mcpear Napisano 24 Października 2022 Zgłoś Napisano 24 Października 2022 To wiem, ale wypełniasz stan na dzień dzisiejszy a nie na dzień "ogłoszenia wyników" Cytuj
Inver Napisano 24 Października 2022 Zgłoś Napisano 24 Października 2022 35 minut temu, mcpear napisał: To wiem, ale wypełniasz stan na dzień dzisiejszy a nie na dzień "ogłoszenia wyników" niby tak ale skoro osoba z tego forum będąc w klasie maturalnej dala high school degree i po wygranej nie miała problemów to wątpię że do tego się przyczepią a nawet jeśli to trudno się mówi Cytuj
mcpear Napisano 24 Października 2022 Zgłoś Napisano 24 Października 2022 Też uważam że się nie "przyczepią" - weryfikacja wymagań następuje w dniu interview. Aczkolwiek powinno się opisywać w takich formularzach stan faktyczny na dzień wypełnienia. O ile wygrasz to w formularzu DS-260 musisz już bardziej uważniej wypełniać pola aby nie zostać posądzonym o "material misrepresentation" Cytuj
luckyusa Napisano 30 Października 2022 Zgłoś Napisano 30 Października 2022 Kiedys znalazłem wyniki DV z poprzednich lat na poszczególne kraje w tym Polska, ma ktoś może zapisane i może podesłać link? Wielkie dzieki Cytuj
Xarthisius Napisano 30 Października 2022 Zgłoś Napisano 30 Października 2022 52 minutes ago, luckyusa said: Kiedys znalazłem wyniki DV z poprzednich lat na poszczególne kraje w tym Polska, ma ktoś może zapisane i może podesłać link? Wielkie dzieki https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-program-statistics.html Dla lat >FY18 w biuletynie wizowym. Najczesciej tym z sierpnia, albo wrzesnia: https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html Cytuj
szaman Napisano 1 Listopada 2022 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2022 W dniu 22.09.2022 o 00:18, mcpear napisał: @szaman już gdzieś się już przygotowuje .... w piąte4k ide zrobić zdjecia hihi 1 Cytuj
Rafal08 Napisano 1 Listopada 2022 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2022 Już chyba z 10 razy składałem wnioski DV ale zawsze robiłem to z żoną w pierwsze dni jak tylko rozpoczynał się nabór. W tym roku jeszcze czekamy ze złożeniem Powodzonka dla wszystkich Cytuj
andyopole Napisano 1 Listopada 2022 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2022 52 minuty temu, Rafal08 napisał: Już chyba z 10 razy składałem wnioski DV ale zawsze robiłem to z żoną w pierwsze dni jak tylko rozpoczynał się nabór. W tym roku jeszcze czekamy ze złożeniem Powodzonka dla wszystkich Jesli tym razem Cie wylosuja to w nastepnej edycji WSZYSCY beda skladac aplikacje podobnie jak Ty. Cytuj
Xarthisius Napisano 1 Listopada 2022 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2022 Sa 2 conspiracy theories: jedna, ze trzeba koniecznie pierwszego dnia, druga, ze trzeba koniecznie na sam koniec. Przestrzegam przed jednym i drugim, bo calkiem wiele osob tak mysli i zarowno na poczatku jak i na koncu okresu padaja serwery... Cytuj
andyopole Napisano 1 Listopada 2022 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2022 20 minut temu, Xarthisius napisał: Sa 2 conspiracy theories: jedna, ze trzeba koniecznie pierwszego dnia, druga, ze trzeba koniecznie na sam koniec. Przestrzegam przed jednym i drugim, bo calkiem wiele osob tak mysli i zarowno na poczatku jak i na koncu okresu padaja serwery... Znam jeszcze jedna teorie. Moja ex- skladala app na loterie bedac nielegalnie w USA (wtedy bylo mozna). Poniewaz wylosowala za pierwszym razem, okoliczna nielegalna spolecznosc uznala ze ma dobra reke i co roku musiala im wrzucac koperty z aplikacjami wlasnorecznie, koniecznie do tej samej skrzynki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi