Malgoo Napisano 12 Lutego 2021 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2021 15 hours ago, andyopole said: Ja słuchałem tego dnia RNŚ, oni nie nadają reklam więc mieli normalny program. Co chwilę jednak odczytywali komunikat o wsparciu protestu. Podobnie mialo 'radio 357' . Nazwa od Myśliwieckiej 357 Cytuj
andyopole Napisano 12 Lutego 2021 Autor Zgłoś Napisano 12 Lutego 2021 5 minut temu, Malgoo napisał: Podobnie mialo 'radio 357' . Nazwa od Myśliwieckiej 357 Oni już grają? Nie wiedziałem. Cytuj
Malgoo Napisano 12 Lutego 2021 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2021 1 minute ago, andyopole said: Oni już grają? Nie wiedziałem. moze z miesiac, chyba mniej polityki niż w RNS. Cytuj
andyopole Napisano 12 Lutego 2021 Autor Zgłoś Napisano 12 Lutego 2021 1 minutę temu, Malgoo napisał: moze z miesiac, chyba mniej polityki niż w RNS. Online only? Bo odgrażali się że w eterze tez będą. Cytuj
Malgoo Napisano 12 Lutego 2021 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2021 Just now, andyopole said: Online only? Bo odgrażali się że w eterze tez będą. Online only so far.. ale mamy w czym wybierać. Cytuj
Jackie Napisano 13 Lutego 2021 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2021 19 hours ago, Malgoo said: Raz w roku paczki piec chce.. ale tylko raz! Z pozostałych białek wyszły 'beziki' Aż mi ślina pociekła! 1 Cytuj
andyopole Napisano 13 Lutego 2021 Autor Zgłoś Napisano 13 Lutego 2021 Jestem w tzw. czarnej doopie. Obudziłem się rano i nie ma prądu. Całe miasto nie ma. W domu 64F i spada. Cytuj
pelasia Napisano 13 Lutego 2021 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2021 Isc na zewnątrz do ogrodu i ognicho robic Cytuj
Roelka v.2 Napisano 13 Lutego 2021 Zgłoś Napisano 13 Lutego 2021 11 minutes ago, andyopole said: Jestem w tzw. czarnej doopie. Obudziłem się rano i nie ma prądu. Całe miasto nie ma. W domu 64F i spada. Czas zawinac sie w gruby kocyk. Przypomnial mi sie fejsbookowy post, ktory niedawno widzialam na lokalnej grupie. Czlonkowie grupy rozwazali jaka jest najbardziej optymalna temperatura do utrzymania w domy coby nie obciazac AC i nie placic wysokich rachunkow za prad. Wiekszosc (!!) osob pisalo, ze trzymaja temp w przedziale 62 - 64. Wola raczej siedziec w domu w kocach i kilku warstwach ubran, zeby zaoszczedzic na ogrzewaniu. W grupie sa same rodziny wojskowe, wiec wiem ze raczej nie bieduja a jednak. My siedziemy zazwyczaj w 70F - 72F. Mnie osobiscie zbyt gorace powietrze w domu troche drazni. Cytuj
andyopole Napisano 13 Lutego 2021 Autor Zgłoś Napisano 13 Lutego 2021 14 minut temu, pelasia napisał: Isc na zewnątrz do ogrodu i ognicho robic To jest myśl! Fireplace i patyki mam. Kiełbasę wyjdę z zamrażarki, z głodu nie zginę. BBQ wciagne do garazu, bede mial na czym gotowac. Prąd obiecali na poniedziałek, kuuuua! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi