masz akt ślubu?" albo "Czy zmieniłaś dowód osobisty?" to odpowiedziałabyś: NIE (takich pytań nie ma)
sly6 Napisano 5 Listopada 2018 Autor Zgłoś Napisano 5 Listopada 2018 3 minuty temu, mcpear napisał: Wypełniasz zgłoszenie zgodnie ze stanem faktycznym. Jeśli jest pytanie o stan cywilny to odpowiadasz zgodnie z prawdą "ZAMĘŻNA". Jak by było pytanie "Czy masz akt ślubu?" albo "Czy zmieniłaś dowód osobisty?" to odpowiedziałabyś: NIE (takich pytań nie ma) Tylko że jej mąż ma gc a w zgłoszeniu nie może być ujęty i teraz jak kto zaznaczyć w zgłoszeniu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.