ilon Napisano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2017 Ja wlasnie skonczylam Shameless (nie ogladam poki co nowego sezonu, bo czekam az caly wyjdzie) poki co jeden z moich ulubionych seriali. Dzisiaj tez skoncze Orange is the new black, a pozniej... no wlasnie, co pozniej? Poleccie cos smiesznego na zimne wieczory
katlia Napisano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2017 Mi sie podoba The Marvelous Mrs. Maisel, na Amazon Prime. No, i The Crown, na Netflix. Nie, ze smieszne per se (chociaz Mrs. Maisel jest o stand up comic) ale dobry escape
ilon Napisano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 13 Grudnia 2017 Dziekuje! Myslalam wlasnie zeby obejrzec The Crown
neole Napisano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 18 Grudnia 2017 Dnia 13.12.2017 o 20:12, katlia napisał: Mi sie podoba The Marvelous Mrs. Maisel, na Amazon Prime. No, i The Crown, na Netflix. Nie, ze smieszne per se (chociaz Mrs. Maisel jest o stand up comic) ale dobry escape Tez lubię The Marvelous Mrs. Maisel, czekam za nowym sezonem! teraz oglądam Welcome to Sweden
margherita_s Napisano 20 Grudnia 2017 Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2017 Ja zaczynam drugi sezon "The Crown", mam w planach obejrzec ostatni sezon "Gry o tron", a pozniej "The Pope" i "Shameless". No i oczywiscie co tydzien "90 day fiance"
olciak Napisano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2018 Fargo, The Killing, Mr. Robot - choć ten akurat jest specyficzny i nie każdemu przypada do gustu. w szczególności po paru odcinkach.
ilon Napisano 5 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2018 Dnia 12/20/2017 o 12:59, margherita_s napisał: i "Shameless". Jak dla mnie super serial. Nie wiem czy dlatego, ze pomimo takiej troche patologii wciaz mega smieszny, czy dlatego ze niektore historie serialowe moglabym przypisac swojemu zyciu Ja zaczelam ogladac The Ranch na Netflixie. Dosc zabawny. Obejrzalam co prawda dopiero 3 odcinki, ale dam znac jak skoncze. Ostatnio cos wiecej filmow ogladam niz seriali.
agatenka Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 Kiedyś uwielbiałam Desperate Housewives i bardzo żałuje że już się skończył.. ;( Z takich co jeszcze lecą to zdecydowanie How To Get Away with Murder ( nikt o nim nie wspomniał ? ) Greys Anatomy ( chociaz to juz chyba 13 sezon), Shamless (Frank wymiata ), Modern Family i Homeland ( pierwszy sezon był rewelacyjny potem troszkę sie skiepścił ale dalej jest ok) Z jedno sezonowych podobały mi się Big Little Liars i The Sinner The handmaid's tale - pierwszy sezon super- zobaczymy jak dalej... Absolutnie nie mogę znieść Walking Dead, lata temu dookoła były tylko ohy i ahy i wymęczyłam chyba 3 albo 4 sezony ( do więzienia chyba, albo do tego jak kilka odcinków szli po jakis torach...) i teraz jak tylko widzę cokolwiek z tym tematem związane to aż mnie trzęsie z zażenowania... Ilonka, poleć jakieś filmy bo na seriale ostatnio brak czasu, a dawno czegoś dobrego nie oglądałam
kzielu Napisano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2018 Nikt nie oglada "Godless" ? Moim zdaniem fantastyczny, swietne postacie i swietni aktorzy. Dwa odcinki mi zostaly...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.