ilya_ Napisano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2020 Dnia 11.04.2020 o 11:40, MeganMarkle napisał: Ja się zastanawiałam ostatnio jak tam @ilya_ bo w tym NYC to jak w epicentrum zarazy ma sie dobrze. dziekuje ;] siedze w domu, pracuje, w budynku mam silownie, za kazdym razem jestem na niej sam ;] kwarantanna na komputer, telefon i tv, komp max 5,6 h dziennie. tylko ksiazki. Cytuj
Jackie Napisano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2020 4 minuty temu, ilya_ napisał: w budynku mam silownie, za kazdym razem jestem na niej sam My też mamy w budynku siłownię, to był jeden z powodów dla których wybraliśmy ten budynek. Siłownia jest zamknięta do odwołania Cytuj
ilya_ Napisano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Jackie napisał: My też mamy w budynku siłownię, to był jeden z powodów dla których wybraliśmy ten budynek. Siłownia jest zamknięta do odwołania ja mam taka budynkowa tylko dla ludzi z tego wlasnie budynku....takze sobie robie 4,5 treningow na tydz moze administracja buydnku o niej zapomniala.... 1 Cytuj
Jackie Napisano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2020 3 minuty temu, ilya_ napisał: ja mam taka budynkowa tylko dla ludzi z tego wlasnie budynku My też. 3 minuty temu, ilya_ napisał: moze administracja buydnku o niej zapomniala.... Siedź cicho 1 Cytuj
kzielu Napisano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2020 34 minuty temu, katlia napisał: Mola i andy - ladne podlogi! ... Kzielu: nigdy takiego czystego w srodku samochodu nie widzialam. Respekt. To jest widok na skrzynie i jeden z katalizatorów (po lewej), ale zareczam że w środku też jest czysty. Cytuj
andyopole Napisano 27 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2020 Godzinę temu, Jackie napisał: My też. Siedź cicho Siedź cicho, kup sobie w Home Office bloczek biletów, zrób pieczątkę z kartofla i biznes rób. 1 Cytuj
andyopole Napisano 27 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2020 2 godziny temu, mola napisał: Kolor faktycznie bardzo podobny, ale wydaje mi się, że nasze dechy szersze (mamy 3.25 cala). My z desek do podłogi mieliśmy zrobione też listwy i zostało jedno nieotworzone pudło do zwrotu. Aż zmierzylem swoje bo juz nie pamietalem. Tak z grubsza to chyba 2.25" . Musialem dopasowac do istniejacej juz podlogi w reszcie budynku. Cytuj
andyopole Napisano 27 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2020 Znajomi, Tatiana i Mariusz jakims cudem dowiedxieli sie nasadzilem kwiatkow. Poniewaz u siebie przerzedzali swoje zarośla przywiezli mi bananowca i sporo innych. Akurat takich potrzebowalem zeby sie troche od sąsiada zasłonić. Już rosną! 2 Cytuj
katlia Napisano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, mcpear napisał: A wiele samochodów oglądałaś od podwozia? Jak najwyrazniej, zero Cytuj
Joanna30 Napisano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2020 8 godzin temu, pelasia napisał: Jak tam kochani minął weekend? U mnie udany, bo ktoś tam nade mną czuwał albo mam dobra karme. Przez przypadek wlazlam do "nory" koguara z koguarem w środku. Scena jak z filmu akcji, ale wyszłam z tego bez zadrapania i z wszystkimi konczynami. Life's good! Przez przypadek? Dobrze, że wyszłaś z tego cało Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi