Xarthisius Napisano 5 Września 2020 Zgłoś Napisano 5 Września 2020 3 hours ago, pawelo1988 said: Czesc @Xarthisius Widzialem wczoraj wyrok, tez bralem udzial w tym pozwie ~ MohammedxPompeo Niestety moj numer to 33k I nigdy nawet nie doczekalem sie emaila od KCC ze dokumenty sa ok... Lokalizacja interview na moim wniosku to Warszawa a obecnie jestem w Meksyku... I nie wiem szczerze mowiac co teraz zrobic w sensie czy nie pojechac teraz do PL... Pytanie tylko czy 4 tygodnie to odpowiedni czas zeby sprawdzic dokumenty przez KCC, umowic wizyte w ambasadzie I zrobic badania... nie mowiac jeszcze jak zinterpretuje ten wyrok department stanu w przyszlym tygodniu. chyba jedyna moja nadzieja to to ze przedluza deadline do nastepnego roku, decyzja w tej sprawie 25.09 Jezeli jestes plaintiffem w tej sprawie, to nie pytaj co robic na forum, tylko prawnika, ktoremu zaplaciles kupe kasy. @mvgda miala juz wydana wize. Potrzebuje ja tylko odnowic.
Xarthisius Napisano 5 Września 2020 Zgłoś Napisano 5 Września 2020 1 minute ago, mvgda said: tak, widziałam, jestem ze sprawa na bieżąco ale wolałam się tym nie dzielić tym na forum póki nie brdzie pozytywnego odzewu od warszawy, bo po co robić sobie i innym nadzieje. Jestem dość sceptyczna po ich ostatnim nastawieniu Trzymam kciuki!
mvgda Napisano 5 Września 2020 Zgłoś Napisano 5 Września 2020 6 minut temu, Xarthisius napisał: Trzymam kciuki! na pewno dam znać co z tego wyjdzie jak tylko będę miała jakieś info, mail poszedł, dodatkowo moja siostra interweniowała w US wiec zobaczymy co z tego będzie
pawelo1988 Napisano 5 Września 2020 Zgłoś Napisano 5 Września 2020 12 minut temu, Xarthisius napisał: Jezeli jestes plaintiffem w tej sprawie, to nie pytaj co robic na forum, tylko prawnika, ktoremu zaplaciles kupe kasy. @mvgda miala juz wydana wize. Potrzebuje ja tylko odnowic. Dzieki, masz racje. A jeszcze jedno pytanie, kwestia ilu dni w polsce zrobic badania i szczepienia. Ile to zajmuje?
mvgda Napisano 6 Września 2020 Zgłoś Napisano 6 Września 2020 21 godzin temu, pawelo1988 napisał: Dzieki, masz racje. A jeszcze jedno pytanie, kwestia ilu dni w polsce zrobic badania i szczepienia. Ile to zajmuje? w warszawie da się zrobić badania w jeden dzień
mvgda Napisano 9 Września 2020 Zgłoś Napisano 9 Września 2020 miałam racje z tym żeby nie pisać o temacie dopóki nie będzie jasne bo jak widać schengen i tak to nie pomoże: https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/diversity-visa-DV-2020-update.html
Xarthisius Napisano 9 Września 2020 Zgłoś Napisano 9 Września 2020 1 hour ago, mvgda said: miałam racje z tym żeby nie pisać o temacie dopóki nie będzie jasne bo jak widać schengen i tak to nie pomoże: https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/diversity-visa-DV-2020-update.html Brak slow... Po prostu ich pojebalo z ta interpretacja Schengen bana.
kzielu Napisano 9 Września 2020 Zgłoś Napisano 9 Września 2020 Strasznie pokretne tlumaczenie ktore oznacza "nie chcemy za bardzo nikogo z DV tutaj"....
pawelo1988 Napisano 9 Września 2020 Zgłoś Napisano 9 Września 2020 Dnia 6.09.2020 o 17:43, mvgda napisał: w warszawie da się zrobić badania w jeden dzień Mi dzis przyslali potwierdzenie ze jestem "ready to schedule". W weekend lece do PL. Chcociaz nadal nie wiem czy dostane wize - Schengen ban. Naszczescie dostalem prace w tym tygodniu nowa, zdalna w londynie... ale musze pracowac w ich godzinach tak wiec Meksyk nie za bardzo - chcociaz lepiej sie poczuje jak nie dostane GC ze musialem i tak wrocic z meksykanskiego raju Jak przyjdzie 2NL, zaraz dzwonie o badania.
mcpear Napisano 9 Września 2020 Zgłoś Napisano 9 Września 2020 "Ready to schedule" oznacza, że dokumenty są OK i że potencjalnie ambasada może Ciebie zaprosić na spotkanie, które jak wynika z linka podesłanego dziś przez @mvgda nie zostanie zorganizowane na terenie ambasad w Schengen area aż do conajmniej 31 grudnia przez co wizy potencjalnie wylosowane w DV2020 zostaną nieprzyznane i nie zostaną wykorzystane.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.