AdamZ Napisano 14 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2018 1 hour ago, andyopole said: polskie sushi Zawsze mnie smieszylo to okreslenie Ale co jak co, lepsze niz to japonskie! Cytuj
andyopole Napisano 15 Lutego 2018 Autor Zgłoś Napisano 15 Lutego 2018 18 godzin temu, AdamZ napisał: Zawsze mnie smieszylo to okreslenie Ale co jak co, lepsze niz to japonskie! Do dziś ładnie się przegryzlo i z ziemniaczkami w mundurkach smakowało wybornie. Cytuj
karina Napisano 15 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2018 Matko... zeby ten Oregon byl blizej NJ.... Cytuj
andyopole Napisano 15 Lutego 2018 Autor Zgłoś Napisano 15 Lutego 2018 Cierpliwości. W maju będę w NYC. Cytuj
ilon Napisano 15 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2018 Jak tam kochani po walentynkach? W taki dzien jeszcze bardziej docenilam bycie singlem, poniewaz silownia byla taka pusta, ze nie musialam kombinowac ani czekac w kolejce na nic. Szkoda, ze czesciej nie ma takich walentynek Cytuj
mola Napisano 15 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2018 1 minutę temu, ilon napisał: Jak tam kochani po walentynkach? W taki dzien jeszcze bardziej docenilam bycie singlem, poniewaz silownia byla taka pusta, ze nie musialam kombinowac ani czekac w kolejce na nic. Szkoda, ze czesciej nie ma takich walentynek Ja muszę załatwić coś w kwiaciarni. Czekam do przyszłego tygodnia. Na walentynki kwiaty już wyprzedane, następna dostawa pójdzie na okazję "przepraszam, że zapomniałem o Walentynkach" Cytuj
Joanna30 Napisano 15 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2018 Godzinę temu, ilon napisał: Jak tam kochani po walentynkach? W taki dzien jeszcze bardziej docenilam bycie singlem, poniewaz silownia byla taka pusta, ze nie musialam kombinowac ani czekac w kolejce na nic. Szkoda, ze czesciej nie ma takich walentynek https://www.boredpanda.com/single-people-tweets/ Godzinę temu, mola napisał: Ja muszę załatwić coś w kwiaciarni. Czekam do przyszłego tygodnia. Na walentynki kwiaty już wyprzedane, następna dostawa pójdzie na okazję "przepraszam, że zapomniałem o Walentynkach" Gdzieś na fejsie, chyba na Piekielnych, albo gdzieś indziej była taka historia, że w taki dzień jak wczoraj najgorzej mają martwi wielbiciele czerwonych róż, bo wszystkie wychodzą z okazji Walentynek i dla nich nie starcza Cytuj
vlade Napisano 15 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2018 Ja wczoraj róże zamówiłem o 8 rano, dowieźli o 8 wieczorem. W sumie nawet dobrze wyszło bo moja myślała ze zapomniałem i się już z tym pogodziła, także była bardzo zaskoczona, pozytywnie . Cytuj
Patipitts Napisano 15 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2018 Ja tez myslalam ze juz po Walentynkach, ale maz sie postarał, kolacje zrobił, wręczył prezent, baaardzo mile mnie zaskoczył Cytuj
vlade Napisano 15 Lutego 2018 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2018 O widzisz, o to chodzi. Najpierw obniżyć oczekiwania a potem małym wysiłkiem je przekroczyć. Abecadło udanego małżeństwa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi