Skocz do zawartości

Koronawirus lotniska w USA

kismet75

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Kzielu pisanie w stylu " Filmik Brauna mialem wyciac, ale w sumie po co, takie rzeczy swiadcza o tym kto go wkleil...."   swiadcza o Twojej niskiej kulturze osobistej, nikt Ciebie nie obrazil i nikt z Ciebie sie nie nabijal, a Ty to robisz nagminnie jesli zdanie nie jest po Twojej mysli. 

Napisano
4 minutes ago, KasiulkaMisiulka said:

Na stronie LOTu jest napisane, że loty odwołane sa do 15 maja..

Tez to widzialem, zobaczymy na ile informacja okaze sie prawdziwa.

Napisano

Ale kto niby miałby w ten samolot wsiąść? Obecnie z terenu Polski wolno przylecieć do USA tylko obywatelom i posiadaczom zielonych kart. Obowiązuje Executive Order, że każdy kto w ostatnich 14 dniach był na terenie Polski ma zakaz wstępu na teren USA (z wyjątkiem obywateli, posiadaczy zielonych kart i jakiś nielicznych innych wyjątków). Chyba dopóki ten Executive order obowiązuje dopóty linie nie wznowią komercyjnych lotów, bo nie zarobią na nich.

Napisano

Tak swoją drogą to w XXI wieku takie byki strzelać to wstyd. Na stronie LOTu (wersja US) można przeczytać "Check current travelling information due to Coronavirus outbrake" :D 

Napisano

Wszelkie dywagacje sa juz calkowicie zbedne. Ukochany przywodca juz ma lekarstwo na to cholerstwo. Wstrzykiwanie Lysolu czy innego Chloroxu. Moja kolezanka z Ciupagowa, zagorzala wyznawczyni PiSu I Pomaranczowego sprostowala mnie ze nie iniekcje tylko doustnie. Znaczy z gwinta mamy walic? Zaproponowalem jej ze nasze firmowe      laboratorium

w Sracuse NY w  trybie przyspieszonym spreparuje ten cudowny lek w czopkach i wtedy jej zaproponuje osobiste testy.

Napisano
2 minutes ago, andyopole said:

Wszelkie dywagacje sa juz calkowicie zbedne. Ukochany przywodca juz ma lekarstwo na to cholerstwo. Wstrzykiwanie Lysolu czy innego Chloroxu. Moja kolezanka z Ciupagowa, zagorzala wyznawczyni PiSu I Pomaranczowego sprostowala mnie ze nie iniekcje tylko doustnie. Znaczy z gwinta mamy walic? Zaproponowalem jej ze nasze firmowe      laboratorium

w Sracuse NY w  trybie przyspieszonym spreparuje ten cudowny lek w czopkach i wtedy jej zaproponuje osobiste testy.

No Lysol juz wydal oswiadczenie, zeby nie spozywac ich produktow. W takich czasach zyjemy, ze trzeba to na specjalnych konferencjach prasowych oglaszac... Z drugiej strony dziwi mnie ze nikt nie podchwycil drugiej metody: zeby sobie latarke UV wkladac w rozne ciemne miejsca. Wedlug POTUSa tez pomaga!

Napisano
6 minut temu, Xarthisius napisał:

No Lysol juz wydal oswiadczenie, zeby nie spozywac ich produktow. W takich czasach zyjemy, ze trzeba to na specjalnych konferencjach prasowych oglaszac... Z drugiej strony dziwi mnie ze nikt nie podchwycil drugiej metody: zeby sobie latarke UV wkladac w rozne ciemne miejsca. Wedlug POTUSa tez pomaga!

Widzialem to oswiadczenie rano w wiadomosciach przy sniadaniu. Ciekawym ilu Amerykanow to przetestuje na sobie? Bo tego ze sie tacy znajda jestem pewien.

Jakies dwa tygodnie temu w lokalnych wiadomosciach byl taki program gdzie madrzy ludzie radzili jak sobie radzic w tych trudnych czasach. Zadzownil jakis gosciu z pytaniem co to moze byc za przyczyna ze po zjedzeniu salatki dostal ciezkiej sraczki. Po serii kontrolnych pytan eksperta okazalo sie ze warzywa kupione w Walmart myl woda z mydlem.  :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...