andyopole Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2014 Macie broń w domu? Pytam całkiem powaznie. Moja żona ma nudelkula. Ciekawe ile osób wie jaka broń ma taki kryptonim? :-) ;-) :-D Cytuj
andyopole Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2014 @andyopole - wałek do ciasta? brawo... Cytuj
pelasia Napisano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2014 Macie broń w domu? Pytam całkiem powaznie. Ja mam dwa duże psy w tym owczarka niemieckiego. Ludzie czasem sie boja koło mnie przejść na ulicy choc psiak bardzo przyjazdny. Wałek do ciasta tez sie znajdzie ale mało używany i nie pod ręka. Za to dużo narzędzi do wspinaczki w domu mam, wiec jakby co wyjmie sie jedenego czekana ( wlasnie znalazłam polski odpowiednik tego słowa na necie ) i bedzie dobrze Cytuj
andyopole Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2014 Moj pies wygladal moze I groznie ale byl tak friendly wobec wszystkich ze w razie kradziezy pewnie pomagalby zlodziejom nosic ciezsze rzeczy gdyby mogl. Niestety, podczas mojego niedawnego pobytu w Polsce oddal ducha i teraz strzeze krainy wiecznych lowow. Jedyna ochrona jaka mi zostala to pyskata zona. Cytuj
katlia Napisano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2014 LOL. Nie mam broni. I raz przeprowadzilismy sie bo sasiad mial i sie tym chwalil. Maz powiedzial ze nie che mieszkac obok rednecka. Innym razem zrezygnowalismy z wynajmu mieszkania bo wlasciciel mial nalepki NRA na trucku. Jim Beam, bede pisala w jakimkolwiek jezyku chce. Bo moge. Freedom of expression, tak jak w konstytucji N'est ce pas? Gut. Sayanara. Cytuj
pelasia Napisano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2014 Moj owczarek jest jak misio w stosunku do ludzi, ale gdy widzi zagrożenie zmienia sie w potworka. Ja bym jednak z nim nie zadzierala. Moj drugi pies, choc wyglada jakby chciał głowę odgryźć i lubi jedynie osoby które zna i dzieciaki, to podczas włamania pewnie by przyszedł jedynie złodzieja powąchać. Oh well... A co do pyskatej zony, hmmm każdy wie, ze taką lepiej mieć po swojej stronie a nie za wroga Cytuj
Joyanna Napisano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2014 Macie broń w domu? Pytam całkiem powaznie. Nie mam i nie znam nikogo osobiscie kto by mial. Jedyna ochrona jaka mi zostala to pyskata zona. haha,moj maz tez tak mowi,po co mi bron jak mam ciebie Cytuj
Gość miqhs Napisano 11 Czerwca 2014 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2014 O widzicie, u mnie jest inaczej, ja mam pyskatego męża Cytuj
andyopole Napisano 11 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2014 Macie broń w domu? Pytam całkiem powaznie. Mialem kiedys bron mysliwska ale byla wyrentowana bo kolega z RPA zamarzyl sobie ustrzelic amerykanskiego czarnego niedzwiedzia. Misio oddal ducha a fuzja wrocila do sklepu. Dosc gadania, pora wziac sie do pracy bo mnie qrde wywala za brak efektow... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi