andyopole Napisano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2020 Nie wiem czy kioski dla obywateli EU "czytają" amerykańskie paszporty. Trzeba by z młodziencem do analogowego okienka stanąć. Z tym mieszaniem kolejek to nie zawsze. Kiedyś czekałam na mojego wujka na Heathrow. Z amerykańskim paszportem ustawił się w złej kolejce i spod okienka nadesłali go na koniec tej właściwej.
MeganMarkle Napisano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2020 3 hours ago, pelasia said: Megan bez przesady. Niemowlak jest. Ma stac z rodzicami, bez wzgledu na rodzaj kolejki. Poza tym czesto te kolejki sie na koncu i tak mieszaja. Nie ma co sobie tym glowy zawracac. Dzięki ! Taką miałam nadzieje
pelasia Napisano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2020 Godzinę temu, MeganMarkle napisał: Dzięki ! Taką miałam nadzieje Jesli im sie kolejka w ktorej staniesz nie spodoba, to beda Ci kazac podejsc do innego miejsca. Tak czy inaczej bedzie dobrze. Kiedy lecisz? Ile mlody bedzie mial? Ja tez planuje w tym roku i az mi wlosy na glowie staja, gdy mysle zeby leciec z 1.5 rocznym maluchem. Ale co ma byc to bedzie!
MeganMarkle Napisano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2020 7 hours ago, pelasia said: Jesli im sie kolejka w ktorej staniesz nie spodoba, to beda Ci kazac podejsc do innego miejsca. Tak czy inaczej bedzie dobrze. Kiedy lecisz? Ile mlody bedzie mial? Ja tez planuje w tym roku i az mi wlosy na glowie staja, gdy mysle zeby leciec z 1.5 rocznym maluchem. Ale co ma byc to bedzie! 1.5 roku to już jest luzik, ja leciałam pierwszy raz z córka do usa jak miała roczek i było spoko. Ale teraz mały ma 3mc tylko plus mamy dwoje dzieci wiec już wyższa sztuka jazdy O.o ale nie wiem kiedy się uda poleciec bo urlopu brak na razie ten paszport to bardziej na wszelki wypadek wyrabiam teraz
pelasia Napisano 26 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2020 Gdyby moj umial tylko w jednym miejscu przez chwile usiedziec, to moze jakos by mnie ta mysl nie stresowala ale tego urwisa wszedzie pelno. No coz zobaczymy. Tez musze sie za paszport wziac.
Amillka Napisano 27 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2020 On 1/25/2020 at 11:00 PM, pelasia said: Gdyby moj umial tylko w jednym miejscu przez chwile usiedziec, to moze jakos by mnie ta mysl nie stresowala ale tego urwisa wszedzie pelno. No coz zobaczymy. Tez musze sie za paszport wziac. Moze usnie w samolocie..:-) Ja tez lece z bardzo energicznym czterolatkiem i wlasnie na to licze(lot nocny)
FunnyRedAngel Napisano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2020 Dnia 24.01.2020 o 10:58, Amillka napisał: Masz racje- chyba jednak warto sie potrudzic i uzyskac potwierdzenie autentycznosci dokumentu. Wszystko zalezy tez na jaka osobe sie trafi w Urzedzie:/ Przechodzilam przez ta zabawe tydzien temu. Tlumaczenie przysiegle w polsce wystarczy.
FunnyRedAngel Napisano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2020 Dnia 25.01.2020 o 23:00, pelasia napisał: Gdyby moj umial tylko w jednym miejscu przez chwile usiedziec, to moze jakos by mnie ta mysl nie stresowala ale tego urwisa wszedzie pelno. No coz zobaczymy. Tez musze sie za paszport wziac. Dnia 25.01.2020 o 22:33, MeganMarkle napisał: 1.5 roku to już jest luzik, ja leciałam pierwszy raz z córka do usa jak miała roczek i było spoko. Ale teraz mały ma 3mc tylko plus mamy dwoje dzieci wiec już wyższa sztuka jazdy O.o ale nie wiem kiedy się uda poleciec bo urlopu brak na razie ten paszport to bardziej na wszelki wypadek wyrabiam teraz Zadzwon do linii lotniczych i popros o baby bassinet na lot przyda sie gdy maluch bedzie spal 2 tyg temu lecialam do polski z 1.5 maluchem, przydaje sie
agatenka Napisano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2020 @MeganMarkle albo kup sobie dmuchana poduszkę podróżną, Super sprawa dla dzieciaków, tylko wtedy nie możesz siedzieć w pierwszym rzędzie tam gdzie bassinet, bo wchodzi ona pomiędzy siedzenia. Ostatnim razem u nas sprawdziła się zdecydowanie lepiej niz gondola (wracając mały i tak byl za duzy)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.