Halyna Napisano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2019 1 godzinę temu, mvgda napisał: mam nr 81xx, pisałam do nich maila, napisali ze dokumenty i ds są ok i mam czekać na rozmowę gdy mój numer będzie current ale zaznaczyłam im w wiadomości ze jest current już teraz wiec nie wiem Zadzwoń do KCC.
Xarthisius Napisano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2019 On 12/11/2019 at 2:38 AM, mvgda said: up, czy wie chociaż ktoś do którego dnia miesiąca około są wysyłane zaproszenia? KCC potwierdziło, ze dokumenty i DS260 są ok Z ambasady w WRW zaproszenia wysylaja zazwyczaj miedzy 16, a 19 danego miesiaca (pare dni po wyjsciu biuletynu). Sam proces zaklepywania wywiadow KCC przeprowadza na poczatku danego miesiaca. Jezeli Twoje dokumenty byly zatwierdzone dopiero w listopadzie, to po prostu nie zdazylas na grudzien. Poczekaj tydzien.
Xarthisius Napisano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2019 6 hours ago, cclaudia said: Może źle wysłali maila/wpadł Ci do spamu etc? Tak dla przypomnienia: po tym jak zostanie ustalony termin i wyslane zaproszenie, oryginalna strona z zawiadomieniem o byciu wylosowanym jest zastepowana nowym listem, w ktorym sa wszystkie detale odnosnie interview. Zawsze sobie mozna to sprawdzic.
cclaudia Napisano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Napisano 17 Grudnia 2019 Takie info ze strony Brit Simona As a quick update, you should know by now the Healthcare insurance requirement was blocked temporarily by a Federal judge. That was a temporary restraining order, but the same judge has now issued an injunction against the order saying the proclamation order cannot be enforced while the order is argued through the courts. In other words Trump’s order is blocked for now. So – at least for now, there is no need to get Healthcare Insurance quotes etc
cclaudia Napisano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2019 35 minut temu, Xarthisius napisał: EU 14000 (luty) Te na luty sprawdzają się na 100%? Wychodzi na to, że to nasz termin... czyli zaraz zaczyna sie cała zabawa
Xarthisius Napisano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2019 3 minutes ago, cclaudia said: Te na luty sprawdzają się na 100%? Wychodzi na to, że to nasz termin... czyli zaraz zaczyna sie cała zabawa Nie bardzo rozumiem co masz namysli piszac "sprawdzaja sie"... To sa oficjalne dane z biuletynu wizowego (sekcja C) https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2020/visa-bulletin-for-january-2020.html
cclaudia Napisano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2019 23 minuty temu, Xarthisius napisał: Nie bardzo rozumiem co masz namysli piszac "sprawdzaja sie"... To sa oficjalne dane z biuletynu wizowego (sekcja C) https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2020/visa-bulletin-for-january-2020.html Wiem, tylko wpadłam ostatnio na dyskusję w komentarzach pod jakimś artykułem, w której pisali że ten miesiąc na który wydano biuletyn to pewniak a kolejny to niby „predictions” - stąd pytanie.
Xarthisius Napisano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2019 12 minutes ago, cclaudia said: Wiem, tylko wpadłam ostatnio na dyskusję w komentarzach pod jakimś artykułem, w której pisali że ten miesiąc na który wydano biuletyn to pewniak a kolejny to niby „predictions” - stąd pytanie. Jak Ci sie nudzi na tyle, ze czytasz jakies pokrecone komentarze na krancach Internetu, to tu masz biuletyny od Grudnia 2001: https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html Mozesz sobie sprawdzic czy kiedys sie nie zgadzalo. Advanced notice wprowadzili chyba w marcu 2003
cclaudia Napisano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2019 Godzinę temu, Xarthisius napisał: Jak Ci sie nudzi na tyle, ze czytasz jakies pokrecone komentarze na krancach Internetu, to tu masz biuletyny od Grudnia 2001: https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html Mozesz sobie sprawdzic czy kiedys sie nie zgadzalo. Advanced notice wprowadzili chyba w marcu 2003 Chyba jednak za duzo czytam bo same teorie spiskowe mi wpadają w ręce Dzięki ❤️ Bez was by nie było tak łatwo ❤️
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.