mcpear Napisano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2022 To wiem, ale wypełniasz stan na dzień dzisiejszy a nie na dzień "ogłoszenia wyników" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inver Napisano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2022 35 minut temu, mcpear napisał: To wiem, ale wypełniasz stan na dzień dzisiejszy a nie na dzień "ogłoszenia wyników" niby tak ale skoro osoba z tego forum będąc w klasie maturalnej dala high school degree i po wygranej nie miała problemów to wątpię że do tego się przyczepią a nawet jeśli to trudno się mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpear Napisano 24 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Października 2022 Też uważam że się nie "przyczepią" - weryfikacja wymagań następuje w dniu interview. Aczkolwiek powinno się opisywać w takich formularzach stan faktyczny na dzień wypełnienia. O ile wygrasz to w formularzu DS-260 musisz już bardziej uważniej wypełniać pola aby nie zostać posądzonym o "material misrepresentation" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyusa Napisano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2022 Kiedys znalazłem wyniki DV z poprzednich lat na poszczególne kraje w tym Polska, ma ktoś może zapisane i może podesłać link? Wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 30 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Października 2022 52 minutes ago, luckyusa said: Kiedys znalazłem wyniki DV z poprzednich lat na poszczególne kraje w tym Polska, ma ktoś może zapisane i może podesłać link? Wielkie dzieki https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-program-statistics.html Dla lat >FY18 w biuletynie wizowym. Najczesciej tym z sierpnia, albo wrzesnia: https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaman Napisano 1 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2022 W dniu 22.09.2022 o 00:18, mcpear napisał: @szaman już gdzieś się już przygotowuje .... w piąte4k ide zrobić zdjecia hihi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal08 Napisano 1 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2022 Już chyba z 10 razy składałem wnioski DV ale zawsze robiłem to z żoną w pierwsze dni jak tylko rozpoczynał się nabór. W tym roku jeszcze czekamy ze złożeniem Powodzonka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2022 52 minuty temu, Rafal08 napisał: Już chyba z 10 razy składałem wnioski DV ale zawsze robiłem to z żoną w pierwsze dni jak tylko rozpoczynał się nabór. W tym roku jeszcze czekamy ze złożeniem Powodzonka dla wszystkich Jesli tym razem Cie wylosuja to w nastepnej edycji WSZYSCY beda skladac aplikacje podobnie jak Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 1 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2022 Sa 2 conspiracy theories: jedna, ze trzeba koniecznie pierwszego dnia, druga, ze trzeba koniecznie na sam koniec. Przestrzegam przed jednym i drugim, bo calkiem wiele osob tak mysli i zarowno na poczatku jak i na koncu okresu padaja serwery... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2022 20 minut temu, Xarthisius napisał: Sa 2 conspiracy theories: jedna, ze trzeba koniecznie pierwszego dnia, druga, ze trzeba koniecznie na sam koniec. Przestrzegam przed jednym i drugim, bo calkiem wiele osob tak mysli i zarowno na poczatku jak i na koncu okresu padaja serwery... Znam jeszcze jedna teorie. Moja ex- skladala app na loterie bedac nielegalnie w USA (wtedy bylo mozna). Poniewaz wylosowala za pierwszym razem, okoliczna nielegalna spolecznosc uznala ze ma dobra reke i co roku musiala im wrzucac koperty z aplikacjami wlasnorecznie, koniecznie do tej samej skrzynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi