Pawex1972 Napisano 20 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2019 Czy aby podpisać i wysłać wniosek wizowy to trzeba posiadać elektroniczny podpis ??? Proszę o info
Xarthisius Napisano 20 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2019 4 minutes ago, Pawex1972 said: Czy aby podpisać i wysłać wniosek wizowy to trzeba posiadać elektroniczny podpis ??? Proszę o info Nie trzeba nic posiadac.
Pawex1972 Napisano 20 Lipca 2019 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2019 Dzięki za szybką odpowiedź. :) Tak to zrozumiałem i już miałem w poniedziałek załatwiać ten e-podpis. Dzisiaj wyślę wnioski naszej rodzinki
cclaudia Napisano 2 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 2 Sierpnia 2019 Hej hej, czy ktokolwiek dostal jakies info z KCC czy na razie cisza?
Dżem dobry Napisano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 9 Sierpnia 2019 Dnia 2.08.2019 o 11:09, cclaudia napisał: Hej hej, czy ktokolwiek dostal jakies info z KCC czy na razie cisza? Dołączam się do pytania Czy ktoś już dostał w odpowiedzi na złożony DS260 mail z instrukcjami od KCC? jest jakiś czas określony, w którym od złożenia wniosku powinni odpowiedzieć?
cclaudia Napisano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2019 Mąż dzwonił do KCC zapytac sie o kwestie mojego paszportu i uspokoili go ze mamy sie nie spieszyc, spokojnie wyrabiac paszport i odblokowac wniosek mailowo... zapomnial dopytac kiedy beda wysylac instrukcje, zadzwoni jeszcze raz w przyszlym tygodniu to dam znac ale wyglada na to ze im sie nie spieszy
cclaudia Napisano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2019 Mam info od KCC, serwery strony padły i do konca tego tygodnia maja nie dzialac wiec nie ma co wchodzic. Poza tym maja duze opoznienie i mozliwe ze zaczna wysylac instrukcje pod koniec roku dopiero. Trzeba byc cierpliwym
sobota Napisano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2019 2 godziny temu, cclaudia napisał: Mam info od KCC, serwery strony padły i do konca tego tygodnia maja nie dzialac wiec nie ma co wchodzic. Poza tym maja duze opoznienie i mozliwe ze zaczna wysylac instrukcje pod koniec roku dopiero. Trzeba byc cierpliwym Oo to wiele wyjaśnia.. Od kilku dni próbowałam się logować żeby sprawdzić mój DS a tu tylko informacja, że nie da się zalogować.. Dzięki za info
Pawex1972 Napisano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2019 I co wy na to? Dobrze czy źle? https://fakty.interia.pl/swiat/news-bedzie-trudniej-o-zielone-karty-i-wizy-do-usa-nowe-zasady,nId,3145442
kzielu Napisano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, Pawex1972 napisał: I co wy na to? Dobrze czy źle? https://fakty.interia.pl/swiat/news-bedzie-trudniej-o-zielone-karty-i-wizy-do-usa-nowe-zasady,nId,3145442 A jak myślisz ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.