sly6 Napisano 28 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2014 zobaczcie moze dobrze wyliczenia z lat ubieglych ile to osob zglosilo sie do loterii i jak kto bylo w dv 2014 bylo mniej wiz tez przydzielonych niz w dv 2013 . .
mi0706 Napisano 28 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2014 Jestem zaskoczona, że już 42XXX się nie załapały. No ale widocznie sporo osób jednak nadal chce wyjechać za ocean, unia unią...ale jednak coś ten kraj w sobie ma. Pozdrawiam wszystkich poszkodowanych i mam nadzieję, że w DV-2016 się uda! Wiesz, może było wielu takich jak na przykład twoja rodzina. Jeden numer a z puli odpadają TRZY wizy.
Gość miqhs Napisano 29 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2014 Z pewnością było też wiele osób z większą liczbą dzieci...
sly6 Napisano 29 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2014 a do tego szybkie sluby byly wiec wizy tez sie konczyly. jest kilka hipotez dobrze ze piszemy o tym,nawet jesli ktos sie nie zalapal,moze nie ktore osoby zobacza co to jest loteria i jak sie zostanie wylosowanym nie oznacza ze ma sie wize w kieszeni.
haneczka019 Napisano 29 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2014 Z pewnością było też wiele osób z większą liczbą dzieci... Nawet na tym forum, rodzina 2+3 . No i szybkie śluby jak napisał sly.
martaloz Napisano 29 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2014 jak dlugo czekaliscie na paszport po rozmowie z konsulem? Ja juz czekam ponad tydzien i zaczynam sie denerwowac a wylot mam po jutrze
paradoox Napisano 29 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2014 jak dlugo czekaliscie na paszport po rozmowie z konsulem? Ja juz czekam ponad tydzien i zaczynam sie denerwowac a wylot mam po jutrze "Message for applicants waiting for their passports The Department of State Bureau of Consular Affairs is currently experiencing technical problems with our visa systems. This issue is worldwide and is not specific to any particular individual country, citizenship document, or visa category. We apologize to applicants who are experiencing delays or are unable to obtain a visa at this time. We are working urgently to correct the problem and expect our system to be fully operational again soon. As soon as normal operations have resumed, your passport and visa will be sent via the TNT delivery method you have previously chosen." http://poland.usembassy.gov/visas/immigrant-visas.html
martaloz Napisano 29 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2014 jak dlugo moze to potrwac?czy byly kiedys takie problemy wczesniej?
kzielu Napisano 29 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2014 jak dlugo moze to potrwac?czy byly kiedys takie problemy wczesniej? Nie bylo, chyba nikt dokladnie nie wie ile to moze potrwac - ale zdaje sie ze gdzie czytalem ze to naprawili i beda priorytyzowac wizy imigracyjne...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.