haneczka019 Napisano 8 Października 2012 Zgłoś Napisano 8 Października 2012 Tak, "depresja finansowa"... chyba sobie zapożyczę to powiedzenie .
radek82 Napisano 8 Października 2012 Zgłoś Napisano 8 Października 2012 Witam. Puściłem lotkę. Fotka co prawda z zeszłego roku, ale myślę, że się przez ten czas tak bardzo nie zmieniłem. Dobrze, że nie trzeba było uzupełniać nr paszportu, bo mi się kończy ważność w marcu i zastanawiałem się kiedy wyrobić nowy. Pozdrawiam.
chapy Napisano 8 Października 2012 Zgłoś Napisano 8 Października 2012 Witam Będzie to moja pierwsza przygoda z DV. Czeka mnie parę miesięcy nadziei i oczekiwania na 1 maja. PS. Bardzo podoba mi się forum, a wszystko jest przejrzyscie i czytelnie opisane.
sly6 Napisano 8 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 8 Października 2012 radek najpozniej w maju 2013 roku masz wyrobic paszport chapy staramy sie pamietajcie ze 1 maja to od godz 18 i radze sprawdzic status pare godz pozniej lub tez kolejnego dnia kto pamieta jak bylo w tym roku to wie o czym mowa
mg85 Napisano 8 Października 2012 Zgłoś Napisano 8 Października 2012 radek najpozniej w maju 2013 roku masz wyrobic paszport Jeśli nie zmieni się procedura to najpóźniej przed badaniami musi wyrobić paszport ja paszport wyrobiłem dopiero w sierpniu, a jakbym miał rozmowę w przyszłym roku to bym wyrobił paszport jeszcze później
SuperTraveller Napisano 8 Października 2012 Zgłoś Napisano 8 Października 2012 Jest tu trochę osób oczekujących na wyniki, do pierwszego maja pewnie uzbiera nam się tutaj małe grono. Zapewne kilku z nam się poszczęści, pamiętam ze 3-4 osoby z forum biorące udział w DV-2013 którym się udało i które były już jakiś czas zarejestrowane na forum (wspominam o tym ponieważ wielu wylosowanych zarejestrowało się już po sprawdzeniu wyników). P.S. Zainteresowanie loterią nie jest małe, zobaczcie ilu ludzi zarejestrowało się na forum w ciągu kliku ostatnich tygodni i ilu użytkowników je przegląda, zazwyczaj jest to kilkaset osób.
Justi_87 Napisano 8 Października 2012 Zgłoś Napisano 8 Października 2012 P.S. Zainteresowanie loterią nie jest małe, zobaczcie ilu ludzi zarejestrowało się na forum w ciągu kliku ostatnich tygodni i ilu użytkowników je przegląda, zazwyczaj jest to kilkaset osób. dokładnie. a poza tym jest jeszcze gro osób, które po prostu z forum nie korzystają. gdyby każda osoba biorąca udział w loterii zarejesterowała się na forum to przeżywałoby ono mega oblężenie
mikun Napisano 8 Października 2012 Zgłoś Napisano 8 Października 2012 Jest tu trochę osób oczekujących na wyniki, do pierwszego maja pewnie uzbiera nam się tutaj małe grono. Zapewne kilku z nam się poszczęści, pamiętam ze 3-4 osoby z forum biorące udział w DV-2013 którym się udało i które były już jakiś czas zarejestrowane na forum (wspominam o tym ponieważ wielu wylosowanych zarejestrowało się już po sprawdzeniu wyników). P.S. Zainteresowanie loterią nie jest małe, zobaczcie ilu ludzi zarejestrowało się na forum w ciągu kliku ostatnich tygodni i ilu użytkowników je przegląda, zazwyczaj jest to kilkaset osób. No ale chyba w zeszłym roku było tak samo? czy sie mylę?
sly6 Napisano 9 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 9 Października 2012 mikun bylo chyba podobnie Nie mozna tak przedstawiac spraw ze malo jest zarejestrowalo osob to jest male zainteresowanie To forum moze przegladac kazdy wiec po co sie rejestrowac jak mozna je czytac cale do tego jest temat pytania i odpowoedzi 2014 i troche osob jednak czyta to :)bez rejestracji.. ps ostatnio w tematach o wizach turystycznych osoby pisaly ze czytaly forum ale nie rejestrowaly sie
ilya_ Napisano 9 Października 2012 Zgłoś Napisano 9 Października 2012 duzo jest tez osob [rodzin] rejestrujacych sie za posrednictwem firm
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.