SuperTraveller Napisano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2020 Wysyłam zgłoszenia od lat i takich problemów dotychczas nie miałem. Mimo trudności poszło wczoraj przez Operę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halyna Napisano 22 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Października 2020 1 godzinę temu, SuperTraveller napisał: Wysyłam zgłoszenia od lat i takich problemów dotychczas nie miałem. Mimo trudności poszło wczoraj przez Operę. To były chyba przejściowe problemy. Dziś wszystko wydaje się działać normalnie (Opera i Firefox). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SanFrancisco Napisano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Czy dobrze rozumiem, że w zgłoszeniu dołączamy elektoniczną wersję zdjęcia, a potem na rozmowie dajemy 2 wydrukowane wersje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2020 1 hour ago, SanFrancisco said: Czy dobrze rozumiem, że w zgłoszeniu dołączamy elektoniczną wersję zdjęcia, a potem na rozmowie dajemy 2 wydrukowane wersje? 2 nowe zdjecia. Takimi szczegolami radzilbym sie przejmowac jak juz bedziesz mial termin rozmowy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SanFrancisco Napisano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2020 Ale do wniosku już teraz potrzebuję zdjęcie online, tak? I potem to samo muszę im dać wydrukowane? O to mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 24 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2020 2 hours ago, SanFrancisco said: Ale do wniosku już teraz potrzebuję zdjęcie online, tak? I potem to samo muszę im dać wydrukowane? O to mi chodzi. No nie. Boldem napisalem, ze masz miec nowe... Zdjecie, ktore zanosisz do konsulatu podczas rozmowy nie moze byc starsze niz 6 miesiecy. Zdjecie, ktore zrobisz dzisiaj do zgloszenia, bedzie mialo 11 miesiecy i 7 dni 1 pazdziernika 2021, a to najwczesniejszy mozliwy termin na rozmowe w konsulacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SanFrancisco Napisano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Jeszcze jedno pytanie dla pewności. Czy jeżeli w styczniu będę się starać o inną wizę nieimigracyjne, mogę mieć jakieś problemy przez to, że biorę udział w loterii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robson! Napisano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2020 Kto by pomyślał że już 3 raz wysyłam zgłoszenie, a za pierwszym razem zastanawiałem się dlaczego wszyscy tak studzą mój entuzjazm Teraz zgłoszenie zajmuje nie więcej jak 10 min i jest taką październikową formalnością. Nowe zdjęcie, zgłoszonko, zdjęcie telefonem numeru zgłoszenia i na wiosnę się sprawdzi co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 26 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Października 2020 2 minutes ago, Robson! said: Kto by pomyślał że już 3 raz wysyłam zgłoszenie, a za pierwszym razem zastanawiałem się dlaczego wszyscy tak studzą mój entuzjazm Niestety tego aspektu loterii sie nie da wytlumaczyc slowami. Kazdy Swiezak musi to odczuc na wlasnej skorze zeby zrozumiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.