anoli Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Napisano 21 Marca 2013 Ja lecę z Warszawy do NYC 31 lipca LOT-em o 13.40 Cytuj
Diouf Napisano 26 Marca 2013 Zgłoś Napisano 26 Marca 2013 Witam. Bilet kupiony przez expedia, wydaje się , że w dobrej cenie zaledwie 14 dni przed wylotem Kto leci 05 kwietnia 2013 10:30 Kraków - Frankfurt , 13:10 Frankfurt - Newark Mam stresa czy ogarnę w 75 min przesiadkę, w pojedynke zawsze gorzej. Pozdrawiam Cytuj
mi0706 Napisano 26 Marca 2013 Zgłoś Napisano 26 Marca 2013 Witam. Bilet kupiony przez expedia, wydaje się , że w dobrej cenie zaledwie 14 dni przed wylotem Kto leci 05 kwietnia 2013 10:30 Kraków - Frankfurt , 13:10 Frankfurt - Newark Mam stresa czy ogarnę w 75 min przesiadkę, w pojedynke zawsze gorzej. Pozdrawiam Na pewno ogarniesz! No chyba, że zima jeszcze da znać o sobie! Cytuj
pelasia Napisano 26 Marca 2013 Zgłoś Napisano 26 Marca 2013 Witam. Bilet kupiony przez expedia, wydaje się , że w dobrej cenie zaledwie 14 dni przed wylotem :)/> Kto leci 05 kwietnia 2013 10:30 Kraków - Frankfurt , 13:10 Frankfurt - Newark Mam stresa czy ogarnę w 75 min przesiadkę, w pojedynke zawsze gorzej. Pozdrawiam Ja kiedyś miałam 30 minut na przesiaduje we Frankfurcie i biegiem zdążyłam, byli bardzo pomocni we wszystkim więc dałam radę. Gorzej z moim bagażem, nie mieli wystarczająco czasu aby go wyjąć z jednego samolotu do drugiego i w USA dowiedziałam sie, ze był nadal w Niemczech. Walizki dowiezli mi do drzwi na drugi dzień. Ty masz 75 min? No to luzik! Cytuj
Diouf Napisano 28 Marca 2013 Zgłoś Napisano 28 Marca 2013 Kraków - Frankfurt Terminal 1 Frankfurt - Newark Terminal 1 AB gate Z Chyba dam radę w te 75 minut Ponawiam pytanie czy leci ktoś na tej trasie 5 kwietnia , wylot z Krakowa 10:30, wylot z Frankfurtu 13:30. Pozdrawiam Cytuj
Łosoś Napisano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2013 Lecę Z Warszawy do NYC 25 czerwca SWISSem z przesiadką w Zurychu, a wracam 9 września Lufthansa z przesiadka we Frankfurcie. Nigdy w życiu nie leciałam samolotem, a na pierwszą przesiadkę mam tylko 75 minut, więc mam nadzieję, że jakoś wszystko ogarnę kupowałam bilety na stronie SWISSu i zapłaciłam 2100zł, więc wyszło całkiem nieźle. Stresuję się tylko, że mnie nie wpuszczą na teren USA albo dadzą krótsze pozwolenie na pobyt, a nie mogę już nijak przebukować biletu... Cytuj
Łosoś Napisano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisałam - od 25.06 do 9.09, na 10 tygodni:) Cytuj
jkb Napisano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2013 Lecę Z Warszawy do NYC 25 czerwca SWISSem z przesiadką w Zurychu, a wracam 9 września Lufthansa z przesiadka we Frankfurcie. Nigdy w życiu nie leciałam samolotem, a na pierwszą przesiadkę mam tylko 75 minut, więc mam nadzieję, że jakoś wszystko ogarnę kupowałam bilety na stronie SWISSu i zapłaciłam 2100zł, więc wyszło całkiem nieźle. Stresuję się tylko, że mnie nie wpuszczą na teren USA albo dadzą krótsze pozwolenie na pobyt, a nie mogę już nijak przebukować biletu... To twój pierwszy lot do USA od jakiegoś czasu / w ogóle? Jeżeli tak, to nie masz się czym przejmować. Ponadto, 75 minut to sporo na lotnisku w Zurychu, ale mimo wszystko udaj się od razu po przylocie do bramki. Trasa, która jest do pokonania od kontroli biletów i security do bramki zawsze mi się wydawała dłuższa na tym lotnisku. Nawet mają znaki typu: Terminal A, 10 minut, terminal B, 15 minut. itp. Cytuj
Łosoś Napisano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2013 jkb, dzięki To mój pierwszy lot w życiu, więc do USA też będę pędzić prosto do bramki, muszę dać radę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi