sly6 Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2015 co do wiz to spada procent odmow jest tez sporo osob ktore chca i czytaja Twoje posty Cytuj
Joanna30 Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2015 Mariano, dzięki za relację! Choć była trochę gorzko-słodka, to i tak wiele osób czeka na Twoje relacje. Przynajmniej nie owijasz w bawełnę, no i uparcie dążysz do celu Trzymaj się i nie daj się! Cytuj
haneczka019 Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2015 mariano, jak widać są osoby, które chcą czytać twoje relacje . Przykro mi z powodu rozstania, ale może tak miało być ? Fajnie, że poza tym ci się układa z pracą i ze współlokatorami, oby tak dalej i pisz częściej . Cytuj
kzielu Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2015 Pisz, pisz - dajesz rade. CC R-line - fajny wóz. Cytuj
Nigella Napisano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2015 Ja tez czytam! Dzieki za update Cytuj
sly6 Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2015 I nie nalezy owijac w bawalen raz jest fajnie,innym razem zle i jakos tak idzie do przodu Cytuj
serafina Napisano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2015 No wlasnie, alleluja i do przodu U mnie tez pomimo ze szybuje raczej nisko, zmiany - zapisalam sie na UCSD, co prawda extension, na rachunkowosc Temat powoli ogarniam, ale slecze w ksiazkach codziennie Mam tez prace, tak wiec na waciki mi starcza Cytuj
katlia Napisano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2015 Super Serafina! A rachunkowosc to swietny kierunek: prace zawsze znajdziesz, a UCSD extension to swietny pomysl. Uwazam, ze lepiej tam niz jakas for-proft szkola lub community college, gdzie z poziomem czesto nie wiadomo. Cytuj
serafina Napisano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2015 Bo ja wlasciwie to sama nie wiem, dla mnie extensions to cos w rodzaju podyplomowych (tzn caly cykl kursu, a nie pojedyncze zajecia). Natomiast jak przegladam oferty pracy, to wymagaja co najmniej associate z rachunkowosci. Musze przyznac jednakze ze poziom jest wysoki, a nauczyciele sa praktykami w zawodzie. Jesli calosc przejde pomyslnie to podejde do egzaminu na CPA, ale to chyba duzo wody uplynie Cytuj
sly6 Napisano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2015 wazne ze plynie a nie stoi ta woda Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi