karusek Napisano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2018 Czy ktos z Krakowa do Chicago bezposrednio LOTem, w lany poniedzialek 2 Kwietnia 2018? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a123 Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Być może takie pytanie już padło (to z góry przepraszam), a jednak wolę się zapytać na przyszlość: gdzie znajde numer GC potrzebny przy odprawie elektronicznej? dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 38 minut temu, a123 napisał: Być może takie pytanie już padło (to z góry przepraszam), a jednak wolę się zapytać na przyszlość: gdzie znajde numer GC potrzebny przy odprawie elektronicznej? dziękuję. Na GC. (surprise !!!) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mola Napisano 16 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2018 Dnia 8.12.2017 o 11:01, Michał Paczyński napisał: lot w marcu o 10:55 z Warszawy (lecimy LOTem) do Los Angeles - o której warto być na spokojnie na lotnisku i jakie są procedury? Najtrudniejsza część podróży to nie umrzeć z nudów w samolocie. I tak jak pisał andyopole - na lotniskach naprawdę trzeba się postarać, żeby zbłądzić. Jeśli nie czujesz się komfortowo z angielskim, to możesz sobie przygotować i przećwiczyć odpowiedzi na pytania typu: co Cię sprowadza do stanów, na ile przyjechałeś, gdzie się zatrzymujesz i co zamierzasz tu robić. Nawet jeśli imigracyjny będzie miał kłopoty z dogadaniem się z Tobą, to poprosi kogoś z kolejki o tłumaczenie (parę razy zdarzało mi się robić za tłumacza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vivvian Napisano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 A może ktoś leci 21 czerwiec, Delta, z Berlina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 5/23 - BWI - DTW - AMS - KRK 6/9 - KRK - AMS - DTW - BWI So excited! Moja druga podroz do Polski odkad mnie tu wywialo w listopadzie 2015! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 2018 Dnia 1/16/2018 o 10:44, mola napisał: Najtrudniejsza część podróży to nie umrzeć z nudów w samolocie. I tak jak pisał andyopole - na lotniskach naprawdę trzeba się postarać, żeby zbłądzić. Jeśli nie czujesz się komfortowo z angielskim, to możesz sobie przygotować i przećwiczyć odpowiedzi na pytania typu: co Cię sprowadza do stanów, na ile przyjechałeś, gdzie się zatrzymujesz i co zamierzasz tu robić. Nawet jeśli imigracyjny będzie miał kłopoty z dogadaniem się z Tobą, to poprosi kogoś z kolejki o tłumaczenie (parę razy zdarzało mi się robić za tłumacza). Z calego lotu najlepszy jest start I ladowanie bo cos sie dzieje. Poza tym to tylko zzzzzz i zzzzz i zzzzzz. Chyba ze sie trafi jakas fajna turbulencja. Ostatnio zastala mnie w toalecie i gdy wreszcie ruszylem na swoje miejsce to mialem troche problemow, troche ciepalo, musialem sie wciagac trzymajac za oparcia. Ja na dodatek nie potrafie usnac gdy nie znam szofera i sie mecze cala droge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Lutego 2018 Ostatnio w drodze powrotnej z PL, 3 rzędy przede mną siedział sobie wojskowy, który stwierdził, ze dla wygody zdejmie swoje ciężkie buty. Myślałam, ze wyjdę z siebie i stanę obok, bo wszedzie śmierdzące, przepocone skarpety było czuć, nawet powietrze które sobie na maxa włączyłam mało pomagało. Nikt nie miał serca mu powiedzieć, ze zasmrodzil cały samolot. W końcu jeden chłopak koło 30tki przechodził koło niego do WC i głośno rzekł " twoje stopy śmierdzą, proszę załóż buty". Chyba cały samolot ledwo powstrzymał sie od klaskania. Troche mi sie śmiać chciało, bo chłopak ewidentne starał sie zwrócić uwage bardzo ładnej stewardesy, a ona była uprzejma ale nie wykazywała najmniejszego zainteresowana. Chyba sobie szybko zdał sprawę dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavka Napisano 15 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Dłuższa majówka w Miami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karusek Napisano 17 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Lutego 2018 A ja zapytam jeszcze raz: Czy ktos z Krakowa do Chicago LOTem w drugi dzien swiat wielkanocnych, 2 kwietnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi