Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hej witam wszytskich po dlugiej przerwie! Obiecalem sobie dzisiaj ze juz bez zadnych wymowek napisze cos na forum bo troche czasu minelo! Niepamietam nawet o czym ostatnio pisalem ale bylo to chyba w pazdzierniku! od czego by tu zaczac... Praca, dalej praceuje dla Volkswagena powiem szczeze ze ostatnio po tych wydazeniach z silnikami diesel troche ruch nam sie zmniejszyl, ale pomalu wraca do normy. Chyba pisalem wam ze aplikowalem do Tesli ale nic narazie od niech nie slyszalem. Zycie prywatne, no i tutaj chyba najwieksze zmiany. wkoncu poznalem osobe dla ktorej zostawielm moje kawalerskie zycie, puki co jestesmy razem od grudnia wszystko uklada sie super nawet juz na 90% zamieszkamy razem od wrzesnia, ale to spowodowane jest bardziej tym ze jej i moi wspollokatorzy sie wyproawdzaja wiec zadecydowalismy ze sprobujemy zamieszkac razem!. Z wiza turystyczna dla mojej mamy narazie sprawa stoi, po tym jak Trump wygral to nie wiem czy jest latwiej wize dostac czy trudniej ale zdecydowalismy na chwile sie wstrzymac i zibaczyc co sie bedzie dzialo (co wy myslicie o tym?)
W tym roku mam plan przyleciec do Polski jeszcze nie wiem kiedy ale musze odwiedzic rodzicow! 
Na moim kanale mam chyba 2 nowe filmiki jak ktos jszcze nie widzial to mozecie zerknac
Pozdrawiam serdecznie !!

Napisano

Nie chciało mi się oglądać całego filmiku ale zauważyłem że "pakerzy z siłki" zaprezentowali na drążku tylko "prawidłowy zwis". Poza tym, podciaganie wykonuje się "nachwytem"....:D

• Upvote 1
  • 1 miesiąc później...
Napisano

hej co tam slychac na forum? 
Maly update dzisiaj z mojego skromnego zycia, jest pare nowinek wiec chcialem sie podzielic z wami. To forum to jak moj pamietnik LOL, za parenascie lat jak tu zajze to bedzie smiesznie poczytac te bzdury, no ale do rzeczy.  W pracy wszystko OK, w czwartek i piatek wysylaja mnie na kolejne szkolenie. Od Tesli nic nie slyszalem :/  W Piatek bedzie dla mnie szczegolny dzien, moja najlepsza przyajciolka bieze slub w San Francisco na ktory oczywiscie jade! A szczegolny dla mnie i dla was po czesci tez bo ja Ta osobe poznalem tutaj na forum!!!!! Przed przyjazem do SF ona przez emaile bardzo duzo pomogla mi z roznymi malymi i wiekszymi sprawami. A jak juz sie tu przeprowadzilem to sie spotkalismy no i do dzisiaj przyjezdzamy do siebie na weekendy. Niedlugo wstawie filmik z naszego wspolnego wyjazdu do Point Reyes to sobie zobaczycie. Pozatym juz na 100% przeprowadzam sie do mojej dziewczyny we wrzesniu, wszystko uklada sie super, jestem bardzo szczesliwy!!! W lipcu razem z nia lecimy na dwa tygodnie Do Azji, Najpierw do Japoni, potem Tajwan i Filipiny! Bilety juz zabukowane hotele tez teraz tylko planowac co tam zwiedzac!
No i najwazniejsze, Zabukowalem Bilety do Polski!!!!!!!!!!  Przylatuje w Listopadzie, bo sa mjego taty 60 urodziny! Udalo mi sie znalesc bilet za $630 i w drodze powrotnej mam 24 godzinny stopover w Dublinie wiec szykuje sie male zwiedzanie :D Tym razem rodzicow powiadomilem o moim przyjezdzie. nie bede robil niespodzianek tak jak ostatnio co moj tata o malu zawalu nie dostal jak mnie zobaczyl! Moj brat przylatuje z Angli w tym samym czasie wiec nie moge sie doczekac zeby ich zobaczyc!!!  
To chyba tyle z wazniejszych rzeczy, spoznione ale szczere zyczenia Wielkanocne 
Pozdrawiam!

Napisano (edytowane)

Super mariano, że Ci się dobrze układa! Zaciekawiłeś mnie tą forumową przyjaźnią ;)

Fajnie, że lecisz do rodziców, dobrze, że bez niespodzianek, nie dziwie się tacie, że o mało zawału nie dostał :D

Edytowane przez haneczka019
  • 4 miesiące później...