Skocz do zawartości

DV-2022 ???

rafal723 2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
1 godzinę temu, SuperTraveller napisał:

Wysyłam zgłoszenia od lat i takich problemów dotychczas nie miałem. Mimo trudności poszło wczoraj przez Operę.

To były chyba przejściowe problemy. Dziś wszystko wydaje się działać normalnie (Opera i Firefox).

Napisano
1 hour ago, SanFrancisco said:

Czy dobrze rozumiem, że w zgłoszeniu dołączamy elektoniczną wersję zdjęcia, a potem na rozmowie dajemy 2 wydrukowane wersje?

2 nowe zdjecia. Takimi szczegolami radzilbym sie przejmowac jak juz bedziesz mial termin rozmowy...

Napisano
2 hours ago, SanFrancisco said:

Ale do wniosku już teraz potrzebuję zdjęcie online, tak? I potem to samo muszę im dać wydrukowane? O to mi chodzi.

No nie. Boldem napisalem, ze masz miec nowe... Zdjecie, ktore zanosisz do konsulatu podczas rozmowy nie moze byc starsze niz 6 miesiecy. Zdjecie, ktore zrobisz dzisiaj do zgloszenia, bedzie mialo 11 miesiecy i 7 dni 1 pazdziernika 2021, a to najwczesniejszy mozliwy termin na rozmowe w konsulacie.

Napisano

Kto by pomyślał że już 3 raz wysyłam zgłoszenie, a za pierwszym razem zastanawiałem się dlaczego wszyscy tak studzą mój entuzjazm :D 
Teraz zgłoszenie zajmuje nie więcej jak 10 min i jest taką październikową formalnością. Nowe zdjęcie, zgłoszonko, zdjęcie telefonem numeru zgłoszenia i na wiosnę się sprawdzi co i jak. 

Napisano
2 minutes ago, Robson! said:

Kto by pomyślał że już 3 raz wysyłam zgłoszenie, a za pierwszym razem zastanawiałem się dlaczego wszyscy tak studzą mój entuzjazm :D 

Niestety tego aspektu loterii sie nie da wytlumaczyc slowami. Kazdy Swiezak musi to odczuc na wlasnej skorze zeby zrozumiec.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...