ilon Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2016 36 minut temu, andyopole napisał: A Ty, moja droga spedzasz czas ma Forum w tej chwili. Czyzbys byla na urlopie? Taa, na urlopie Siedze w robocie, ale wiesz, bardzo czesto jak cos puszcze do drukarki to zanim sie wydrukuje to ja juz cale forum przeczytam
andyopole Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2016 13 minut temu, ilon napisał: Taa, na urlopie Siedze w robocie, ale wiesz, bardzo czesto jak cos puszcze do drukarki to zanim sie wydrukuje to ja juz cale forum przeczytam Popatrz na kable, może ktorys przycisniety krzesłem ze tak długo idzie komenda z kompa na drukarke. Ostatnio jeden z naszych pracowników pracowal pneumatyczna wiertarka, skrecal nia takie wieszaki z drutu. W pewnym momencie zalegla cisza. Pytam co się stało na co on zameldowal ze się chyba popsula. Gdy podszedłem do niego okazało się ze postawil krzesło na przewodzie ze sprężonym powietrzem i z powodu popsutej wiertarki przeszedł na RĘCZNE skrecanie drutu. Amerykanie sa boscy czasem....
ilon Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2016 Niee, ja wystawiam duzo faktur, a niektore z nich maja bardzoo duzo stron. Ale to racja, Amerykanie i ich podejsie czasem do niektorych rzeczy mnie rozwala. Raz mi nie dzialalo cos w systemie, informatyk stwierdzil, ze to przez to, ze mam na komputerze zainstalowanego painta. Odinstalowal painta, ale oczywiscie problem jak byl, tak dalej jest
margherita_s Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2016 Zaczęłam właśnie 2. sezon (oglądam na projectfreetv.us) i przypomniało mi się, że widziałam Danielle i Mohameda w zeszłym roku w jednym z parków rozrywki. Byli obiektem zainteresowania sporej grupy ludzi
KaeR Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2016 3 godziny temu, ilon napisał: No prosze, w pracy ogladac seriale... ;> Jestem z 90 day finace na bierzaco. Sprawdzalem w pracy dla dobra nauki.
jkb Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2016 Wlasnie sprawdzilem w pracy i tez mam dostep do wiekszosci odcinkow z czwartego sezonu...
haneczka019 Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2016 Doszłam do odcinka 7 w czwartym sezonie. To jest jeszcze lepsze od poprzednich . Rosjankę to chyba wściekła osa w usta użądliła, jak ona w ogóle jest w stanie poruszać ustami, fascynujące zjawisko .
pelasia Napisano 17 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 17 Listopada 2016 " tak to jest jak sie płaci komus za rozłożenie nóg " cytat siostry całkiem trafiony! A ten koleś...no coz na glupote nie ma lekarstwa!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.