Joanna30 Napisano 20 Września 2016 Zgłoś Napisano 20 Września 2016 Mariano, dzięki za update! Super, że korzystasz z tego, co Ci daje USA! Dzięki za filmik z GC, aż mi się przypomniało, jak w czerwcu też wchodziłam na te niektóre skarpy Cytuj
kzielu Napisano 20 Września 2016 Zgłoś Napisano 20 Września 2016 Zony sa przereklamowane - po cholere Ci material na zone ???! Cytuj
ilon Napisano 20 Września 2016 Zgłoś Napisano 20 Września 2016 Jak sie tak spotykasz z WIELOMA dziewczynami to ciezko bedzie Ci znalezc ten material.. A z ciekawosci to one wiedza o sobie nawzajem? ;p Kzielu - zona to najlepsze co moze spotkac faceta hahhahaha Cytuj
kzielu Napisano 20 Września 2016 Zgłoś Napisano 20 Września 2016 Jak sie tak spotykasz z WIELOMA dziewczynami to ciezko bedzie Ci znalezc ten material.. A z ciekawosci to one wiedza o sobie nawzajem? ;p No jak - ma tzw. back to back comparison.... Ile to osob bierze sobie jedna a po jakims czasie sie okazuje ze jest masa lepszych modeli na rynku... Cytuj
mariano85 Napisano 21 Września 2016 Autor Zgłoś Napisano 21 Września 2016 Joanna30- ciesze sie ze filik sie podobal, pozdrawiam! kzielu- ile to juz lat jestes w zwiazku malzenskim, tak z ciekawosci jak moge zapytac? A co do Twojego ostatniego komentarza to niby racja ale jak bym spotkal ta jedyna to juz na inne bym nie patrzyl... bynajmniej przez pierwsze pare lat ilon- zle mnie zrozumialas, ja spotykam sie z kim to tlyko z jedna tylko jak po prau tyg wiedz ze nic z tego to nastepna ale nie tak ze pare na raz! poazdrawiam 1 Cytuj
KaeR Napisano 21 Września 2016 Zgłoś Napisano 21 Września 2016 kzielu- ile to juz lat jestes w zwiazku malzenskim, tak z ciekawosci jak moge zapytac? A co do Twojego ostatniego komentarza to niby racja ale jak bym spotkal ta jedyna to juz na inne bym nie patrzyl... bynajmniej przez pierwsze pare lat Pamiętaj, że niektóre stany maja takie prawo, że po rozwodzie wrócisz do finansowego średniowiecza lub nawet ery kamienia lupanego. :-P Cytuj
Dublin Napisano 21 Września 2016 Zgłoś Napisano 21 Września 2016 Kaer czy w tych stanach faworyzowana jest plec "piekna" bez wzgledu na wystepki, czy tez mozna liczyc na odrobine sprawiedliwosci przed obdarciem ze skory...? Cytuj
ilon Napisano 21 Września 2016 Zgłoś Napisano 21 Września 2016 kzielu-A co do Twojego ostatniego komentarza to niby racja ale jak bym spotkal ta jedyna to juz na inne bym nie patrzyl... bynajmniej przez pierwsze pare lat Wy faceci jestescie okropni ;P Cytuj
kzielu Napisano 21 Września 2016 Zgłoś Napisano 21 Września 2016 kzielu- ile to juz lat jestes w zwiazku malzenskim, tak z ciekawosci jak moge zapytac? A co do Twojego ostatniego komentarza to niby racja ale jak bym spotkal ta jedyna to juz na inne bym nie patrzyl... bynajmniej przez pierwsze pare lat Mariano - troche juz jestem, uwierz mi tylko ze rzadko ktory facet przed 30-ka (albo i pozniej) wie co robi. Branie slubu wczesnie to jeden z wiekszych bledow (a w US - jeden z kosztowniejszych jak KaeR slusznie zauwazyl) ktore mozna zrobic. Daj sobie czas i sie nie spiesz - a przynajmniej pomieszkaj z dobrych pare miesiecy albo wiecej bo czesto (albo zawsze ;-) ) z tych pieknosci wychodzi pozniej potwor ;-) A co do paru lat to sie absolutnie zgadzam 1 Cytuj
KaeR Napisano 21 Września 2016 Zgłoś Napisano 21 Września 2016 Mariano - troche juz jestem, uwierz mi tylko ze rzadko ktory facet przed 30-ka (albo i pozniej) wie co robi. +1 Kaer czy w tych stanach faworyzowana jest plec "piekna" bez wzgledu na wystepki, czy tez mozna liczyc na odrobine sprawiedliwosci przed obdarciem ze skory...? Po pierwsze rozne stany rozne prawo. Obecnie moje dwie znajome sie rozwodza w VA i musze powiedziec, ze to nie chodzi o plec, ale o sile. W jednym przypadku maz "oddalil sie" sie do innej kobiety, przestal placic za dom, wzial dobrego prawnika i szczescie jest jak w ogole do rozprawy od czasu do czasu dojdzie. Bierze poprostu na przetrzymanie, bo ma pieniadze. A znajoma sie wykrwawia finansowo, stracila dom, prace. Choc sad zasadzil przekazanie czesci wojskowej emerytury meza, to sobie wciaz maz pogrywa. Ale niestety moje znajome to sa dupy wolowe i tu jest pies pogrzebany, bo ja bym tych mezow puscil w skarpetkach a przynajmniej jednego z nich, ale w ich przypadku sa emocje, na poczatku byl szok i logiczne myslenie zupelnie nie wchodzilo w gre. Rozwod to koszt. Nawet jak cos sie otrzyma to prawnicy do tanich nie naleza. Jedna ze rozpraw trwa juz dwa lata, bo facet jest byly wojskowy i zanim sie wszystkie papiery przetocza to trwa. W gre wchodzi kilkadziesiat tysiecy dolarow. Nie wiem czy sa to reprezentatywne przypadki. Wydaje mi sie, ze normalnie kobiety bylyby bardziej proaktywne i mialby jeszcze wsparcie rodziny. Ja mam poprostu takie znajome... :> Jak jestes zainteresowany to mozesz wpisac wpisac najlepsze i najgorsze stany do brania rozwodu. Jak maz lub zona kogos zdradza to najlepiej sie przeprowadzic do Georgii. Jak jest dziecko to do CA, bo jest wysokie child support... a przynajmniej pomieszkaj z dobrych pare miesiecy albo wiecej bo czesto (albo zawsze ;-) ) z tych pieknosci wychodzi pozniej potwor ;-) Jest takie ludowe powiedzenie: Jak myslisz, ze kogos kochasz to z nim/nia zamieszkaj i zobacz czy Ci nie przeszlo... 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi