anoli Napisano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Marca 2013 Ja lecę z Warszawy do NYC 31 lipca LOT-em o 13.40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diouf Napisano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Witam. Bilet kupiony przez expedia, wydaje się , że w dobrej cenie zaledwie 14 dni przed wylotem Kto leci 05 kwietnia 2013 10:30 Kraków - Frankfurt , 13:10 Frankfurt - Newark Mam stresa czy ogarnę w 75 min przesiadkę, w pojedynke zawsze gorzej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mi0706 Napisano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Witam. Bilet kupiony przez expedia, wydaje się , że w dobrej cenie zaledwie 14 dni przed wylotem Kto leci 05 kwietnia 2013 10:30 Kraków - Frankfurt , 13:10 Frankfurt - Newark Mam stresa czy ogarnę w 75 min przesiadkę, w pojedynke zawsze gorzej. Pozdrawiam Na pewno ogarniesz! No chyba, że zima jeszcze da znać o sobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Witam. Bilet kupiony przez expedia, wydaje się , że w dobrej cenie zaledwie 14 dni przed wylotem :)/> Kto leci 05 kwietnia 2013 10:30 Kraków - Frankfurt , 13:10 Frankfurt - Newark Mam stresa czy ogarnę w 75 min przesiadkę, w pojedynke zawsze gorzej. Pozdrawiam Ja kiedyś miałam 30 minut na przesiaduje we Frankfurcie i biegiem zdążyłam, byli bardzo pomocni we wszystkim więc dałam radę. Gorzej z moim bagażem, nie mieli wystarczająco czasu aby go wyjąć z jednego samolotu do drugiego i w USA dowiedziałam sie, ze był nadal w Niemczech. Walizki dowiezli mi do drzwi na drugi dzień. Ty masz 75 min? No to luzik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diouf Napisano 28 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Kraków - Frankfurt Terminal 1 Frankfurt - Newark Terminal 1 AB gate Z Chyba dam radę w te 75 minut Ponawiam pytanie czy leci ktoś na tej trasie 5 kwietnia , wylot z Krakowa 10:30, wylot z Frankfurtu 13:30. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łosoś Napisano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2013 Lecę Z Warszawy do NYC 25 czerwca SWISSem z przesiadką w Zurychu, a wracam 9 września Lufthansa z przesiadka we Frankfurcie. Nigdy w życiu nie leciałam samolotem, a na pierwszą przesiadkę mam tylko 75 minut, więc mam nadzieję, że jakoś wszystko ogarnę kupowałam bilety na stronie SWISSu i zapłaciłam 2100zł, więc wyszło całkiem nieźle. Stresuję się tylko, że mnie nie wpuszczą na teren USA albo dadzą krótsze pozwolenie na pobyt, a nie mogę już nijak przebukować biletu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 A na ile planujesz polecieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łosoś Napisano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Napisałam - od 25.06 do 9.09, na 10 tygodni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Lecę Z Warszawy do NYC 25 czerwca SWISSem z przesiadką w Zurychu, a wracam 9 września Lufthansa z przesiadka we Frankfurcie. Nigdy w życiu nie leciałam samolotem, a na pierwszą przesiadkę mam tylko 75 minut, więc mam nadzieję, że jakoś wszystko ogarnę kupowałam bilety na stronie SWISSu i zapłaciłam 2100zł, więc wyszło całkiem nieźle. Stresuję się tylko, że mnie nie wpuszczą na teren USA albo dadzą krótsze pozwolenie na pobyt, a nie mogę już nijak przebukować biletu... To twój pierwszy lot do USA od jakiegoś czasu / w ogóle? Jeżeli tak, to nie masz się czym przejmować. Ponadto, 75 minut to sporo na lotnisku w Zurychu, ale mimo wszystko udaj się od razu po przylocie do bramki. Trasa, która jest do pokonania od kontroli biletów i security do bramki zawsze mi się wydawała dłuższa na tym lotnisku. Nawet mają znaki typu: Terminal A, 10 minut, terminal B, 15 minut. itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łosoś Napisano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 jkb, dzięki To mój pierwszy lot w życiu, więc do USA też będę pędzić prosto do bramki, muszę dać radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi