LinaMax Napisano 5 Marca 2015 Zgłoś Napisano 5 Marca 2015 No to tak, jak najbardziej się opłaca bilet One Way Powodzenia i Udanego lotu
LinaMax Napisano 5 Marca 2015 Zgłoś Napisano 5 Marca 2015 jeszcze raz zapytam tych, co pisali email do KCC... za jaki czas otrzymywaliscie odpowiedz...
sly6 Napisano 5 Marca 2015 Autor Zgłoś Napisano 5 Marca 2015 a ja sie zapytam gdzie kupowac taki bilet tani w 1 strone.? Morav zarty zartami lecz tutaj roznie ludzie moga to odczytac nie raz trzeba bylo prostowac takie zarty
kzielu Napisano 5 Marca 2015 Zgłoś Napisano 5 Marca 2015 No to tak, jak najbardziej się opłaca bilet One Way Powodzenia i Udanego lotu Zwykle one way jest znacznie drozszy od round trip - wiec w wiekszosci przypadkow zdecydowanie sie nie oplaca kupowac biletu w jedna strone.
LinaMax Napisano 5 Marca 2015 Zgłoś Napisano 5 Marca 2015 Zwykle one way jest znacznie drozszy od round trip - wiec w wiekszosci przypadkow zdecydowanie sie nie oplaca kupowac biletu w jedna strone. tak, wiem.... tylko Sheruns mówi, ze zostaję tam i nie wie, kiedy bedzie leciała z powrotem, i Jej się opłaca w jedną stronę, po co ma wydawac na bilet powrotny, i potem jeszcze płacic za przebookowanie...? Jej się opłaca w jedną stronę kupic...
andyopole Napisano 5 Marca 2015 Zgłoś Napisano 5 Marca 2015 w obie strony taniej Ci wyjdzie(oczywiscie, jezeli jesteś zdecydowana , co do daty powrotu), ale jeżeli chcesz kupic w jedną strone, to jak najbardziej możesz to zrobic na wizie migracyjnej Gdy w 2009 roku lecilem na wizie turystycznej z zalozeniem ze chyba nie wroce to bilet "one way" byl znacznie drozszy niz "round" wiec kupilem ten tanszy. Troche tylko mnie na lotnisku wolali przez megafony gdy moj lot lecial do Europy a mnie nie bylo I nie bylo....
Joanna30 Napisano 5 Marca 2015 Zgłoś Napisano 5 Marca 2015 Na pewno Cię nie wołali, jak się nie odprawiłeś Można kupić return za pół roku, czy za wiele miesięcy. Kto wie... Może się przyda. Na pewno będzie taniej. Nawet jeśli by się miało tego "powrotu" nie wykorzystać.
Sheruns Napisano 6 Marca 2015 Zgłoś Napisano 6 Marca 2015 Za bilet w jedna strone cena na cheaptickets.com to $717.40. W obie strony juz ponad $1000, a jak wspominalam nie umiem powiedziec kiedy wroce. Zalezy jak wyjdzie z praca itd.
LinaMax Napisano 6 Marca 2015 Zgłoś Napisano 6 Marca 2015 bardzo dobry jest skyscanner , na aplikacji na telefonie, naprawdę dobre ceny można znależc...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.