Patipitts Napisano 20 Maja 2017 Zgłoś Napisano 20 Maja 2017 Jackie ja tez sie przyłączam do tych slow wsparcia. Dasz radę! Rowniez znam duzo babek ktore pokonały to cholerstwo, nawet pozno wykryte, takze jako silna osoba poradzisz sobie na pewno z małym noworodkiem ściskam mocno! Cytuj
andyopole Napisano 21 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 21 Maja 2017 Znów jakiś nawiedzony zaczął tworzyć nowe posty. Ze tez ludzi to bawi... Cytuj
KaeR Napisano 22 Maja 2017 Zgłoś Napisano 22 Maja 2017 (edytowane) Dnia 5/18/2017 o 20:53, katlia napisał: No to niespokojna wizyte masz... trzymaj sie. Lepiej byc tu na miejscu w takim przypadku. Przynajmniej mozna zapewnic moralne wsparcie. W bliskiej rodzinie, to juz prawie wszyscy cos mieli nowotworowatego a ja chyba bylem pierwszy. I wszyscy zyjemy... jeszcze. Teraz tak wsrod znajomych rowniez wyszlo, ze troche tych przypadkow bylo u nich i tez wszystko sie dobrze skonczylo. Tak wiec trzeba byc optymista. A tak w ogole jutro w USA poziom IQ spadnie, bo wracam Do pracy nie chce mi sie isc, kierownictwo sie zmienilo i mi sie nie podoba nowa strategia. :\ Edytowane 22 Maja 2017 przez KaeR Cytuj
katlia Napisano 22 Maja 2017 Zgłoś Napisano 22 Maja 2017 Work sucks... ale -- cytuje Ciebie -- "trzeba byc optymista" Cytuj
andyopole Napisano 22 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 22 Maja 2017 32 minuty temu, ilon napisał: Ja tam lubie do pracy chodzic. Wlasnie, mozna na Forum poklikac... Cytuj
ilon Napisano 22 Maja 2017 Zgłoś Napisano 22 Maja 2017 Dokladnie. Na forum poklikac, wiadomosci poczytac, pojesc jakis smakolykow, poplotkowac. Mi to jest smutno jak do domu mam wracac, lol Cytuj
KaeR Napisano 22 Maja 2017 Zgłoś Napisano 22 Maja 2017 Godzinę temu, ilon napisał: Ja tam lubie do pracy chodzic. Ja też lubiłem. :-P Cytuj
jkb Napisano 22 Maja 2017 Zgłoś Napisano 22 Maja 2017 ... wczoraj final walkthrough, w czwartek closing, w piatek przeprowadzka! Bol glowy i tyle Cytuj
andyopole Napisano 22 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 22 Maja 2017 #jkb juz masz spakowany dobytek? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi