mcpear Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Napisano 17 Marca 2020 Spodziewam się powoli takich reakcji w społeczeństwie jak tych na tym filmie https://www.youtube.com/watch?v=-xXXeve0whI Cytuj
marwin Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Napisano 17 Marca 2020 W dniu 17.03.2020 o 20:36, mcpear napisał: Spodziewam się powoli takich reakcji w społeczeństwie jak tych na tym filmie https://www.youtube.com/watch?v=-xXXeve0whI Rozwiń Ja piernicze, Zachodnia Bialorus sie wali: Bialystok walczy z Lomza czy odwrotnie. Cytuj
Jackie Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Napisano 17 Marca 2020 W dniu 17.03.2020 o 20:36, mcpear napisał: Spodziewam się powoli takich reakcji w społeczeństwie jak tych na tym filmie https://www.youtube.com/watch?v=-xXXeve0whI Rozwiń Jezus Maria... Cytuj
czekajacy_na_cud Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Napisano 17 Marca 2020 W dniu 17.03.2020 o 06:02, mcpear napisał: A z ciekawości co z nią? Tu gdzie mieszkam po raz pierwszy chyba od 2015-2016 dzisiaj spadło poniżej $3 za galon w Costco za regular Rozwiń Tankowałem przy Kroger w Marietta a nie jest to jeszcze najtansza stacja... zobacz foto! Mozna karta sklepu obnizyc cene. Cytuj
marwin Napisano 17 Marca 2020 Zgłoś Napisano 17 Marca 2020 W dniu 17.03.2020 o 19:32, mcpear napisał: Nie można. Ale chyba są jakieś sklepy. Nie interesowałem się tym (może czas najwyższy się zainteresować) Jak cos przyjedz w nasze rejony, my tu jeszcze mamy resztki wolnosciSent from my SM-G973U using Tapatalk 1 Cytuj
margherita_s Napisano 18 Marca 2020 Zgłoś Napisano 18 Marca 2020 W dniu 17.03.2020 o 18:32, katlia napisał: No i mniej jednego uzbrojonego glupka... lepsze niz odwrotnie Rozwiń Dlaczego? Nie ma nic złego w zaopatrywaniu się w dodatkową broń i amunicję. Mój mąż już jakiś czas temu zamówił dodatkowa amunicję, nie wiadomo co się wydarzy za kilka tygodni, przezorny zawsze ubezpieczony. 1 1 Cytuj
katlia Napisano 18 Marca 2020 Zgłoś Napisano 18 Marca 2020 W dniu 18.03.2020 o 00:31, margherita_s napisał: Dlaczego? Nie ma nic złego w zaopatrywaniu się w dodatkową broń i amunicję. Rozwiń Jezeli na polowanie czy sport, OK. Ale tu chodzilo o jakiegos histeryka ktory chce sie bronic od... a ja wiem? Zobmies? Czy innych kupujacych papier toaletowy? Cytuj
margherita_s Napisano 18 Marca 2020 Zgłoś Napisano 18 Marca 2020 W dniu 18.03.2020 o 01:03, katlia napisał: Jezeli na polowanie czy sport, OK. Ale tu chodzilo o jakiegos histeryka ktory chce sie bronic od... a ja wiem? Zobmies? Czy innych kupujacych papier toaletowy? Rozwiń Tu chodzi o bezpieczeństwo, o obronę - przed ludźmi właśnie. Jeżeli w sklepach zabraknie jedzenia - nie twierdzę, że się tak stanie, ale JEŻELI, to nie wirus, a ludzie będą realnym zagrożeniem. Nawet, gdyby wirusa nie było - zaopatrzenie się w broń do obrony koniecznej jest jak najbardziej dobrym pomysłem. Nie mówię o chodzeniu z pistoletem na codzien, ale o posiadanie broni w domu. 3 Cytuj
marwin Napisano 18 Marca 2020 Zgłoś Napisano 18 Marca 2020 W dniu 18.03.2020 o 01:03, katlia napisał: Jezeli na polowanie czy sport, OK. Ale tu chodzilo o jakiegos histeryka ktory chce sie bronic od... a ja wiem? Zobmies? Czy innych kupujacych papier toaletowy? @katlia nie sadze, ze w zwiazku z obecna panika bedzie potrzeba bronienia sie od Zombie, czy czegokolwiek. I nie chcialbym w zyciu musiec mierzyc z broni do kogokolwiek, ale jednak gdybym mial wybor strzelic, czy byc zastrzelonym przez kogokolwiek zagrazajacego mi, rodzinie, czy mojemu mieniu, to jednak chce miec jakies szanse.Mam bardzo mierne umiejetnosci, zwlaszcza w broni krotkiej. Moja corka calkiem niezle posluguje sie karabinem .22lr. Ale by dojsc do jakiejkolwiek wprawy zajelo mi dobre 2 lata cwiczen i pewnie z 7,500-9,000 naboi. I wciaz niech Bog mnie strzeze bym musial wyciagnac kiedys bron, bo nie wierze sobie bym trafil lub chcial trafic. O bron w domu najpierw prosila moja zona, a ja z czasem sie wciagnalem i jest to dzis jedna z moich niewielu rozrywek.Sent from my SM-G973U using Tapatalk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi