Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
5 minut temu, kzielu napisał:

Swietny zart :) Sie usmialem... (zeby bylo jasne to iphone'y mam (niestety) regularnie od ponad 5 lat - firmowe). K*****cy mozna dostac probujac cos na nim szybko napisac...

A bo to trza umić wykorzystywać sprzęt typu iPhone. Najpierw trza go odpowiednio skonfigurować. A nie każdy jak widać to potrafi. Ja nie mam  z tym żadnego problemu.

Napisano
2 minuty temu, RobertNYc napisał:

A bo to trza umić wykorzystywać sprzęt typu iPhone. Najpierw trza go odpowiednio skonfigurować. A nie każdy jak widać to potrafi. Ja nie mam  z tym żadnego problemu.

No tak Panowie - mamy do czynienia ze specjalista od "sprzetu typu iphone", tudziez konfigurowania go. LMAO.

Napisano
7 minut temu, RobertNYc napisał:

Bylem w ekosystemie Apple przez kilka lat. Nie wspomne nawet jak jakas apke robimy, to ja sie nie dotykam nawet do wersji na iOS, bo sama instalacja jest droga przez meke. 

Napisano
2 godziny temu, RobertNYc napisał:

Wypróbuj iPhone'a, a ci sie szybko zmieni punkt widzenia. 

A są iPhone'y z fizyczną klawiaturą? Jeśli tak, to mogę wypróbować. A jeśli nie, to nawet się nie tknę. Mam już czwartą jeżynkę i uważam ją za cud świata (pewnie podobnie, jak Ty iPhone'a ;) ) i owszem, zastanawiam się nad zmianą, ale też na jeżynkę i z dotykowym ekranem, a z fizyczną klawiaturą wysuwaną spod ekranu ;) (i to tylko dlatego się nad nią zastanawiam! ze wzglądu na fizyczną klawiaturę) Ale na razie finansowo to nie dla mnie, a mój Classic spisuje się na medal, więc żadne Samsungi (miałam jeden, dawno temu i nigdy więcej!), czy inne fikuśne smartfony na mnie nie działają. Tylko BB :D

Napisano
29 minut temu, Joanna30 napisał:

A są iPhone'y z fizyczną klawiaturą? Jeśli tak, to mogę wypróbować. A jeśli nie, to nawet się nie tknę. Mam już czwartą jeżynkę i uważam ją za cud świata (pewnie podobnie, jak Ty iPhone'a ;) ) i owszem, zastanawiam się nad zmianą, ale też na jeżynkę i z dotykowym ekranem, a z fizyczną klawiaturą wysuwaną spod ekranu ;) (i to tylko dlatego się nad nią zastanawiam! ze wzglądu na fizyczną klawiaturę) Ale na razie finansowo to nie dla mnie, a mój Classic spisuje się na medal, więc żadne Samsungi (miałam jeden, dawno temu i nigdy więcej!), czy inne fikuśne smartfony na mnie nie działają. Tylko BB :D

Musisz sie spieszyc. BB tak szybko odchodzi. ;)

Napisano

Bo ludzie się nie znają :P Oszołomiły ich iPhone'y :P

Ale ten BB, na którego przesiądę się, jak będzie dostępniejszy cenowo, jest już z Androidem, więc to będzie coś zupełnie innego dla mnie, bo na przykład nie ma tam huba, którego uwielbiam :D