Jackie Napisano 18 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2019 Dnia 14.06.2019 o 11:12, vlade napisał: Eeee, to nawet nie dojechalas do spotkania na Kremlu. Cala historia jest glownie pokazana z jego i Legasowa perspektywy (Jared Harris). Zdecydowanie daj mu szanse. Miałeś rację, znakomity serial! Byłam pod wrażeniem jak naturalnie wpleciono w scenariusz wyjaśnienie dla nas maluczkich o tym jak działa reaktor i co dokładnie spowodowało awarię, należy się Złoty Glob dla pisarzy. Oraz za scenografię i kostiumy - kto pamięta komunę zrozumie W ogóle świetnie pokazane w jaki sposób funkcjonowało ZSRR. Jedyne do czego mogę się przyczepić to papierosy, nie widziałam ani jednej postaci palącej papierosy bez filtra Jared Harris to jeden z moich ulubionych aktorów. Bardzo lubiłam serial "Fringe", David Robert Jones to był niesamowicie mroczny charakter i prawdę mówiąc kibicowałam mu.
ilya_ Napisano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2019 4 godziny temu, Jackie napisał: Miałeś rację, znakomity serial! Byłam pod wrażeniem jak naturalnie wpleciono w scenariusz wyjaśnienie dla nas maluczkich o tym jak działa reaktor i co dokładnie spowodowało awarię, należy się Złoty Glob dla pisarzy. Oraz za scenografię i kostiumy - kto pamięta komunę zrozumie W ogóle świetnie pokazane w jaki sposób funkcjonowało ZSRR. Jedyne do czego mogę się przyczepić to papierosy, nie widziałam ani jednej postaci palącej papierosy bez filtra Jared Harris to jeden z moich ulubionych aktorów. Bardzo lubiłam serial "Fringe", David Robert Jones to był niesamowicie mroczny charakter i prawdę mówiąc kibicowałam mu. warto wybrac sie do Prypeci [ zobaczyc miasto duchow i elektrownie ] jesli ktos jest mocno zainteresowany. Bylem w 2013. Pare firm w Polsce oferuje wycieczke: Prypec, Czarnobyl + Lwow - 2,3 dniowa - ZA GROSZE !
Joanna30 Napisano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2019 3 godziny temu, ilya_ napisał: warto wybrac sie do Prypeci [ zobaczyc miasto duchow i elektrownie ] jesli ktos jest mocno zainteresowany. Bylem w 2013. Pare firm w Polsce oferuje wycieczke: Prypec, Czarnobyl + Lwow - 2,3 dniowa - ZA GROSZE ! Już od dawna mam na to smaka, a po obejrzeniu serialu jeszcze bardziej
Jackie Napisano 19 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2019 9 godzin temu, ilya_ napisał: Pare firm w Polsce oferuje wycieczke: Prypec, Czarnobyl + Lwow - 2,3 dniowa - ZA GROSZE ! Mam nadzieję że większość turystów nie zachowuje się tak jak ci: https://www.crazystrongfitness.com/hbo-chernobyl-creator-calls-out-influencers-after-these-pictures/?fbclid=IwAR2gUjjOtrbzE4k0v7b_keiLmgExI6-l0YcqzL3Yr9ePYoQV1IOs_iA1jN8 Czasami ręce i cycki opadają
Sanderka98 Napisano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2019 Właśnie naszła mnie ochota na pozwiedzanie Czarnobyla
ilon Napisano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2019 2 godziny temu, Jackie napisał: Mam nadzieję że większość turystów nie zachowuje się tak jak ci: https://www.crazystrongfitness.com/hbo-chernobyl-creator-calls-out-influencers-after-these-pictures/?fbclid=IwAR2gUjjOtrbzE4k0v7b_keiLmgExI6-l0YcqzL3Yr9ePYoQV1IOs_iA1jN8 Czasami ręce i cycki opadają Czego ludzie nie zrobia dla lajkow i followersow...
ilya_ Napisano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2019 15 godzin temu, Joanna30 napisał: Już od dawna mam na to smaka, a po obejrzeniu serialu jeszcze bardziej 10 godzin temu, Jackie napisał: Mam nadzieję że większość turystów nie zachowuje się tak jak ci: https://www.crazystrongfitness.com/hbo-chernobyl-creator-calls-out-influencers-after-these-pictures/?fbclid=IwAR2gUjjOtrbzE4k0v7b_keiLmgExI6-l0YcqzL3Yr9ePYoQV1IOs_iA1jN8 Czasami ręce i cycki opadają 7 godzin temu, ilon napisał: Czego ludzie nie zrobia dla lajkow i followersow... warto wybrac sie juz zaraz, przed tym jak zrobi sie tam instagramowa mekka...i wszystko moze sie zmienic...wiadomo - im wiecej ludzi, tym bardziej sie wszystko zmienia.... Tam na zdjeciach oni dotykaja rzeczy - przeciez trzeba stosowac sie regulaminu i podczas calego pobytu w strefie maja sie stykac tylko obuwie z ziemia i nic wiecej, niczego nie wolno dotykac...ale chu....instagram wazniejszy....W ogole te zdjecia to kpina z tej calej tragedii... Po osiedlu biega cala masa bezpanskich psow ! w 2013 mozna bylo miec swoje ubrania, ale bodajze przed 2010 dawali wlasne kombinezony i maski - to byl klimat ! Biuro z ktorego jedziemy daje nam dozymetry, tak abysmy sobie poziom sprawdzali....mi pokazywalo najwieksze nie przy elektrowni, a na takim wielkim parkingu zardzewialych maszyn Glownym pkt-rem calego zwiedzania jest podjazd pod elektownie ! Bylo widac pelno pracownikow pod budynkiem, pracujace maszyny i zuraw...Dzis, starego klasyczngo sarkofagu, ktory zostal wybudowany zaraz po katastrofie juz nie widac. Zostal on zakryty nowym...
lifeforce Napisano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2019 Hej Co teraz polecacie zobaczyć na Netflix?
Jackie Napisano 21 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2019 Dnia 14.05.2019 o 12:43, kzielu napisał: Ja ostatnio zaczalem pierwszy sezon... I widzac spoilery z 8-mego, nie mam pojecia jak to mozliwe ze tyle z nich wciaz zyje w 8-mym sezonie... To ze zyja to pikus, to w jaki sposob przetrwali to osobna historia Niestety, wyraznie widac gdzie konczy sie ksiazkowy material i zaczyna samowolka scenarzystow.
Joanna30 Napisano 21 Czerwca 2019 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2019 3 minuty temu, Jackie napisał: To ze zyja to pikus, to w jaki sposob przetrwali to osobna historia Niestety, wyraznie widac gdzie konczy sie ksiazkowy material i zaczyna samowolka scenarzystow. Dzisiaj przeczytałam, że reżyser 3. odcinka powiedział, że miał (z lekka) inny pomysł na ten odcinek, chciał pozabijać wszystkich (żeby być w klimacie GoT), wykorzystać zdolności Brana, ale scenarzyści mu nie pozwolili. Było coś jeszcze o tym, że Cersei poroniła, ale scena nie weszła do filmu. Zatkało mnie Cały świat drze łacha, że ona jak słoń, rok w ciąży chodzi i nic nie widać, a wystarczyłaby jedna scena, żeby taką fundamentalną kwestię wyjaśnić...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.