Jackie Napisano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 28 Marca 2013 W niedzielę zaczynam pracę jako RN na PCU
Jackie Napisano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 28 Marca 2013 a P to co to za Care Unit ? Progressive Care Unit, tzw. stepdown z ICU (Intensive Care Unit). Będę pracować na oddziale na którym pracowalam jako CNA, znam ludzi, wszyscy mi przez czas szkoły kibicowali
Jim Beam Napisano 28 Marca 2013 Zgłoś Napisano 28 Marca 2013 Progressive Care Unit, tzw. stepdown z ICU (Intensive Care Unit). Będę pracować na oddziale na którym pracowalam jako CNA, znam ludzi, wszyscy mi przez czas szkoły kibicowali Gratulacje i wszystkiego dobrego z okazji swiat przy okazji.
Jackie Napisano 28 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 28 Marca 2013 Gratulacje i wszystkiego dobrego z okazji swiat przy okazji. Dziękuję i nawzajem
kzielu Napisano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2013 Progressive Care Unit, tzw. stepdown z ICU (Intensive Care Unit). Będę pracować na oddziale na którym pracowalam jako CNA, znam ludzi, wszyscy mi przez czas szkoły kibicowali To ja mam pytanie - czy mi sie wydaje czy RN to wiecej niz pielegniarka w Polsce ? Z moich na szczescie krotkich doswiadczen ze szpitalami w US, wydaje sie ze RN robia praktycznie wszystko (wlaczajac niektore rzeczy ktore w Polsce robia lekarze) a lekarz wpada sie podpisac na czyms tam (albo i nie) a pozniej wysyla rachunek.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.