mola Napisano 27 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 45 minut temu, Xarthisius napisał: Dokladnie tak jest! W 2017 Donald Trump siadl ogarniac burdel po Obamie i od razu dostrzegl, ze jest national shortage astronomow. Dlatego mnie wlasnie wybrali, inaczej cala ta gospodarka gruchnelaby o ziemie. Na potwierdzenie tej tezy tylko dodam, ze losując Xartha dostali dwóch astronomów w cenie jednego Także wiecie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 27 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 12 minutes ago, mola said: Na potwierdzenie tej tezy tylko dodam, ze losując Xartha dostali dwóch astronomów w cenie jednego Także wiecie... To nie moze byc przypadek (aka loteria). (teraz polowa marzycieli googluje jak zostac astronomem)... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arczevski Napisano 27 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 3 minuty temu, kzielu napisał: (teraz polowa marzycieli googluje jak zostac astronomem)... Od dziś na wieczornych spacerach z psem jeszcze uważniej będę obserwował niebo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kora83 Napisano 27 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 Dokladnie tak jest! W 2017 Donald Trump siadl ogarniac burdel po Obamie i od razu dostrzegl, ze jest national shortage astronomow. Dlatego mnie wlasnie wybrali, inaczej cala ta gospodarka gruchnelaby o ziemie. Wogole to zanim zaczniesz publicznie drazyc system pamietaj, ze system patrzy... Wiecej szczegolow tu: https://forum.usa.info.pl/topic/33687-dv-2023-wylosowany-nie-wylosowany/?do=findComment&comment=322966Twoja odpowiedz z linkiem do tekstu z poprzednich edycji nie bardzo ma sie do mojego pytania. Pamietam tamta dyskusje.Moje pytanie bylo jak taka loteria w rzeczywistosci wyglada,a nie kto po jakich studiach musi nostryfikowac dyplom lub zaczac studia od nowa. Nie jedna osoba czekajaca na wyniki w maju zastanawia sie nad tym. Takze nie rozumiem waszych zlosliwych komentarzy typu fast foody i gry w zdrapki. I nie mam zamiaru robic napadu na amerykanski system dot imigrantow. Sent from my SM-A415F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 27 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 (edytowane) @Kora83Byli i sa tu na forum tacy ktorzy wylosowali GC nie majac specyficznych studiow/zawodow. Mi sie wydaje ze po prostu tacy ludzie sa bardziej sklonni na emigracje - bo maja zawod ktory latwiej sie dostosowuje do wyjazdow. W USA, jak wszedzie, jest popyt na pracownikow w dzedzinach takich jak komputery, inzynierstwo, finanse, data analysis, itp. (No moze akurat w tej chwili jest trudniej tym w komputerach bo ostatnio bylo mase zwolnien w tej branzy. W bankowosc tez troche sie chwieje.) Ale tez brakuje nauczycieli, hydraulikow, na budowe, w fabrykach, kelnerow, fast foodach, w skepach, itp. Bezrobocie jest niskie, co nie znaczy ze od razu zalapiesz sie na dobra prace. Edytowane 27 Marca 2023 przez katlia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 1 godzinę temu, mola napisał: Na potwierdzenie tej tezy tylko dodam, ze losując Xartha dostali dwóch astronomów w cenie jednego Także wiecie... To jest kolejne potwierdzenie ze aby wygrac loterie wystarczy jakiekolwiek wyksztalcenie. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 27 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 47 minutes ago, Kora83 said: Twoja odpowiedz z linkiem do tekstu z poprzednich edycji nie bardzo ma sie do mojego pytania. Pamietam tamta dyskusje.Moje pytanie bylo jak taka loteria w rzeczywistosci wyglada,a nie kto po jakich studiach musi nostryfikowac dyplom lub zaczac studia od nowa. Nie jedna osoba czekajaca na wyniki w maju zastanawia sie nad tym. Takze nie rozumiem waszych zlosliwych komentarzy typu fast foody i gry w zdrapki. I nie mam zamiaru robic napadu na amerykanski system dot imigrantow. Sent from my SM-A415F using Tapatalk Bo co jakis czas pojawia sie kolejna osoba ktora sie "zastanawia" i produkuje kolejna idiotyczna teorie spiskowa calkowicie pomijajac goscia ktory pare lat temu tu na forum wylosowal GC nie majac nawet skonczonej sredniej szkoly. Spisek ! Btw - nawet jakby tak bylo - to co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 27 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 (edytowane) 33 minuty temu, andyopole napisał: To jest kolejne potwierdzenie ze aby wygrac loterie wystarczy jakiekolwiek wyksztalcenie. ... O żesz Ty.... Zaraz Ci postawię lewy horoskop Edytowane 27 Marca 2023 przez mola 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 14 minut temu, mola napisał: O żesz Ty.... Zaraz Ci postawię lewy horoskop Jestem juz duzym chlpcem, zaden horoskop mnie nie rusza. Wg medykow nie powinienem zyc od kilkunastu juz lat. Tylko jeden uwierzyl ze sie uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 27 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2023 1 hour ago, Kora83 said: Twoja odpowiedz z linkiem do tekstu z poprzednich edycji nie bardzo ma sie do mojego pytania. Pamietam tamta dyskusje.Moje pytanie bylo jak taka loteria w rzeczywistosci wyglada,a nie kto po jakich studiach musi nostryfikowac dyplom lub zaczac studia od nowa. Tamta dyskusja wogole CSPA dotyczyla, ale mi chodzilo tylko o to, ze DOS jest jak wielki brat... 1 hour ago, Kora83 said: Nie jedna osoba czekajaca na wyniki w maju zastanawia sie nad tym. Takze nie rozumiem waszych zlosliwych komentarzy typu fast foody i gry w zdrapki. I nie mam zamiaru robic napadu na amerykanski system dot imigrantow. Tylko problemem nie jest to, ze sie ludzie zastanawiaja. Problemem jest to, ze nie akceptuja, ze odpowiedzia jest: SELECT * FROM entries ORDER BY NEWID() 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi