Skocz do zawartości

H1B denied - co teraz?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
1 minutę temu, katlia napisał:

To nie zatrudniaj tej kobiety w domu :lol: 

Moj Tato by sie w grobie przewrocil gdyby zobaczyl ze w mojej obecnosci kobieta podnosi ciezary. Nawet jesli to Amerykanka, albo Niemka jakas....  ;)

Napisano
Just now, andyopole said:

Moj Tato by sie w grobie przewrocil gdyby zobaczyl ze w mojej obecnosci kobieta podnosi ciezary. Nawet jesli to Amerykanka, albo Niemka jakas....  ;)

Jest wiele rzeczy w dzisiejszych USA ktore by szokowaly naszych ojcow i dziadkow. Kobiety podnoszace ciezary is the least of it. 

Napisano
10 minutes ago, andyopole said:

Ja wiem jak to sie skonczy.

60 lb to przeciez nic. Mase kobiet pracuje tu w zawodach ktore wymagaja minimalnej sprawnosci fizycznej...

Jak kiedys pani z UPS wyladowywala opony z trucka (4 sztuki) i zaoferowalem pomoc to mnie prawie wzrokiem zabila...

Napisano
3 hours ago, andyopole said:

Ja wiem jak to sie skonczy.

A moze kolacyjka i kto wie co więcej. Nie jeden związek zaczął się w pracy... Wtedy będziesz nosił te 60lbs i w pracy i w domu :lol:

Napisano
8 godzin temu, pelasia napisał:

A moze kolacyjka i kto wie co więcej. Nie jeden związek zaczął się w pracy... Wtedy będziesz nosił te 60lbs i w pracy i w domu :lol:

A idź że Ty w cholerę. Jeszcze mi tego brakowało! :P

Napisano
On 10/28/2020 at 12:47 PM, andyopole said:

Szukamy pracownika. Bedzie musial czesto podniesc max. 60 lbs. Czy jesli zglosi sie kobieta mam ja wziac?

Max 60lbs? Andy, z 60lbs to ja sie rozgrzewam :D 

Napisano
2 hours ago, ilon said:

Max 60lbs? Andy, z 60lbs to ja sie rozgrzewam :D 

Ja wczoraj bez problemow podnioslam paczke wazaca prawie 50 lbs i przenioslam ja do piwnicy... a ja jestem stara i nie w formie. Andy, szykuj sie, ilon przyjezdza.

Napisano
26 minut temu, katlia napisał:

Ja wczoraj bez problemow podnioslam paczke wazaca prawie 50 lbs i przenioslam ja do piwnicy... a ja jestem stara i nie w formie. Andy, szykuj sie, ilon przyjezdza.

Nie ma sie co szykowac. Tylko strasza a do roboty to nie ma....  :D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...