Halyna Napisano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2021 1 minutę temu, margherita_s napisał: Tak, Twój wpis jest czytelny i przejrzysty - wyzywasz forumowiczki od gospodyń wiejskich, co to nie mają pojęcia o życiu w Stanach, bo zamiast oglądać vlogi, to tam mieszkają, więc co one mogą wiedzieć o życiu w tym kraju! Wiesz, jak więcej niż jedna osoba mówi Ci, że Twój genialny plan na przeprowadzkę i życie w USA jest słaby, a wszystkie te osoby w USA aktualnie mieszkają, to coś w tym jest. Nakłanianie kogoś, żeby podążał za swoimi marzeniami - mrzonkami bez konkretnego planu robi temu komuś więcej złego, niż dobrego. No a teraz wracam do swojego męża Amerykanina, z którym się chajtnelam i wiodę obecnie beztroskie życie wiejskiej gospodyni. Uderz w stół? Poczułaś się wywołana do tablicy? Opisałam cię, aż zbyt dobrze przez przypadek? Twoją zawiść? Czarnowidztwo? Adresatem mojej wypowiedzi jest @domsza.
Roelka v.2 Napisano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2021 Mam nadzieje ze down voting moich wszystkich komentarzy dalo ci duzo satysfakcji.
margherita_s Napisano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2021 3 minutes ago, Roelka v.2 said: Mam nadzieje ze down voting moich wszystkich komentarzy dalo ci duzo satysfakcji. Był tu już taki jeden kilka miesięcy temu co down voted chyba ze 20 moich komentarzy, został usunięty z forum. Więc @Halynalepiej się ogarnij i przestań siać ferment na forum, chyba że masz coś merytorycznego do powiedzenia.
kzielu Napisano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2021 16 minutes ago, Halyna said: Czy mój wpis nie jest czytelny i przejrzysty? . A przeczytalas pierwszy post w tym watku ? Pytal sie czy ma szanse dostac jakas wize. Odpowiedz brzmi nie, pozniej sie zaczely dywagacje na bzdurne tematy bo jak zwykle wie lepiej i koniec. WIekszosc ludzi tu (mnie rowniez) kompletnie za przeproszeniem wali czy ktos tu przyjedzie i mu sie uda, czy nie - ale jezeli ktos nie chce sluchac odpowiedzi na pytania ktore sam zadal, to generalnie zawraca ludziom gitare.
Jackie Napisano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2021 16 minutes ago, Halyna said: Adoptować można nawet osobę dorosłą. Ale sponsorować tylko pod pewnymi przypadkami które opisałam wyżej.
kzielu Napisano 29 Kwietnia 2021 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2021 Argumenty chyba juz w tej dyskusji zostaly wyczerpane.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.