andyopole Napisano 22 Maja 2019 Zgłoś Napisano 22 Maja 2019 46 minut temu, Jackie napisał: Przypadkiem nie był to hotel Isrotel Yam Suf? W Tel-avivie będziemy mieszkać w prześlicznym AirBnB w Jaffie. W Eilat nie mogliśmy znaleźć AirBnB które by nas satysfakcjonowało, chcieliśmy coś blisko plaży, koniec końców zdecydowaliśmy się na ww hotel, poza miastem, tuż przy plaży (trzeba tylko przejść jedną ulicę). https://www.isrotel.com/isrotel-hotels/eilat/isrotel-yam-suf/ Rekomenduje kapiel w Morzu Martwym. Oprocz niezapomnianych wrazen znakomicie relaksuje. Czulem sie po kilku dniach namaczania znakomicie.
Jackie Napisano 22 Maja 2019 Zgłoś Napisano 22 Maja 2019 1 minutę temu, andyopole napisał: Rekomenduje kapiel w Morzu Martwym. Oprocz niezapomnianych wrazen znakomicie relaksuje. Czulem sie po kilku dniach namaczania znakomicie. Eilat to Morze Czerwone, ale Morze Martwe też chcemy zobaczyć! Taki mamy plan żeby moczyć się w 3 morzach podczas tej wycieczki: Tel aviv - Morze Śródziemne, Jerozolima - wycieczka nad Morze Martwe, Eilat - Morze Czerwone
olmeca Napisano 22 Maja 2019 Zgłoś Napisano 22 Maja 2019 Nie, mój był znacznie oddalony od miasta. Miałem bliżej do granicy egipskiej w Tabie niż Ejlatu. Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka
andyopole Napisano 22 Maja 2019 Zgłoś Napisano 22 Maja 2019 Godzinę temu, Jackie napisał: Eilat to Morze Czerwone, ale Morze Martwe też chcemy zobaczyć! Taki mamy plan żeby moczyć się w 3 morzach podczas tej wycieczki: Tel aviv - Morze Śródziemne, Jerozolima - wycieczka nad Morze Martwe, Eilat - Morze Czerwone Jadac z Taba czy Eijlat do Stolicy czy Jerusalem i tak przejezdza sie obok Dead See.
motorolnik Napisano 10 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 10 Lipca 2019 Mam 4h:40m layover w Amsterdamie. To wystarczająco żeby myśleć o jakimś wyskoku do miasta czy jednak lepiej przeczekać na lotnisku?
Jackie Napisano 11 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2019 2 godziny temu, motorolnik napisał: Mam 4h:40m layover w Amsterdamie. To wystarczająco żeby myśleć o jakimś wyskoku do miasta czy jednak lepiej przeczekać na lotnisku? Ja bym zaryzykowała Do miasta niedługo się jedzie.
motorolnik Napisano 11 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2019 10 godzin temu, Jackie napisał: Ja bym zaryzykowała Do miasta niedługo się jedzie. Dzięki! A masz do polecenia coś do zobaczenia na szybko w okolicach dworca centralnego?
ilon Napisano 26 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 26 Lipca 2019 Ja zawsze lece przez Amsterdam zeby zjesc panini i zrobic drzemke na lotnisku bo maja takie fajne lezaczki, to jak wysiadam w Krakowie to jestem jak brand new! Ale jak macie jakies propozycje to napiszcie - moze bede bardziej przygodowa jak bede leciec na jesien
rzecze1 Napisano 27 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 27 Lipca 2019 5 godzin temu, ilon napisał: Ja zawsze lece przez Amsterdam zeby zjesc panini i zrobic drzemke na lotnisku bo maja takie fajne lezaczki, to jak wysiadam w Krakowie to jestem jak brand new! Ale jak macie jakies propozycje to napiszcie - moze bede bardziej przygodowa jak bede leciec na jesien Do centrum jest pociagiem szybko, i duzo atrakcji turystycznych mozna spokojnie zrobic z buta... A zeby cos przygodowego... hmmm... z tego co pamietam, to Muzeum Seksu jest niedaleko Amsterdam Centraal?... Moze to nie van Gogh... ale dalej kultura, no bo w koncu muzeum Na 4h40 to jednak bym sie nie wybieral... z dojsciami, pociagami i powrotem na czas i znów przez security to jednak troche malo...
Jackie Napisano 27 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 27 Lipca 2019 Dnia 11.07.2019 o 05:17, motorolnik napisał: Dzięki! A masz do polecenia coś do zobaczenia na szybko w okolicach dworca centralnego? Sorry, miałam odpisać i zapomniałam Z konkretnych rzeczy to raczej niewiele można zobaczyć, bo czasu niewiele. Ja po prostu połaziłabym po centrum, przepiękna architektura, fajne sklepiki, cała masa kafejek, kanały są super. Do muzeów się nie pchaj, kilometrowe kolejki są wszędziei, w lecie są nieziemskie tłumy. W godzinach wczesno-porannych jest ciut lepiej.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.