Jackie Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 1 minutę temu, katlia napisał: najbardziej to sie ciesze ze masz ten horror za soba! Po raz pierwsz od miesięcy zabalowaliśmy w sobotę, bo było powód do balowania! Wprawdzie czeka mnie teraz 10 lat terapii hormonalnej, ale w porównaniu z tym co już przeszłam to pestka Dziękuję i również pozdrawiam i ściskam, Andiego tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 21 minut temu, Jackie napisał: Po raz pierwsz od miesięcy zabalowaliśmy w sobotę, bo było powód do balowania! Wprawdzie czeka mnie teraz 10 lat terapii hormonalnej, ale w porównaniu z tym co już przeszłam to pestka Dziękuję i również pozdrawiam i ściskam, Andiego tyż No i teraz nie wiem.... Czy fakt że zostałem wymieniony osobno to wyróżnienie czy tez: "a co tam, niech mu też bedzie..." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 2 godziny temu, Jackie napisał: A ja z innej beczki: kończy mi się "urlop" który zaczęłam pod koniec maja. Dwie operacje, w tym mastektomia, komplikacje związane z infekcją, drenami, terapią radio, dużo by gadać... W zeszły piątek miałam ostatni seans radioterapii, skórę mam poparzoną i zmęczona siakaś jestem Ale za cierpienie dostała mi super nagroda, dostałam pracę jako Clinical Oncology Nurse Coordinator i zacznę nową robotę pierwszego grudnia Pensja całkiem całkiem, dobre benefity, a co najważniejsze: praca od 8.00 do 16.30 od poniedziałku do czwartku. Piątki i weekendy wolne! Zaczynam zastanawiac się na kolejnym magistrem, a co Swietna wiadomosc Jackie. Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Jackie, to teraz macie kolejną okazję do balowania Pracę też trzeba oblać Gratulacje i dużo zdrowia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Gratulacje Jackie! Świetne wiadomości i jedna i druga . Dobrze, że już najgorsze masz za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2017 Jackie, super! Duzo zdrowka zycze i dobrego humoru i samopoczucia! Chociaz ta pogoda za oknem troszke nie rozpieszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2017 Dzięki wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2017 Dnia 10/30/2017 o 17:08, BBerry napisał: Moj pierwszy mandat tez taki byl, policjant jechal z naprzeciwka. Ponoc jechalam 51 w 25. Zaplacilam, bo wiem ze za szybko jechalam, choc droga wg mnie wygladala jakby bylo 35 mph dozwolone... Jesli jechales wiecej jak 10 mph niz dozwolona predkosc, to sie nie wywiniesz. Moje ubezpieczenie na samochod nie wzroslo po mandacie, widac moj ubezpieczyciel nie sprawdzil. Jesli nie zmieniasz ubezieczenia, nie ma sie co bac, mozliwe ze nie podniosa. Nie do konca tak jest jak napisalas. Moi znajomi wiwineli sie od punktow a raz od mandatu przy ponad 10 miles/h. Inaczej by mi to nie przyszlo do glowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amek Napisano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2017 Zdrowia, @Jackie. Wszystkiego dobrego w nowej pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2017 8 minut temu, Amek napisał: Zdrowia, @Jackie. Wszystkiego dobrego w nowej pracy! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi